Denne ansvarsfraskrivelse (“Ansvarsfraskrivelse”, “Aftale”) er en aftale mellem MinInvesteringsGuide.dk (“MinInvesteringsGuide.dk”, “os”, “vi” eller “vores”) og dig (“Bruger”, “dig” eller “din”)) . Denne ansvarsfraskrivelse indeholder de generelle retningslinjer, vilkår og betingelser for din brug af mininvesteringsguide.dk webstedet og ethvert af dets produkter eller tjenester (samlet, “Hjemmeside” eller “Tjenester”).

Repræsentation

Alle synspunkter eller meninger, der er repræsenteret på dette websted, afspejler MinInvesteringsGuide.dk, dets tilhængere, indholdsskabere eller medarbejdere. Eventuelle synspunkter eller meninger er ikke beregnet til at skade enhver religion, etnisk gruppe, klub, organisation, virksomhed eller person.

Indhold og opslag

Du må ikke ændre, udskrive eller kopiere nogen del af webstedet. Det er forbudt at medtage enhver del af dette websted i ethvert andet værk, hvad enten det er i trykt eller elektronisk eller anden form eller inkludering af nogen del af webstedet på et andet websted ved at indlejre, indramme eller på anden måde uden udtrykkelig tilladelse fra MinInvesteringsGuide.dk.

Du kan indsende kommentarer til det indhold, der er tilgængeligt på webstedet. Ved at uploade eller på anden måde stille oplysninger til rådighed for MinInvesteringsGuide.dk giver du MinInvesteringsGuide.dk ubegrænset, evig ret til at distribuere, vise, offentliggøre, reproducere, genbruge og kopiere oplysningerne deri. Du må ikke efterligne nogen anden person via hjemmesiden. Du må ikke indsende indhold, der er ærekrænkende, svigagtigt, uanstændigt, truende, invasivt over for en anden persons privatlivsret, eller som ellers er ulovlig. Du må ikke sende indhold, der krænker intellektuelle ejendomsrettigheder for nogen anden person eller enhed. Du må ikke sende noget indhold, der indeholder computervirus eller anden kode designet til at forstyrre, beskadige eller begrænse funktionen af ​​computersoftware eller hardware.

Kompensation

Dette websted accepterer former for sponsorering, betalte indsættelser eller andre former for kompensation. MinInvesteringsGuide.dk kompenseres for at afgive udtalelse om produkter, tjenester, websteder og forskellige andre emner. Den modtagne kompensation kan indebære reklameindhold, emner eller indlæg, der er foretaget på webstedet. Sponsoreret indhold, reklameplads eller post vil altid blive identificeret som sådan. Nogle af linkene på webstedet kan være “tilknyttede links”. Dette betyder, at hvis du klikker på linket og køber en vare, modtager MinInvesteringsGuide.dk en legeringskommission.

Skadesløsholdelse og garantier

Mens vi har gjort alt for at sikre, at oplysningerne på webstedet er korrekte, er MinInvesteringsGuide.dk ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller udeladelser eller for de resultater, der opnås ved brugen af ​​disse oplysninger. Al information på hjemmesiden leveres “som den er” uden garanti for fuldstændighed, nøjagtighed, rettidighed eller for de resultater, der opnås ved brugen af ​​disse oplysninger, og uden nogen form for garanti, udtrykkeligt eller underforstået. Under ingen omstændigheder hæfter MinInvesteringsGuide.dk eller dets tilknyttede selskaber, medarbejdere eller agenter over for dig eller nogen anden for nogen beslutning eller handling truffet i afhængighed af oplysningerne på webstedet eller for eventuelle følgeskader, specielle eller lignende skader, selv om det anbefales muligheden for sådanne skader. Oplysninger på webstedet er kun til generelt informationsformål og er ikke beregnet til at yde juridisk, økonomisk, medicinsk eller nogen anden form for professionel rådgivning. Kontakt professionel assistance, hvis du har brug for det. Desuden kan information på webstedet og alle sider, der er linket til og fra det, ændres når som helst og uden advarsel.

Vi forbeholder os ret til når som helst at ændre denne ansvarsfraskrivelse, der vedrører webstedet eller tjenesterne, når vi offentliggør en opdateret version af denne ansvarsfraskrivelse på webstedet. Når vi gør det, vil vi revidere den opdaterede dato nederst på denne side. Fortsat brug af hjemmesiden efter sådanne ændringer skal udgøre dit samtykke til sådanne ændringer.

Accept af denne ansvarsfraskrivelse

Du anerkender, at du har læst denne ansvarsfraskrivelse og accepterer alle dens vilkår og betingelser. Ved at gå ind på webstedet accepterer du at være bundet af denne ansvarsfraskrivelse. Hvis du ikke accepterer at overholde vilkårene i denne ansvarsfraskrivelse, er du ikke autoriseret til at bruge eller få adgang til hjemmesiden.

Kontakt os

Hvis du vil kontakte os for at forstå mere om denne ansvarsfraskrivelse eller ønsker at kontakte os angående spørgsmål vedrørende den, kan du gøre det via kontaktformularen, sende en e-mail til info@mininvesteringsguide.dk eller skrive et brev til Nørrebro Vænge 5, 2200 København Danmark.