Kryptovaluta Børser

Binance Review 2021: Verdens Bedste Kryptovaluta Handelsplatform?

Overvejer du at bruge Binance Kryptovaluta Handelsplatform? Her er vores anmeldelse af alt, hvad du har brug for at vide

Binance Review

På nuværende tidspunkt er det digitale valutamarked fyldt med en bred vifte af valgmuligheder og derfor kan det være uoverskueligt for både nybegyndere og erfarne kryptovaluta brugere at finde det rette crypto exchange eller handelsplatform.

Binance er et populært kryptovaluta exchange, som blev startet i Kina, men flyttede derefter deres hovedkvarter til den krypto venlige ø Malta i EU, som er betragtet som Silicon valley indenfor Krypto verdenen. Binance er populær for deres ekstremt lave gebyrer og brede vifte af produkter.

Binance eksploderede på scenen i 2017 manien, hvor Bitcoin ramte 19,000 USD og er siden gået over til at blive verdens førende cryptobørs i dag hvor prisen er over 30,000 USD er Binance et af dine bedste valg når du skal købe bitcoins.

Binance Markets
Binance: Verdens Bedste Kryptovaluta Exchange?

I vores anmeldelse vil vi forsøge at berøre alt, hvad du har brug for at vide om Binance, herunder hvordan det fungerer, kryptoudvalget som du kan handle med, handelsgebyrer/grænser, sikkerhedsaspekter og kundesupport.


Sådan fungerer Binance

De der besøger Binance for første gang, vil hurtigt bemærke, at platformen tilbyder to muligheder for handel med digitale valutaer – simpel og avanceret.

Hverken de grundlæggende eller de avancerede versioner er nødvendigvis nemme at bruge for nybegyndere. Men enhver med baggrund i digitale valutaer og med lidt viden om, hvordan udveksling fungerer, bør kunne bruge platformen og dens forskellige tjenester.

Den største forskel mellem den grundlæggende og den avancerede version er, at den avancerede version tilbyder mere dybdegående teknisk analyse af den digitale valutaværdi over tid.

På nuværende tidspunkt tilbyder dashboardet til basisversionen flere grafer og diagrammer for de par, du handler med, ordrebøger og handelshistorik.

Sådan ser den grundlæggende visning ud:

Binance Simpel

Basic-visningen er flot designet og velindrettet, og alle de oplysninger, du har brug for, vises tydeligt med priserne til venstre, grafer i midten sammen med købs- og salgsboksene og handelshistorien præsenteres til højre, så du hurtigt kan se, hvad de seneste priser var.

Og sådan ser den avancerede visning ud:

Binance Avanceret

Den avancerede visning bruger et mørkt tema og gør handelskortene større, og de seneste handelspriser vises til højre med købsæsker nedenunder.

Det, du vælger, er virkelig et spørgsmål om præference, jeg kan godt lide den lysere farve grundlæggende visning og finde layoutet lidt nemmere at bruge.

Binance Tilmelding & Login

For at bruge handelsplatformen skal brugerne først oprette en konto. Processen bag dette er ret enkel og ligetil, og du behøver ikke at bekræfte din konto for niveau 1, som er en daglig grænse for tilbagetrækning fra 2BTC.

For niveau 2, der tillader op til 100 BTC pr. dag, skal du overføre et foto-id og vente, indtil du er godkendt. Der er stadig højere grænser, men du skal kontakte dem direkte for at arrangere det.

Kontroltiden kan variere afhængigt af hvor travlt personalet på webstedet har, så sørg for at planlægge frem, hvis du ønsker at hæve større beløb, og sørg for, at dette trin er fuldført, før du deponerer og handler store beløb på børsen.

Binance Tilmelding

Nu, hvor dette er ude af vejen, kan du gå videre og finansiere din Binance -konto. Selvom du kan vælge mellem en lang række digitale valutaer, anbefales det, at du holder dig til enten BTC eller ETH.

Du kan indsætte penge på din konto ved at gå til linket “Funds” > “Deposits/Withdrawals” øverst på siden og finde den valuta, du ønsker at sende, og derefter klikke på knappen “Deposit” ved siden af den, hvorefter du får vist kontoens adresse.

Du kan derefter sende dine penge til denne adresse for at begynde at handle på platformen, afhængigt af hvilken valuta du indbetaler, vil det tage forskellige tidspunkter at vise sig, da dette er afhængigt af den pågældende valutablokering.

Nogle valutaer som Ethereum er hurtigere end Bitcoin, som kan tage et stykke tid.

Nu, hvor din konto er finansieret, kan du bare begynde at handle, bytte og investere i forskellige digitale valutapar. Binance tilbyder masser af valgmuligheder, da de understøtter alle større digitale valutaer, men også mange ICO-annoncer og deres respektive tokens.

Platformen kan på nuværende tidspunkt kun bruges til at generere grænse- og markedsordrer. Dette er blevet betragtet som en ulempe for nogle, da mange forventede handelsmuligheder, der ville være mere avancerede.

Efter placering af din ordre skal du blot vente på, at den bliver opfyldt i henhold til de betingelser, der er angivet.

Sådan foregår handel på Binance

Handel på Binance er ret ligetil, hvis du har brugt nogen anden kryptovaluta handelsplatform før.

For at komme i gang skal du sørge for at have indsat nogle penge – der er muligheder for handel med par i BTC, ETH, BNB og USDT.

Når du har dine penge, skal du i øverste højre menu vælge “Exchange” > “Basic” eller “Advanced” for at indlæse handelsskærmbilledet. Vi bruger den grundlæggende visning.

I højre side af skærmen skal du vælge en fane fra BTC, ETH, BNB eller USDT dette er det, du vil handle i. Vælg derefter den ønskede valuta på listen. Du kan også søge her, og du kan oprette en favoritliste ved at klikke på stjernen ved siden af en hvilken som helst valuta.

Når din ønskede valuta er indtastet, skal du notere dig den venstre kolonne, der viser priser, som folk er villige til at sælge på i øverste halvdel i rødt, og priser folk er villige til at købe på i grøn i nederste halvdel. Tallet i midten viser den sidste salgspris.

Hvis du nu vil afgive en købsordre, skal du bruge den midterste boks under graferne, og du vil se, at købskassen er grøn til højre.

Du kan manuelt angive en pris, du ønsker at købe hos, men en bedre måde er at klikke på et tal i kolonnen til venstre.

Du kan derefter indtaste beløbet for den valuta, du ønsker at købe, eller klikke på knapperne 25%, 50%, 75% eller 100%, som vil fylde det med et beløb baseret på, hvor meget af købsvalutaen du har (i dette tilfælde BTC).

Når din ordre er afgivet, vises den nedenunder i afsnittet “open orders”, indtil den er udfyldt.

På det tidspunkt vil din nye valuta være tilgængelig under menuen “indbetalinger/udbetalinger”, hvor du kan hæve den til den wallet, du ønsker.

Understøttede Kryptovalutaer

Binance er ofte blevet rost for sit store udvalg af kryptovaluta. Traders kan bruge platformen til flere digitale valutaer, herunder, men ikke begrænset til Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Etherum, Ethereum Classic, EOS, Dash, LiteCoin, NEO, GAS, Zcash, Dash, Ripple og meget mere.

Som tidligere nævnt understøtter Binance også mange tokens som en del af ICO Tokens. Med dette i tankerne kan handlende bruge platformen til at handle disse tokens for en fortjeneste.

Binance er i øjeblikket meget hurtig til at tilføje nye mønter og tokens efter deres ICO, hvilket normalt betyder, at du kan købe dem billigt, hvilket giver større fortjeneste på vejen.

De tilbyder i øjeblikket handelspar i BTC, BNB, ETH og USDT.

Binance ICO & BNB Coin

En anden ting at bemærke er Binance Coin., som blev udsendt i deres egen ICO.  Binance coinen kan bruges til at betale gebyrer, og den vil også indgå i deres fremtidige planer om at oprette en decentral handelsplatform, hvor den vil være en af de vigtigste basisvalutaer.

At købe Binance Coin ligner en god investering for fremtiden, da ombytningen planlægger at bruge deres overskud til at købe en del af mønterne tilbage hvert kvartal og destruere dem: Derved reduceres udbuddet og gøre dem mere værdifulde for indehavere.

Hvert kvartal bruger vi 20% af vores overskud til at købe BNB tilbage og destruere dem, indtil vi køber 50% af alle THE BNB (100 MM) tilbage. Alle buy-back-transaktioner vil blive annonceret på blockchain. Vi vil til sidst ødelægge 100 MM BNB, så 100 MM BNB bliver tilbage.

Hvis du vil læse mere om BNB Coin kan du læse om det her

Binance gebyrer og grænser

 I skrivende stund opkræver Binance et gennemsnitligt gebyr på 0,1 % for hver handel, som en bruger foretager. De, der vælger at betale via Binance token, kan få 50% rabat på handelsgebyret, hvilket er helt fantastiske nyheder. Det er helt sikkert nogle af de laveste gebyrer, der er til rådighed på nuværende tidspunkt.

Der er en tendens til, at udbetalingsgebyrerne varierer for hver digital valuta. For eksempel opkræves 0,0005 for Bitcoin-hævninger, og 0,005 opkræves for ETH-hævninger. Her er nogle eksempler, der giver dig et indtryk af de gebyrer, du skal betale for udbetalinger:

CoinKODEGebyrEnhed
Binance CoinBNB1BNB
BitcoinBTC0,001BTC
EthereumETH0,01ETH
LitcoinLTC0,01LTC
NeoNEOGratisNEO
QtumQTUM0,01QTUM
StatusSNT10SNT
BancorBNT1.2BNT
EOSEOS0,7EOS
Bitcoin CashBCC0,0005BCC
GasGASGratisGAS
USDTUSDT50USDT

Når det gælder overførselsgrænser, er der ingen grænse for, hvor mange mønter du kan indbetale. Men uden at blive verificeret er brugerne begrænset i forhold til, hvor meget de kan trække sig ud.

Verifikation vil etablere dig som niveau to brugere, og dermed løfte disse grænser og give en langt større frihed, når du bruger platformen.

Verificeringsprocessen kræver, at brugerne giver Binance deres fulde navn, land, køn, et foto af pas/myndighedsudstedt id og endda en selfie med passet.

Er Binance sikkert?

Selv om Binance er en af de nyeste kryptovaluta børser på markedet, har virksomheden hurtigt opnået en høj grad af tillid fra sine brugere og det digitale valutafællesskab.

Men handelsplatformen giver ikke brugerne tilstrækkelige oplysninger om, hvordan midlerne er sikret, og alligevel mener vi, at sikkerheden tages alvorligt. Godkendelse med to faktorer er tilgængelig og er altid et godt syn. Det er imidlertid kendt, at platformen tilbyder en flerlags- og flerlags-systemarkitektur.

I marts 2018 blev Binance dog udsat for et hacking forsøg.

Hackerne forsøgte at trække en dristig bevægelse ud, som heldigvis blev fanget af de automatiserede systemer , der var på plads på børsen. I månedsvis havde hackerne samlet folks login via et phishing-websted og i al hemmelighed installeret API-adgang på de berørte konti.

Derefter vekslede de alle ofrenes altcoins til BTC og købte Viacoin, pumper mønten til en enorm pris og derefter sælger deres egen forsyning af Viacoin på det højeste punkt, før de forsøgte at trække BTC tilbage til deres egne tegnebøger. Heldigvis var der ingen, der mistede penge, da hack’en blev fanget, og de eneste, der mistede penge, var hackerne, hvis penge vil blive doneret til velgørenhed.

Da denne hack blev gjort mulig af folk, der indtastede deres site login og 2FA oplysninger til en falsk hjemmeside, bør du altid sørge for, at du er på den korrekte Binance url , før du logger ind. Vi anbefaler, at du bogmærker webstedet og kun bruge det til at få adgang til det, aldrig klikke på links fra e-mails, Twitter, telegram osv.

Denne begivenhed har gjort meget for at indgyde tillid omkring Binance, ikke blot har deres automatiserede processer fanget forsøget på hack, før nogen har mistet nogen penge, de har siden tilbudt en $ 250.000 bounty til alle, der kan hjælpe med at fange hackerne. Under hele denne begivenhed optrådte Binance forbilledligt og er blevet rost for deres hurtige indsats for at løse dette problem.

Binance kundesupport

For at en handelsplatform er succesrig kræver den et godt kundesupportteam, der er i stand til at besvare alle brugerspørgsmål og anmodninger rettidigt. Mens supportområdet på Binance kunne bruge lidt arbejde, er teamet lydhør og i stand til at tilbyde professionel hjælp til forhandlere i nød. Supportbilletter indsendes via en onlineformular, der findes på webstedet, og svar sendes via e-mail. Der en live chat-support tilgængelig og den kan nemt startes nede i højre hjørne, men i tider hvor folk flokkes til krypto kan ventetiden være lang.

Udover CS-teamet tilbyder Binance et par ofte stillede spørgsmål og artikler, der skal hjælpe brugerne med at vænne sig til udvekslingen og den måde, den fungerer på.

Binance FAQ

Det skal bemærkes, at kundesupport på Binance har været kendt for at være langsom til at reagere på kundernes anmodninger. Dette er et velkendt fænomen i de fleste store udvekslinger og skyldes blot antallet af brugere og antallet af supportmedarbejdere.

Børserne er vokset eksplosivt i det seneste år, og virksomhederne har simpelthen ikke kunnet holde trit med efterspørgslen. Binance voksede hurtigt især, fra lancering til den største udveksling på planeten på få måneder.

Supportmedarbejdere til udveksling skal omhyggeligt undervises og uddannes på grund af de tekniske forhold og sikkerhedskrav, der er involveret – i modsætning til andre traditionelle virksomheder, hvor personalet kan uddannes hurtigere.

Nogle ting, du skal huske , er at dobbelttjekke adresser på tegnebogen. Sørg for, at du sender den korrekte kryptocurrency til den tilsvarende adresse på webstedet. Det er en af de største fejl, man begår, når man bruger børser.

Andre ting at bemærke er, prøv en mindre test betaling først, hvis du planlægger at overføre store beløb – det kan koste dig lidt mere i gebyrer, men det vil være værd for ro i sindet.

Hvis du har brug for at kontakte support, skal du sørge for at give dem tilstrækkelige oplysninger til at kunne hjælpe dig første gang. Medtag wallet-adresser, tidspunkter for transaktioner og andre oplysninger, du mener, at de kan være nødvendige for at fremskynde processen.

Binance Earn – Kryptovaluta Staking

Binance er en fantastisk mulighed for investorer at opnå et endnu højere afkast på deres kryptovaluta som de normalvis bare vil have ladet sidde i deres wallet og stige/falde alt efter markedet. Nu har man muligheden for at “stake” andre traders og derved opnå et højere afkast på ens kryptovaluta.

Binance Staking

Typisk staker man fra 15-60 dage og modtager et annualized return på alt fra et par procent til helt op til 90% sin originale investering. Dette er en fantastisk måde at selv lege bank og udnyte sin kapital endnu mere end at bare investere og HODL.

Flytningen til Malta

I marts 2018 rapporterede den japanske avis Nikkei, at Binance handlede i Japan og ikke fulgte deres officielle regler. Dette forårsagede en vis turbulens på markederne indtil Binance kom med en officiel meddelelse At de skulle flytte driften til den krypto-venlige ø Malta i Europa med angivelse af:

After reviewing several different locations, the company decided to invest in the European nation due to its existing pro-blockchain legislation and the stability that it offers financial technology companies through its regulatory framework.

Det er gode nyheder for virksomheden, og de fik endda en varm velkomst fra Maltas premierminister på Twitter.

Binance meddelte også, at de var i dialog med maltesiske banker med det formål at levere Fiat-transaktioner, hvilket betyder, at de kan tilbyde Fiat at crypto-transaktioner i fremtiden sammen med fiat-handelspar på børsen.

Flere gode nyheder for Binance, ser det ud til, at deres profil og omdømme inden for branchen fortsætter med at vokse.

Lancering af en decentral handelsplatform

Seneste nyheder for Binance og hvad der synes godt nyt for indehavere af BNB er, at de planlægger at lancere deres egen decentraliserede Exchange (DEX ):

“Efter omfattende research af decentraliserede udvekslingsrammer og analyse af eksisterende implementeringer mener vi, at der kan foretages betydelige forbedringer, når det gælder om at give Binance -brugere et niveau af handelserfaring, som de allerede er vant til. Centraliserede og decentraliserede udvekslinger vil eksistere side om side i den nærmeste fremtid og supplere hinanden, samtidig med at de også har indbyrdes afhængighed.”

Den digitale valuta BNB, nu en ERC-20 token, vil migrere som det oprindelige tegn på dette netværk og blive brugt til at betale handelsgebyrer på den nye børs.

Lancering af en decentral børs

Flere gode nyheder for nylig for Binance er, at de samarbejder med Neufunds om at opbygge verdens første decentrale børs.

Ud over Maltas børs sigter de mod at skabe en reguleret og decentral global børs for notering og handel med tokenserede værdipapirer sammen med crypto-aktiver.

Ifølge CapLinked forventes markedsværdien af egenkapitalens tokens alene at nå USD 1 billioner inden 2020, og takket være partnerskabet med MSX, der er et datterselskab af Maltas børs og Binance, vil Neufunds blive den første end-to-end primære udstedelsesplatform for sikkerheds-tokens, især aktietoner. Det vil sikre måder til sekundær handel med aktietokens og gøre det muligt for virksomheder over hele verden at foretage en lovlig fundraise på Blockchain, samtidig med at det giver en meget tiltrængt likviditet.

Dette er mere positive nyheder for Binance , da de sigter mod at konsolidere deres position som verdens bedste Krypto Børs.

Binance Explorer

Binance explorer er en fantastisk måde for krypto- og blockchain nørder at undersøge hvordan blockchain teknologien fungerer i dybden. Binance har lavet en fantastisk guide til hvordan du kan lære mere om blockchain igennem deres Binance Explorer her.

Upcoming Binance IEO

Binance står for en lang række IEO eller Initial Exchange Offering, du kan altid finde de nyeste tokens og IEO inde under Announcements på Binance. Dette er det første sted nye IEO tokens vil blive offentligjort og din bedste mulighed for at være en af de første investorer i nye kryptovalutaer eller Dapps

Køb af Bitcoin med australske dollars

Den 20. Marts 2019 annoncerede Binance lanceringen af Binance Lite Australia, kontinentets første fiat-gateway til kryptocurrencies-verdenen, som giver en sikker, pålidelig og brugervenlig måde at købe Bitcoin med kontanter i Australien.

Cash-to-Bitcoin-mæglerservicen fungerer via et netværk af over 1.000 nyhedsagenter i hele Australien og giver i øjeblikket alle mulighed for at købe Bitcoin med australske dollars (AUD), og der er planer om at inkludere yderligere digitale valutaer og fiat-købsmuligheder i fremtiden.

Brugerne skal først gennemgå kontobekræftelse på Binance Lite, og efter at have fået bekræftet det, kan brugerne afgive onlineordrer og indbetale kontanter hos deres nærmeste nyhedsagent for at modtage deres forudbestilte Bitcoin.

 Binance Lite brokerage-tjenesten drives af InvestbyBit, et selvstændigt drevet datterselskab af Binance.com cryptocurrency Exchange. Tjenesten har til formål at forenkle processen med at købe cryptocurrencies og gøre digitale aktiver som Bitcoin let tilgængelige i hele Australien.

  • Gebyrer ET transaktionsgebyr på 2,5% (50% rabat anvendt) plus GST på transaktionsgebyret for hvert køb opkræves i øjeblikket som en introduktionspris. For en ordre på $ 50 vil transaktionsgebyret derfor være $ 1,22, og GST vil være 10 % af transaktionsgebyret, hvilket er $ 0,12.
  • Begrænser systemet er i øjeblikket i Beta-fasen, og minimumsbeløbet er blevet sænket til $ 30 med det maksimale købsbeløb sat til $ 1000. Disse grænser kan ændre sig over tid, og kun multipla af $ 10 accepteres, såsom ordrer på $ 50, $ 60, $ 70 osv.

Verificering

Første gang kunderne skal gennemgå en enkelt KYC-dokumentbekræftelse (Know Your Customer). Når du bruger tjenesten, er det nødvendigt at følge instruktionerne efter bestillingssiden og gennemgå bekræftelsen.

For at fuldføre verificeringsprocessen er det nødvendigt at indsende 1 eller 2 former for myndighedsudstedte id-dokumenter som pas, kørekort eller Medicare-kort ud over din bopælsadresse. Alle tilbagevendende kunder, som allerede har fuldført KYC-bekræftelsen, vil blive sendt til ordreoversigtssiden direkte efter åbning af en ny ordre.

Hver konto er knyttet til et mobilnummer, og brugerne skal sørge for at bruge det mobilnummer, der blev angivet, første gang verifikationsprocessen blev fuldført. Alle, der vælger at bruge et nyt mobilnummer, skal gennemføre ID-verifikationsprocessen igen.

Betaling med debet- og kreditkort

Binance giver brugerne mulighed for at foretage debet- og kreditkortbetalinger for kryptocurrencies via et partnerskab med Simplex. Det er muligt at købe Bitcoin (BTC), Etherum (ETH), Litecoin (LTC) og XRP-tokens med Visa og MasterCard, og fordelene ved at bruge et debet- eller kreditkort på Binance omfatter:

  • Hurtige overførsler: Gennemsnit 10-30 minutter for cryptocurrency til at nå din tegnebog
  • Lave gebyrer: Kun 3,5% pr. transaktion eller 10 USD, alt efter hvad der er højest
  • Praktisk: Visa og MasterCard accepteres

For at kunne købe de understøttede kryptovaluta med et debet- eller kreditkort, kan brugerne først gå igennem den officielle side med instruktioner  og derefter besøge: https://www.binance.com/en/creditcard.

Binance Launchpad og Initial Exchange Offerings (IEOs)

Binance Launchpad er Exchange’s token lanceringsplatform, der har til formål at forbinde blockchain-projekter med det større kryptovaluta fællesskab og gøre det muligt for projekter at indsamle penge, mens de interagerer med Binances betydelige brugerbase.

I december 2017 var BREAD- og GIFTO-projekterne i stand til at holde succesfulde tokensalg på Binance Launchpad, og projekter som BitTorrent og Fetch.AI har også haft succesfulde lanceringer i 2019.

Platformen gør brug af Exchange’s native BNB token og belønner brugere for at have token samt lade den bruges til at deltage i token salg.

Sådan fungerer Token Offerings på Binance Launchpad

Muligheden for at deltage i token offering tiltrækker fortsat et betydeligt antal brugere til Binance , og det er nødvendigt at gennemgå en række trin for at vænne sig til Launchpad-platformen.

Alle, der er interesseret i et projekt, skal først gå til Binance Launchpad hjemmeside og klikke på projekt siden og grundigt undersøge alle de projekter, der tilbydes.

Hvis det ikke allerede er gjort, er det også nødvendigt at fuldføre din Binance -kontobekræftelse, da salg af token sker i overensstemmelse med de lovmæssige krav i de understøttede brugerjurisdiktioner.

Lotteri-systemet

Binance Launchpad driver et lotteri system, der ser, at antallet af lotteri billetter du kan gøre krav på at være afhængig af mængden af BNB tokens du har på din Binance konto over en 20-dages periode op til dagen for lotteriet, der kan maksimalt være 5 billetter pr. berettiget konto.

De 20 dage, der går forud for lodtrækningen, er repræsenteret af X nedenfor , og ved eksempel, 100 ≤ X < 200 betyder, at din BNB balance over hele 20-dages perioden holdes på 100 BNB eller mere, men ikke overstiger eller når 200 BNB.

Et snapshot på 0:00 (UTC) hver dag registrerer hver brugers BNB -saldo, og skulle din BNB-saldo falde til under den minimumsaldo, der kræves på en given dag i løbet af 20-dages perioden, vil de blive sat i den nederste grænse.

For eksempel, hvis bruger A holder 301 BNB i 19 af de 20 dage, men deres balance falder til 299 BNB på en dag. De vil flytte til den nedre grænse og er kun berettiget til at gøre krav på 2 lotterisedler.

Før den faktiske lotterisato får brugerne en 24-timers periode til at vælge, hvor mange lotterisedler de ønsker at deltage, med det maksimale antal baseret på deres BNB-beholdninger i løbet af de sidste 20 dage.

Hvis en bruger indsender 5 billetter og 2 billetter ender med at vinde, er vedkommende forpligtet til at betale for 2 billetter (i BNB) for tokens.

Hver lotterilotat har et unikt nummer med flere lotterisedler, der får billetter med fortløbende numre. Når du f.eks. gør krav på 5 billetter, kan billetterne være nummereret fra 100010, 100011, 100012, 100013 og 100014.

Når den 24-timers periode er udløbet, og alle billetter er blevet fuldt udstedt, begynder Binance at vælge et tilfældigt antal på flere cifre. Disse matches med halecifrene på alle udstedte billetter for at bestemme vinderlisten.

Udvælgelsesprocessen fortsætter, indtil det maksimale antal vindere matches, og den respektive BNB trækkes fra hver vindende brugers saldo, så snart de bliver betragtet som en vinder.

Binance annoncerer det maksimale antal potentielle vindere af en lotteriseddel og det tildelingsbeløb, der svarer til hver vindende billet på forhånd.

Binance hack

 I begyndelsen af maj 2019, led Binance deres første hack. Kort sagt, en hacker var i stand til at få adgang til og omgå nogle af deres sikkerhedsforanstaltninger ved hjælp af vigtige brugeroplysninger, herunder API-nøgler, der anvendes af handelsrobotter og tredjeparts porteføljeforvaltere.

De var i stand til at trække mere end 40 millioner dollars af cryptocurrency fra børsen.

Binance besluttede at dække disse tab fuldt ud ved hjælp af deres “SAFU”-sikkerhedsfond og refunderede alle brugere eventuelle tab, de måtte lide.

Det faktum, at Binance dækkede disse tab, giver os mere tillid til deres ærlighed og integritet, men understreger også det vigtige faktum, at du bør følge bedste sikkerhedspraksis og kun holde små mængder krypto på udveksling.

Brug hardwarepunge til at opbevare dine penge sikkert, da selv de største børser ikke er immune over for denne type angreb.

Konklusion

I dag er Binance i stand til at behandle ca. 1,4 millioner ordrer hvert sekund, hvilket gør det til en af de hurtigste børser på markedet.

Desuden fungerer udvekslingen på alle former for enheder, herunder web, Android, WeChat og HTML5. Ikke-engelske højttalere vil være glade for at vide, at Binance tilbyder understøttelse af flere sprog på kinesisk, engelsk, koreansk og japansk.

Baseret på alt det, der er blevet skitseret indtil nu, er Binance utvivlsomt den førende Kryptovaluta investeringsplatform og tilbyder lave gebyrer og fantastisk digital valuta støtte.

Da virksomheden angiveligt har adgang til rigelige ressourcer og partnere, er det sandsynligt, at Binance vil fortsætte med at udvikle sig og tilbyde sine kunder gode digitale valutaterminstjenester.

Vi er glade for at anbefale Binance og har tilføjet det til vores liste over bedste bitcoin børser.

Vi har fortsat med at opdatere denne anmeldelse, siden Binance blev lanceret første gang (vi var en af de første til at tilbyde en gennemgang af platformen på det tidspunkt). Og som tiden er gået, har Binance igen og igen vist sig at være en af de allerbedste, om ikke de bedste, udvekslinger til rådighed.

Deres administrerende direktør Changpeng Zhao (CZ for Short) har været en del af kryptocurrency-fællesskabet og vist høje standarder for integritet.

Binance udvekslingen er fortsat med at forny sig og bringer nye produkter på markedet samt nye muligheder for køb og handel med cryptocurrencies til alle verdenshjørner.

Leave a Reply