Growth aktierAktieanbefalinger

AMC Aktien – Ren spekulation eller en god investering?

By 12/07/2021November 10th, 2022No Comments

AMC Aktie Oversigt

  • AMC aktien har trodset logikken og bevæget sig langt højere end de fleste forestillede.
  • Mens værdiansættelser fortsat er høje, bliver de underliggende faktorer hurtigt bedre.
  • Jeg foreslår en måde at investere situationen på ud fra hvor AMC entertainment aktien sandynligvis vil bevæge sig hen.
AMC aktie

Da jeg sidst kiggede på AMC Aktien (AMC), havde jeg en neutral vurdering. Jeg byggede denne neutrale rating på det faktum, at AMC ville have en fantastisk 12 måneder foran, hvor indtægter og EBITDA ville komme højere end forventet. På den anden side betød AMC’s aktieudvanding, at det endelige EBITDA pr. aktie ville være lavt. Siden da er bestanden steget med mere end 350 %. I dag gennemgår jeg investeringsspørgsmålet for AMC aktien og om det er en interessant investering.

Kapitalforhøjelse

AMC’s største fordel var, at virksomheden var alt for glad for at rejse kapital, da aktien løb op. To separate tilbud rejste mere end $ 800 millioner for virksomheden. Selv om bjørne måske argumenterer for, at dette ikke er nok, er det efter vores mening ganske betydeligt. Hvis jeg kombinerer det med vores skøn, at cash burn vil stoppe meget hurtigt, efterhånden som lanceringerne accelererer i fjerde kvartal i år, vil de $ 800 millioner udvide AMC’s livline så langt som øjet kan se. Nu er aktietallet meget tæt på sit maksimum, og det kan begrænse AMC’s fleksibilitet. Men selskabet planlægger at ansøge om tilladelse til yderligere 25 millioner aktier, der skal udstedes i 2022.

Ville en obligatorisk konvertibel privilegeret aktie udstedt i dag, som skulle konverteres til 25 millioner fælles aktier i 2022, være tilladt i henhold til reglerne? Jeg er ikke sikre, men det kunne helt sikkert være en klausul, som AMC kunne indsætte derinde i sin 2022 anmodning. Men hvis det blev gjort, kunne AMC skabe yderligere $1,25 milliarder af indirekte indskud af egenkapital for at drage fordel af den nuværende aktiekurs.

Køb aktier uden kurtage.
Spar tusindvis af kroner sammenlignet med andre platforme.
Opret en konto
Investering i kryptoaktiver er ureguleret i nogle EU-lande og Storbritannien. Du risikerer din egen kapital. Andre gebyrer kan forekomme. For mere information gå til etoro.com/trading/fees

Hvad ”Bears” ikke ser

Selv om jeg har forståelse for, at ingen planet er berettiget til at foretage en vurdering i nærheden af de nuværende niveauer, ser konkurssagen svagere og svagere ud i minuttet. Når cash burn stopper og går helt tilbage, vil AMC’s EBITDA hoppe forbi sine tidligere højder. AMC er på sin side beskedent optimistisk, og jeg tror, at de vil overgå tallene nedenfor ganske vist med vilje.

Lad os også antage, at det nationale billetkontor som en proxy for industriens generelle sundhed har en vis grad af et opsving, der starter i anden halvdel af 2021. Hvordan definerer jeg en vis grad af genrejsning? Et nationalt billetkontor, hvilket betyder, at billetkontoret for USA og Canada i 2021 rammer USD 5 milliarder eller mere og et nationalt billetkontor på USD 8 milliarder eller mere i 2022.

Hvor rimelig er en pladsholder på USD 8 milliarder for 2022? Jeg har alle vores holdninger, nogle mere informeret end andre, men bogstaveligt talt ingen ved det med sikkerhed. 2020 var trods alt en katastrofe, og der er et utal af forudsigelser om, hvor hurtigt en gendannelse i salget af biografbilletter vil ske. Reflektere over dette. Uden en global pandemi har det nationale billetkontor overskredet USD 8 milliarder hvert år mellem 2001 og 2019, 19 år i træk. Det overstiger USD 9 milliarder hvert år mellem 2006 og 2019, 14 år i træk. Den overstiger USD 10 milliarder hvert år mellem 2009 og 2019, 11 år i træk, og den overstiger USD 11 milliarder hvert år mellem 2015 og 2019, fem år i træk.

Kilde: Earnings call AMC

De, der tvivler på ovennævnte forventede genrejsning, bør se på 2026 obligationerne.

De gik lige forbi par i går med den anden kapitalforhøjelse, og hvis obligationsejerne ikke tror dette går under 2026, så deres overlevelse er næsten garanteret i den nærmeste fremtid.

Sådan investerer du i AMC-aktien

En lang sag er yderst vanskelig for enhver form for værdifastsættelse. Ja man kan gøre det mere fjollet argument, om denne større narre er en anden investor (ved at bruge ordet løst) eller en kortsælger, der dækker deres stilling. Men det bedste eksempel på indtjening er et tab på 35 cent i 2023.

AMC earnings

Kilde: Seeking Alpha

Der er tale om en stor ikke-kontant afskrivninger, men det er meget spinkel at gøre det til et spørgsmål om rentabilitet.

Den korte sag kan have meritter, men det er yderst vanskeligt at kortslutte noget på dette marked, hvor navne blot blæser tidligere niveauer, som man ville have svært ved at forestille sig. Låneomkostningerne vil fortsat være et afløb, og det kan være ret problematisk at komme ind på afgangene. Men jeg har en idé til dem, der er villige til at bryde ind i dette teater og råbe “ild”.

Jeg ville overveje at sælge $60 Puts og $60 Calls for januar 2022. Husk, at jeg sælger 1 af hver, men ikke køber eller shorter amc aktien.

AMC calls

Hvordan fungerer det?

Tja, for det første får du ca. $6.300 i forreste præmie. Nu blev denne kombination valgt, simpelthen fordi det er umuligt for dig at miste penge på ulempen. Hvis jeg tager fejl, og AMC faktisk går konkurs inden udgangen af januar 2022 udløb, vil de solgte $ 60-beløb være $ 6.000 hver. Men de solgte opkald ville udløbe værdiløst. Så selv i tilfælde af en AMC konkurs, ville du tjene penge, da du modtog $6.300 og er nødt til at lukke din Pat-mulighed for $6.000.

Hvad sker der nu, hvis AMC går op? Efterhånden som AMC bevæger sig højere, sætter den solgte sig løs, mens opkaldene får værdi. Men på grund af de ekstremt høje præmier, der opkræves, er din breakeven-pris $123,00 ($60 strike + $63 premium indsamlet pr. aktie).

Med denne strategi til alle priser (ved udløb) mellem $0 og $123, du tjener penge, med maksimal fortjeneste på præcis $60.00, hvor begge muligheder udløber værdiløse.

Jeg kan godt lide denne strategi, da der stort set ikke er nogen chance for en konkurs nu, og sandsynligvis vil aktierne skabe et interval mellem de seneste højder på $75.00 og $15.00 – $20.00.

Konklusion

AMC hæver priserne med succes allerede nu.

Sammenlignet med første kvartal af 2019, før starten af COVID, steg vores indenlandske gennemsnitlige billetpriser med mere end 11 %, og vores indenlandske omsætning af mad og drikkevarer pr. patron, i vores meget store branche for fødevarer og drikkevarer, steg med mere end 45 %. Det er klart, at gæster, der vender tilbage til vores teatre, er ivrige efter at deltage i den fulde teateroplevelse, herunder glæden ved vores innovative og velsmagende konkurrence tilbud.

Når trafikken vender tilbage i fuld sving, forventer du, at nogle rekorder bliver ødelagt. Tidsplanen for tidlig efterårsfilmudgivelse er stadig under niveauet før pandemier, men vil sandsynligvis markere omdrejningspunktet, når Daniel Craig ankommer på skærmen.

AMC aktie, AMC entertainment aktier

Spil ikke mod AMC aktien eller indehavere af AMC Entertainment aktier, da det muligvis ender på samme måde som Gamestop aktien.

Dette er blot mit take på hvordan jeg vil investere i AMC situation og bør ikke tages som finansiel rådgivning. Hvad er din holdning til AMC aktien? Vil den fortsat stige eller opleve et drastisk fald de kommende måneder?

Leave a Reply