Bedste Investeringsplatform

Bedste investeringsplatform 2023 [Årets vinder]

By 17/11/2020November 13th, 2022No Comments

Alle investeringsplatforme fortsætter med at blive bedre og billigere og igen i år har vi sammenlignet vores favoritter så du nemmere kan danne dig et overblik over hvilken platform er bedst til dig. Vil du gerne i gang med at investere i aktier, kryptovalutaer, guld eller måske langsigtet investeringer i ETF’er? Uanset hvad dine investeringsmål er vil vi hjælpe dig med at finde en platform der passer bedst til dig.

Formålet er derfor at gøre det let for dig at afgøre hvilken platform der er den bedste investeringsplatform 2022 for dig.

Vi har derfor anmeldt en række af investeringsplatforme og kåret vores Bedste investeringsplatform 2022. Vi vurderer alt dette ud fra gebyrer, kurtage, investeringsprodukter, udbetalingsmuligheder og kontomuligheder.

Bedste investeringsplatforme oversigt

 1. eToro – Gratis oprettelse og 1% kurtage på kryptovaluta samt ingen minimumskurtage. Dette gør denne platform markant billigere end konkurrencen, samtidigt med adgang til flere investeringsmuligheder.
 2. SaxoInvestor – De gør aktiehandel simpelt til den laveste kurtage af danske investeringsplatforme og har et bredt udvalg af investeringer.
 3. Nordnet – Nordnet excellerer ved deres brede udvalg af investeringsprodukter som deres Månedsopsparing og Pensionsdepoter
Køb aktier uden kurtage.
Spar tusindvis af kroner sammenlignet med andre platforme.
Opret en konto
Din kapital er i risiko. Andre gebyrer forekommer. For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Bedste investeringsplatform i 2022


Vi har sammenlignet de mest populære investerings platforme i denne artikel for at afklare, hvilken investeringsplatform, der overordnet klarer sig bedst. Vi er opmærksomme på at alle investorer har forskellige behov og har derfor valgt at lave en top 3, så du selv kan vælge ud fra de fordele der tiltaler dig mest.

Alle platforme er vurderet på forskellige parametre som: brugervenlighed, gebyrer, kurtage, antal investeringsmuligheder og investeringsprodukter. Baseret på alle disse parametre og vores test har vi valgt eToro som den Bedste investeringsplatform i 2022. Den primære årsag til eToro vinder er deres lave aktiekurtage og deres brugervenlighed.

eToro tilbyder aktier fra hele verden og derudover kan du også handle kryptovalutaer, ETF’er, investeringsforeninger og mange flere investeringsmuligheder. De har altså de største investeringsudvalg til den billigste pris – det er svært at konkurrere med.

78% af private investorer mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Trin 1 – Hvilken investeringsplatform er bedst i 2022

Vi deler vores top 3 bedste investeringsplatforme her, så du har muligheden for at vælge netop den platform der passer bedst til dig. Vi gennemgår alle fordele og ulemper ved de tre platforme nedenfor for at give dig en bredere forståelse for vores valg.

Som tidligere nævnt blev eToro kåret til den bedste investeringsplatform 2020, fordi du som privat investor har det største udvalg af finansielle instrumenter at investere i. Derudover er det også en social investeringsplatform, som tilbyder copytrading (kopihandel) af professionelle og profitable investors. Der bliver også diskuteret interessante investeringer og lignende på deres forum, hvor folk deler deres egne analyser og investeringer.

Det er samtidigt billigt at komme i gang med eToro da du kan nøjes med at indbetale blot 500 $ (3.100 kr.) uden noget gebyr. Det er derfor perfekt hvis du ikke har mange penge at investere, men stadig gerne vil deltage i aktiemarkedet. Diversificering er et vigtigt element i din portefølje og eToro kan tilbyde dig den bedste diversificering af din portefølje, da de har det største investeringsudvalg.

Sammenlignet med Nordnet og SaxoInvestor, som er de mest populære danske investeringsplatforme, kan de desværre stadig ikke hamle op med eToro når det omhandler kurtage, gebyrer, brugervenlighed og investeringsinstrumenter.

Nedenfor er vores top 3 af bedste investeringsplatforme.

Trin 2 – Sådan får en en handelskonto

Når du kommer ind på eToros hjemmeside skal du blot udfylde din informationer.

Herefter har du allerede adgang til deres investeringsplatform. Du har også mulighed for at prøve deres investeringsplatform igennem en demokonto.

For at begynde at handle på din rigtige konto skal du indsætte penge på din konto.

Hvis du ikke allerede har indbetalt penge på din eToro konto kan dette gøres ved at klikke nede i venstre hjørne på ”indbetal penge”, hvis du allerede har indsat minimum 200 $ er du klar til at handle.

Vi anbefaler at du overføre USD til platformen, da du slipper for at betale gebyr på denne måde.

Derudover er det fordelagtigt at indbetale med betalingskort eller Paypal, da minimumsindbetalingen er 200 $ og 500 $, hvis du indbetaler via bankoverførsel

Trin 3 – Sådan handler du på platformen

Når du identitet er blevet verificeret og du har indsat penge på din konto er du klar til at handle. Vi anbefaler alle aktier, men udenlandske aktier er især hvor du oplever en markant besparelse sammenlignet med danske handelsplatforme som kan løbe helt op til 100 DKK i kurtage for handel af udenlandske aktier. Dette er selvfølgelig gratis på eToro.

DU har også rig mulighed for at investere i et bredt udvalg af danske aktier, ETF’er, råvarer og kryptovaluta mv.

Når du køber aktier skal du blot søge på aktiens navn i toppen f.eks. Vestas aktie

Du kan se jeg har søgt på ”Vestas”. Du han allerede handle direkte fra søgefeltet hvis du trykker ”handl” eller klikke din ind på Vestas aktien og læse mere om deres nøgletal og nyheder.

Søgefeltet kan også bruges til ETF’er, krypotvaluta eller andre investeringsinstrumenter du overvejer at investere i.

Trin 4 – Sådan køber du aktien

Når du har klikket ”Handl” på din valgte aktie kan du herefter vælge et bestemt antal aktier eller et specifikt beløb du gerne vil købe for.

 Du kan selv vælge hvilken metode du vælger det har ingen betydning. Det er alt efter dine personlige præferencer.

Når du har indtastet et antal eller beløb klikker på ”Åbn handel”. Og sådan du er nu en indehaver af dit valgte selskab – Tillykke.

Brugervenligheden er som sagt i hovedsædet hos eToro og derfor fungerer det på præcist samme måde om du investerer i aktier, krypotvalutaer, ETF’er eller noget fjerde.

Hvad er en god handelsplatform?


Vi har valgt at fokusere på en række elementer, som størstedelen af investorer har brug for når de skal vælge en handelsplatform. Her tænker vi på ting som brugervenligheden, kurtage, gebyrer, udbuddet af investeringer og mulighed for sparring med andre investorer. En god handelsplatform vil leve op til de individuelle krav du stiller til en platform, og gøre investeringsprocessen så nem som muligt. Vi har også skrevet en artikel i hvordan du kommer i gang med at købe aktier.

Alle har selvfølgelig deres egne personlige præferencer, men vi vil prøve at dække så mange investorer ind i vores gennemgang. Vi går igennem en række overvejelser en typisk investor går igennem når han/hun skal finde en god investerings platform, da en god investeringsplatform betaler sig for dit afkast over længere tid.

Størstedelen af investorer holder øje med følgende ting ved investeringsplatforme:

 • Muligheden for dybdegående analyse værktøjer
 • Gebyrer og kurtage i forbindelse med handel
 • Udbuddet af aktier og andre investeringer. (Læs mere om aktiehandel her)
 • Brugervenlighed af platformen
 • Sprogudvalget
 • Adgang til platform via app
 • Socialt netværk til diskussion om investeringer

Når vi kigger på alle ovenstående parametre er der ingen tvivl om at eToro vinder som den bedste investeringsplatform. De tilbyder alle ovenstående og ovenikøbet mange flere features. eToro tager verden med storm af gode grunde – de tilbyder lige nu den bedste handelsplatform.

eToro – Årets Bedste Investeringsplatform 2022

eToro er den største investeringsplatform i verden indenfor copytrading og social trading. Platformen fordeler sig ud over 140 forskellige lande og har millioner af andre investorer du kan dele dine tanker og finde inspiration fra. De millioner af investorer flokkes til platformen grundet deres brugervenlige platform.

Platformen tilbyder også et af de største udvalg af investeringer vi længe har set og kan derfor dække enhver investors behov. eToro er også specielt godt egnet til folk der vil day trade pga. 0 % kurtage og deres gode værktøjer til at analysere forskellige aktier.

Du har muligheden for at investere i 200+ forskellige finansielle instrumenter hos eToro.

Hos eToro kan du handle:

 • Valutaer
 • Aktier
 • Indekser
 • Aktier
 • Kryptovalutaer
 • CFD’er
 • Råvarer
 • Futures
 • Og meget mere…

Platformen er også især blevet populær grundet muligheden for copytrading. Copytrading giver dig muligheden for at kopiere succesrige traders og investorer når de foretager en handel helt gratis. Det betyder altså at du passivt tjener penge og overlader researchen og arbejdet til en dygtig investor. Du kan læse endnu mere om copytrading i vores eToro anmeldelse.

Uanset hvilken type investor du er vil eToro højst sandsynligt være det bedste valg for dig. De er simpelthen foran konkurrencen på så mange områder at det er svært ikke at vælge dem.

Fordele og ulemper

Fordele ved eToro
 • Brugervenlig platform
 • Laveste kurtage på aktier og krypto
 • Copytrading af succesrige investorer
 • App til iOS og Android
 • Mulig for handel med over 200 finansielle produkter
 • Socialt netværk på platformen
 • Mange indbetalingmuligheder Paypal, betalingskort og bankoverførsel
 • Ingen minimumskurtage på aktier
Ulemper ved eToro
 • Engelsk kundeservice
 • Lang svartid på support
 • Ingen automatisk indberetning til SKAT ved gevinst
 • Udbetalingsgebyr på 5$

78% af private investorer mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

SaxoInvestor – Billigste Danske Investeringsplatform

SaxoInvestor er Saxo Bank’ investeringsplatform, som henvender sig til nybegyndere eller lettere øvede investorer. SaxoInvestor er også ekstremt brugervenlig og har den fordel at du har muligheden for at oprette en aktiesparekonto, som er en konto med visse skattemæssige fordele. Vi har skrevet mere om fordelene ved aktiesparekontoen i vores SaxoInvestor anmeldelse.

SaxoInvestor er især god hvis du gerne vil handle danske aktier som nybegynder. Saxo Bank er også en dansk reguleret bank og du kan derfor oprette dig hurtigt med NemID og de står sågar for indberetningen til SKAT for dig. SaxoInvestor fortjener derfor en flot andenplads på podiet i vores top 3 bedste investeringsplatforme. Kurtagen er den laveste af de danske investeringsplatforme.

På SaxoInvestor kan du handle med aktier, ETF’er fonde, investeringsforeninger, obligationer og få en forvaltet portefølje.

Fordele og ulemper

Fordele ved SaxoInvestor
 • Dansk Investeringsplatform
 • Brugervenlig overflade
 • Brugbare nyheder om markeder
 • Mange investeringsmuligheder fra hele verden
 • Laveste danske minimumskurtage (14 DKK)
 • Ingen depotgebyrer
 • Automatisk indberetning til SKAT
 • Mulighed for Aktiesparekonto
Ulemper ved SaxoInvestor
 • Kurtage på 0,10%
 • Minimumskurtage på 14 DKK (3$ på amerikanske aktier)
 • Ingen mulighed for pensionsdepot
 • Ingen faste månedlige indbetalinger

Nordnet – Månedsopsparing og Pensionsdepoter

Nordnet kommer selvfølgelig også på vores liste af bedste investeringsplatforme. De blev kåret for 11. år i træk til Årets Børsmægler af Dansk Aktionærforening. De har for nyligt re-designet hele deres platform for at gøre den mere brugervenlig og innoverer konstant med nye investeringsprodukter.

Nordnet har også som den eneste af de nævnte investeringsplatform mulighed for en månedsopsparing, hvor du automatisk indbetaler og investerer dine penge hver måned. Dette kan endda gøres kurtagefrit i udvalgte produkter. Når det er sagt er Nordnet stort set lige så dyr som at handle aktier i din normale bank, hvis du vil handle f.eks. amerikanske aktier. Dette er ikke særligt tiltalende for investorer der selv vil tage ansvar over deres investeringer, som vi prioriterer meget højt. Derfor kommer Nordnet på en flot tredjeplads over bedste investerings platforme på vores liste.

Du kan handle danske aktier, ETF’er, indeksfonde, investeringsforeninger og obligationer på Nordnet. De har også mulighed for gearede BULL og BEAR produkter, men det frarådes at handle med for nybegyndere. Du kan læse mere om Nordnet i vores Nordnet anmeldelse

Fordele og ulemper

Fordele ved Nordnet
 • Alle danske aktier er tilgængelige
 • Årets Børsmægler 11 år i træk.
 • Nordnet månedsopsparing
 • Mulighed for pensionsopsparing
 • Dansk kundeservice
 • Automatisk indberetning til SKAT
Ulemper ved Nordnet
 • Høj kurtage på udenlandske aktier
 • Minimumskurtage på 29 DKK
 • Ingen mulighed for aktiesparekonto (før 2021)
 • Kurtage på 0,10%
 • Begrænset udvalg udenfor Norden

SaxoInvestor

VORES BEDØMMELSE

DER FÅR DU:

✔️ Brugervenlig App 

✔️ Dansk kundesupport

✔️ Lav kurtage på dansker aktier

eToro

VORES BEDØMMELSEDER FÅR DU:

✔️ Køb aktier og ETF'er til 0 kr. 

✔️ Copytrading   

✔️ Stort udvalg af forskellige investeringer

Du risikerer din egen kapital. Andre gebyrer forekommer. Besøg etoro.com/trading/fees for mere information. 

Vi anbefaler

Nordnet

VORES BEDØMMELSE

DER FÅR DU:

✔️ Danske aktier + mange indeksfonde

✔️ Månedsopsparing automatisk indbetaling

✔️ Pensionsdepot med automatisk indberetning

Disclaimer: eToro er en multi-aktiv platform, der tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD’er.

Bemærk venligst, at CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at tabe penge på grund af gearing. 78 % af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutning.

Kopihandel er en porteføljestyringstjeneste leveret af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyperns Securities and Exchange Commission.

Investering i kryptoaktiver er meget ustabil og ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Skat af overskud kan forekomme.

eToro USA LLC tilbyder ikke CFD’er og giver ingen repræsentationer og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved at bruge offentligt tilgængelige ikke-entitetsspecifikke oplysninger om eToro

Leave a Reply