Value aktierAktieanbefalinger

Bausch Health Aktie (NYSE: BHC Aktie) – En interessant mulighed i 2021?

By 04/02/2021May 12th, 2022No Comments

Bausch Health Aktien (NYSE: BHC) aktionærer vil med glæde se aktiekursen op til 18% i den sidste måned. Men det ændrer ikke ved det faktum, at afkastet i løbet af det sidste halve årti har været mavepurende. Aktiekursen er nemlig nede på hele 80 % på det tidspunkt. Det seneste bounce kan betyde, at den lange tilbagegang er forbi, men vi er ikke sikre på det. Det virkelige spørgsmål er, om virksomheden kan lade sin fortid ligge og forbedre sig selv i de kommende år.

Bausch Health Aktie – Oversigt

Bausch Health virksomheder var ikke rentable i de sidste 12 måneder, det er usandsynligt, at vi vil se en stærk sammenhæng mellem aktiekursen og indtjeningen pr. aktie (EPS). Indtægter er nok vores næstbedste løsning. Aktionærer i urentable virksomheder forventer normalt en kraftig vækst i omsætningen. Nogle virksomheder er villige til at udskyde rentabiliteten for at øge omsætningen hurtigere, men i så fald forventer man en god vækst på toplinjen.

I de sidste fem år har Bausch Health-selskaberne oplevet en omsætningsreduktion på 5,3% om året. Selv om det langt fra er katastrofalt, er det ikke godt. Hvis en virksomhed taber penge, vil du have den til at vokse, så ingen overraskelser, at aktiekursen er faldet 12% hvert år på den tid. Det kræver en vis form for mental styrke (eller hensynsløshed) at købe aktier i en virksomhed, der mister penge og ikke øger omsætningen. Det er ikke rigtigt, hvad de succesrige investorer, vi kender, stræber efter.

Bausch Health Aktie, Bausch Health Stock, BHC aktie, BHC stock

Kilde: SimplyWallSt

Vi kan godt lide, at insidere har købt aktier i de sidste 12 måneder. Når det er sagt, betragter de fleste mennesker udviklingen i indtjeningen og væksten i omsætningen som en mere meningsfuld vejledning for virksomheden. Analytikeren forventer dog, at det fremtidige overskud bliver positivt og voksende. Se analytikerudtalelser her.

Køb Bausch Health Aktier
Kurtagefri aktiehandel på 0 kr. hos eToro
Opret en konto
Din kapital er i risiko. Andre gebyrer forekommer. For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Bausch Health Companies Firmaprofil

Bausch Health Companies Inc. udvikler, producerer og markedsfører en række farmaceutiske, medicinske og OTC-produkter (over-the-counter), primært inden for behandling af øjensundhed, gastroenterologi og dermatologi. Virksomheden opererer i fire segmenter: Bausch + Lomb/International, Salix, Ortho Dermatologics og diverse produkter. Bausch + Lomb/International-segmentet tilbyder produkter med fokus på visionsbehandling, kirurgiske produkter samt forbruger- og oftalmologi Rx-produkter i USA. Og Solta -produkter, mærkevarer og generiske lægemidler, OTC-produkter og produkter til medicinsk udstyr samt produkter fra Bausch+Lomb i Canada, Europa, Asien, Australien, Latinamerika, Afrika og Mellemøsten. Salix-segmentet leverer gastroenterologiske produkter i USA. Ortho Dermatologics-segmentet tilbyder dermatologiske produkter i USA, og Solta medicinsk æstetisk udstyr internationalt. Segmentet diverse produkter omfatter farmaceutiske produkter inden for neurologi og andre terapeutiske klasser samt generiske og tandlægeklinikaprodukter i USA. Virksomheden blev tidligere kendt som Valeaaned Pharmaceuticals International, Inc. og skiftede navn til Bausch Health Companies Inc. i juli 2018. Bausch Health Companies Inc. har hovedsæde i Laval i Canada.

Konklusion

Investorerne i Bausch Health-selskaberne havde et hårdt år med et samlet tab på 31% mod en markedsgevinst på ca. 24%. Men husk på, at selv de bedste lagre nogle gange vil underpræstere markedet over en periode på tolv måneder. Desværre kan sidste års resultater vise uløste udfordringer, da det var værre end det årlige tab på 12 % i løbet af det sidste halve årti. Generelt set kan en langsigtet aktiekurssvaghed være et dårligt tegn, selv om contraristiske investorer måske ønsker at forske i aktien i håb om en vending. Hvis du vil undersøge denne aktie yderligere, er data om insiderkøb et oplagt sted at starte. Derudover kan en dybere fundamental analyse af selskabet være brugbar i form af at give et overblik over økonomien og deres vigtigste nøgletal.


Deres CEO William D Humphries solgte en stor andel af sine aktier med et tab i Q4 af 2020, hvilket kunne indikere at Bausch Health ikke er i den position eller at han vil mindske sin rolle i Bausch Health, dog var der samlet set opkøb for over 100$ millioner og kun salg for 20$ millioner af dollars i 2020. Dette indikerer stadig at insiders er bullish på Bausch Health og trenden nu er også bullish. Jeg har en mindre andel i Bausch Health til formål med kortsigtet fortjeneste indenfor de næste 1-2 år.

Vil du selv købe Bausch Health aktier kan du læse vores anmeldelse af de bedste handelsplatforme her.

Leave a Reply