Bitcoin WalletKryptovaluta

Bedste Bitcoin Wallet Danmark 2021

Hvad er den bedste Bitcoin wallet? Det kan være svært at vælge en! Brug vejledningen nedenfor til at hjælpe dig.

Brand

Type

Harware Wallet Kompatibel

Sikkerhed

Score

Bedste Køb 

Ledger Nano Logo

Harware

JA

Ektrem høj

Hardware

JA

Ektrem høj

Ledger Nano X

Hardware

JA

Ektrem høj

Hardware

JA

Ektrem høj

Software

Ledger, Trezor

Høj

Software

Ledger

Høj

Hvad er den bedste Bitcoin wallet? Lad os finde ud af det her!

Så du har besluttet at købe Bitcoin. God idé, men… hvor vil du gemme dem?

Du ved, hvad en tegnebog er, ikke? Ja, det er rigtigt! Det sted, hvor du opbevarer dine hårdt tjente penge.

Sådan fungerer Bitcoins… næsten også. Men i stedet gemmer du dine Bitcoins i en Bitcoin wallet. Bitcoin wallets er digitale og er nødvendige for, at du kan opbevare, sende og modtage den pågældende kryptovaluta.

Det er meget, meget vigtigt at du gemmer dine Bitcoins sikkert. Derfor er jeg her for at hjælpe dig med at beskytte dem – så du kan holde dem i de næste mange år.

Ved slutningen af denne vejledning vil du vide, hvad der er den bedste Bitcoin wallet for dig, og hvordan du beskytter den. Men lad os først tale om , hvorfor sikkerhed er så vigtig i en verden af digitale kontanter!

Bedste Bitcoin Wallet: Hvorfor er sikkerhed så vigtigt?

Verden er fuld af gode og dårlige mennesker. På samme måde er internettet fyldt med masser af gode og dårlige mennesker, også. Disse dårlige mennesker på internettet kaldes hackere – og de venter hele tiden på muligheder for at stjæle dine oplysninger.

Der er masser af hackere derude, der er efter én ting – Bitcoins! Når alt kommer til alt, er Bitcoin’er mange penge værd. Derfor er det din opgave at beskytte din Bitcoin wallet.

På samme måde som med netbank kan du få adgang til din konto ved hjælp af et brugernavn og en adgangskode, så du kan få adgang til din Bitcoin-wallet, får du en offentlig nøgle (brugernavn) og en privat nøgle (adgangskode). Hackere skal have adgang til din private nøgle for at kunne hacke din Bitcoin konto. Du skal sikre dig, at den bedste Bitcoin wallet efter eget valg er sikker.

Bitcoin Sikkerhed

I juni 2011 fik hackere adgang til Mt gox’s private nøgler. (en krytpovaluta børs) og stjal 2609 Bitcoins. Det andet angreb på Mt. Gox skete i 2014. Denne gang stjal hackere omkring $350 millioner værdi af Bitcoins.

Ja, du læste rigtigt – $350 millioner! Fejlen var Mt. Gox gemte deres Bitcoin i en online-wallet – det gjorde det nemt for hackere at få adgang til dem. Hvis de havde gemt deres Bitcoins i en offline wallet, ville disse hacks ikke have været mulige.

Det er dog ikke de eneste tilfælde, hvor Bitcoin bliver stjålet – det sker ofte. Det skyldes, at folk ikke beskytter adgangskoden (privat nøgletil deres Bitcoin wallet sikkert nok. Det eneste, du kan gøre, er at lære af disse fejl og forhindre dem i at ske for dig.

Så hvad er den bedste Bitcoin wallet for dig? Hvad er forskellene? Hvordan opbevarer du sikkert dine Bitcoins offline?

Lad os tale om det det nu…

Opbevaring af Bitcoins Online VS Offline

Der er to måder at opbevare traditionelle penge på. Du kan vælge at gemme den på din bankkonto, eller du kan indløse den og gemme den på et sikkert sted. De penge, der er på din bankkonto, er forbundet til internettet og kan hackes/stjæles.

De kontanter, du har i din wallet, har dog ingen forbindelse til internettet. Så det er umuligt for nogen at hacke det.

Bitcoin Wallet

På samme måde kan vi gemme Bitcoins online og offline. Offline-konti giver meget højere sikkerhed sammenlignet med online wallets. Dette skyldes, at offline-konti ikke har forbindelse til internettet , og online-hackere kan ikke stjæle noget, der ikke er der.

Vi kan opbevare Bitcoins online på to måder:

 • Web wallet: Der er adgang til webkontopoler overalt og på enhver enhed, så længe den har en internetforbindelse.
 • Software wallets: Download softwaren til din computer, så du kan administrere dine Bitcoins. Disse er mere sikre end webmapper .

Offline wallets findes også i to former:

 • Hardware wallets: Dette er ligesom et USB-drev, hvor du kan gemme dine Bitcoins og holde dine Bitcoins offline. Du bør opbevare din hardware wallet (USB) et sikkert sted, hvor ingen kan finde den.
 • Paper wallets: Disse giver dig mulighed for at gemme dine tegnebogsoplysninger på et stykke papir helt uden for internettet. På denne måde kan hackere ikke få adgang til dine wallet-oplysninger, og kan derfor ikke få adgang til dine Bitcoins.

Lad os hjælpe dig med at afgøre, hvad der er den bedste Bitcoin-pengepung – vi vil se nærmere på fordelene og ulemperne ved dem alle.

Opbevaring online (Web Wallets, Software Wallets)

Fordele:

Nem at bruge

Web wallets er som websites som Facebook – du åbner din webbrowser, går til webstedet og logger på med dit brugernavn og din adgangskode. Nemt!

Software wallets er som Microsoft Word – du åbner programmet fra skrivebordet, og så er du med. Du skal dog muligvis indtaste din adgangskode .

Bitcoin Hardware Wallet

Begge muligheder er nemme at få adgang til og brugeDe er ikke komplicerede og er gode for begyndere!

Hurtig adgang til Bitcoins

Da online-konti er nemme at logge på og tilbyder en brugervenlig platform, har du øjeblikkelig adgang til at sende og se dine Bitcoins.

Bemærk: Mange web wallets giver dig mulighed for også at købe Bitcoins fra dem (f.eks. Coinbase).

Gratis at bruge

Web Wallets og softwarepunge er begge gratis at bruge, det er et skridt i retning af at være den bedste Bitcoin Wallet.

Ulemper:

Sikkerhedsrisiko

Online Wallets har altid forbindelse til internettet, så de er altid udsat for angreb.

Web Wallets giver lave sikkerhedsniveauer, fordi alle konti er gemt på en central server. Det betyder, at hackere kan logge på din konto og få adgang til dine mønter fra enhver computer, hvis de har din adgangskode.

Best Bitcoin Hardware Wallets

Software Wallets giver højere sikkerhedsniveau end webkonti, fordi dine oplysninger downloades til din personlige computer. Så dine Bitcoins opbevares på ét sted – de er online, men ikke tilgængelige på internettet.

Opbevaring Offline (Hardware Wallets, Paper Wallets)

Fordele:

Højeste sikkerhed

Der er ikke oprettet forbindelse til internettetfra en offline wallet. Så det er umuligt for hackere at få adgang til det. Den eneste måde, hvorpå nogen kan få adgang til dine Bitcoins, er, hvis de får fat i din hardwarepung og kan låse den op. De er utroligt sikre.

Dobbelt bekræftelse

Bitcoin hardware wallets leveres med ekstra sikkerhed og beskyttelse. Hvis du vil se eller sende penge, skal du indtaste en adgangskode/kode i en fysisk enhed. Bitcoins kan derfor kun overføres til andre konti, hvis afsenderen har adgang til den fysiske enhed.

Ulemper:

Ingen hurtig adgang

Ligesom du kan ikke begynde at spise frossen mad med det samme, skal du først optø den. På samme måde er offline wallets i en frossen tilstand, det tager noget tid at låse dem op!

Fysiske skader  

Her er et eksempel: Hvis du opbevarer din Bitcoin Paper Wallet i lommen og glemmer at fjerne den, før du vasker den, vil indholdet blive ødelagt. Da der ikke er nogen onlinekopi af dine wallet-oplysninger, vil du aldrig kunne gendanne dem. Det betyder én ting – alle dine Bitcoins er væk for evigt.

Ledger Nano S, Ledger Nano X

Det samme kan ske med en hardware wallet i tilfælde af brand, oversvømmelse osv. så det er vigtigt, at du opbevarer flere kopier af dine wallet-oplysninger forskellige steder. Du skal dog ikke bare placere dem hvor som helst – bare på de steder, hvor du kun ved, hvor de er.

Vanskelig at konfigurere

Det kan tage et stykke tid at konfigurere din konto til opbevaring i koldt vejr.

Pris

Hardwarepunge i gennemsnit til en pris på ca. $70. Så du vil måske gerne se på andre muligheder, hvis du kun gemmer en lille mængde.

Hvis dette ikke har besvaret dit spørgsmål om “hvad er den bedste Bitcoin wallet”, så lad os se nærmere på det nu.

Brug af en Web Wallet – ikke den bedste idé

At bruge en web wallet er som at bede nogen om at administrere dine penge for dig. Du har begrænset kontrol, men som en fordel behøver du ikke bekymre dig om selv at administrere den.

Disse wallets er nemme at bruge. Du kan logge på dem på samme måde, som du ville have din e-mail-konto. Du kan få adgang til dem fra hvor som helst og når som helst. Alt, hvad du behøver, er en computer eller mobil med internetadgang.

Du skal dog være forsigtig, når du vælger en webwallet, da nogle måske ikke er dine bedste Bitcoin wallet muligheder. Hvis du bruger et websted med begrænset sikkerhed, vil dine Bitcoins være i fare. Det er enkelt! Vælg altid en wallet, der har et godt ry. De to web wallets som jeg anbefaler er Blockchain.com og Coinbase.

Blockchain.com

Blockchain.com hævder at have mere end 23 millioner aktive konti. Det understøtter kryptovaluta som Ether og Bitcoin Cash og tager “mindre end tre minutter” at sætte op.

Så enkelt er det at sætte en op og sende/modtage Bitcoins!

Gå til Blockchain.com i din browser, og klik på knappen “Get a Free Wallet” øverst til højre på siden.

Blockchain.com Create Account

Når du har udfyldt formularen, skal du klikke på “Continue“, hvorefter din wallet er klar.

Blockchain.com dashboard

På venstre side har du muligheder, der giver dig mulighed for at købe og bytte Bitcoin. På højre side kan du se prishistorikken for Bitcoin.

Forestil dig, at du vil sende dine venner nogle penge… hvad har du brug for? Ville du ikke bede dem om deres bankkontooplysninger?

Sådan fungerer det, når du vil sende Bitcoins. I stedet for et kontonummer bruger vi dog en offentlig wallet adresse. Du kan se din wallet adresse ved at klikke på knappen ”request”.

Bemærk: Det er vigtigt, at du ikke bliver forvirret mellem en offentlig adresse og en privat nøgle. Din offentlige adresse (eller dit brugernavn) er normalt 34 tegn lang, men din private nøgle (eller adgangskode) er 64 tegn lang.

Blockchain.com Bitcoin

I ovenstående billede vil “15B1yuveuA9Ri3RteDXuxqgjNJYXmQ2KUV” være din offentlige tegnebog adresse. Dette er den adresse, du ville give din ven, hvis du ville have dem til at sende dig nogle Bitcoin.

Hvis du vil sende Bitcoins til din ven, skal du klikke på knappen “Send” på instrumentbrættet og derefter indtaste vedkommendes offentlige adresse i feltet “til“. Dette er en lignende proces, som du ville sende penge til en anden bankkonto.

Blockchain.com Send Bitcoin

Coinbase

Coinbase Wallet

Coinbase er en anden webbaseret tegnebog. Det tilbyder dog ikke kun Bitcoin wallet support, men de tilbyder også Bitcoin Cash, Ether og Litecoin wallet support. Processen med at sende og modtage mønter ligner Blockchain.com.

Online wallets tager dog et gebyr for transaktioner. Så hvis du vil udføre mange transaktioner, vil det koste dig en masse transaktionsgebyrer.

Online wallets giver dig ikke fuld kontrol over dine private nøgler. I stedet får de adgang ved hjælp af den normale metode med brugernavn og adgangskode. Det betyder, at de har de private nøgler på din wallet, så hvis de bliver hacket, skal du gøre det samme med dine private nøgler. Og når en hacker har adgang til dine private nøgler, har vedkommende adgang til dine penge.

Lad os alligevel gå videre til den sikre version af online wallets – software wallets.

Software Wallets – det bedre online alternativ

Med software wallets giver de mere kontrol over din tegnebog sammenlignet med webkonti. Du får adgang til din wallet ved hjælp af et stykke software, som du downloader til din pc. Kan det være din bedste Bitcoin wallet?

Der er dog ikke adgang til softwarepunge fra forskellige computere. Der er kun adgang til dem på den computer, du har downloadet dem fra. Hvis du skal bruge en softwarepung, anbefaler jeg, at du holder din computer opdateret med beskyttelsessoftware. Der er virus derude, der kan give hackere nem adgang til dine penge!

Det er vigtigt, at du også sikkerhedskopierer din softwarepung! Hvis ikke, kan fysisk skade på din pc medføre, at du mister dine mønter for evigt.

Her er to af de mest populære softwarepunge: Exodus og Electrum.

Exodus

Exodus Bitcoin Wallet

Exodus understøtter flere kryptovaluta og har en integreret udveksling, der hjælper dig med at veksle forskellige mønter med hinanden.

Det har gjort store fremskridt siden lanceringen og er tilgængeligt på Windows-, Mac – og Linux-operativsystemer. Den giver dig den kontrol, du har brug for over dine krypto aktiver, og kræver ingen teknisk viden for at kunne konfigurere. For ikke at nævne, at det har et dejligtbrugervenligt layout, hvilket gør det perfekt for begyndere!

Det er meget enkelt at bruge og gør det nemt at opbevare, sende og modtage Bitcoins! Du kan også konfigurere gendannelsesindstillinger, hvilket betyder, at din wallet er sikker, hvis computeren holder op med at fungere.

Electrum Bitcoin Wallet

Electrum Bitcoin Wallet er også en af de mest populære softwarepunge og har fungeret siden 2011. Det giver et godt sikkerhedsniveau og en lang række smarte funktioner.

Det er en decentral softwarewallet, hvilket betyder, at der aldrig er nedetid (og det giver også ekstra sikkerhed). Dine private nøgler krypteres også, hvilket gør dem sværere for hackere at bryde ind i og stjæle dine penge! Du kan endda eksportere din private nøgle, så du kan få adgang til din wallet på andre Bitcoin-kunder.

Samlet set er Electrum et godt valg, hvis du er på udkig efter en gratis og sikker softwarepung!

Offline opbevaring er vejen frem

Endelig bosserne af kryptovaluta sikkerhed – offline wallets.

Hvis du ønsker at beskytte dig mod hackere online, så er din bedste Bitcoin wallet en Bitcoin hardware wallet eller en Bitcoin paper wallet. De forhindrer skadelig malware eller virus , der stjæler dine private nøgler. De beskytter dig også mod ubehagelige websteder, der forsøger at stjæle dine private nøgler (ellers kendt som “phishing” websteder).

Den eneste ulempe ved at bruge disse typer offline-lagring er, at de ikke beskytter dig mod fysisk tyveri. Så det er supervigtigt, at du opbevarer din hardware- eller papir wallet et sikkert sted.

Ledger Nano S

Ledger Nano S

Ledger Nano S Wallet er en enhed, der ligner et normalt USB-drev. Den eneste forskel er – du skal beskytte det, da dit liv afhænger af det!

Det er ikke for svært at sætte op. Det eneste, du skal gøre, er at slutte den til din computer, gennemgå sikkerhedsindstillingerne, overføre dine mønter til den og boom! Dine mønter er nu sikre og sunde.

USB-enheden har et skærmbillede – dette skærmbillede hjælper dig med at godkende transaktioner og logge på dit Ledger Nano S dashboard. Dette er en fantastisk ekstra funktion, der giver ekstra sikkerhed til den sandsynligvis bedste Bitcoin wallet!

Desværre leveres dette sikkerhedsniveau med en pris på omkring $70Men det er bestemt værd at betale, hvis du har en stor portefølje af mønter!

Trezor

Trezor Model T, Trezor Wallet

Trezor var den første Bitcoin hardware wallet, der blev skabt og er kendt for at være en af de sikreste metoder til opbevaring af dine Bitcoins!

Det er ligesom Ledger Nano S og tilbyder en lignende række funktioner. Den indledende opsætning er ikke for vanskelig, og den giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere din tegnebog i tilfælde af fysisk tyveri!

Igen kommer dette sikkerhedsniveau med en pris… Og endnu en gang, at priserne ligger omkring $70.

Bitcoin Paper Wallet

Wallet Generator, Bitcoin Wallet Generator

Jeg anbefaler, at du bruger følgende pengepung-generator – WalletGenerator.net. Denne wallet generator opretter en ny wallet med en offentlig nøgle (brugernavn) og en privat nøgle (adgangskode, som du derefter kan udskrive på et stykke papir.

De genererede taster er lange, så det er svært at indtaste dem manuelt. Derfor udskriver tegnebogsgeneratoren også en QR-kode (f.eks. en stregkode), hvilket gør det nemmere for dig at få adgang til den.

Det er umuligt for onlinehackere at stjæle din adgangskode (eller private nøgle), fordi den ikke findes onlineDette forhindrer dog ikke fysisk tyveri.

Hvad er den bedste bitcoin wallet for dig?

Hvis du lige er begyndt med Bitcoin, anbefaler jeg, at du begynder med en online wallet som Blockchain.info eller Coinbase. Du kan også foretage dit første køb af Bitcoin ved hjælp af disse konti.

Men hvis du køber mere end $ 100 i bitcoin, anbefaler jeg, at du overfører dine mønter direkte til en software- eller hardware wallet.

Hvis du virkelig er bekymret for sikkerheden af dine Bitcoins eller du har en stor investering, så anbefaler jeg at flytte over til en offline opbevaring, Som jeg mener ville være den bedste Bitcoin wallet for de fleste.

En anden ting, jeg vil foreslå, er, at du ejer flere kryptovaluta wallets. På denne måde giver du dig selv ekstra sikkerhed. Jeg vil kun anbefale dette, hvis du opbevarer kryptovaluta til en værdi af mere end $3000Jeg ved, at det kan være svært at holde styr på dem alle, men better safe than sorry!

Konklusion

Din sikkerhed er dit ansvar. Med alle wallets skal du være forsigtig. Hvis du ikke er forsigtig og lækker din private nøgle, risikerer du at miste alle dine penge! Du skal blot huske følgende punkter for at vælge den bedste Bitcoin-konto:

Online Wallets:

 • Let at bruge, især for begyndere
 • Lavt sikkerhedsniveau
 • Du kan købe Bitcoin fra dem

Software Wallet:

 • Tilbyd et OK sikkerhedsniveau, hvis din computer er virusfri
 • Nem at bruge og få adgang til.
 • Kan ofte også supporte forskellige kryptovaluta.

Hardware Wallets/Paper Wallets:

 • Højeste sikkerhedsniveau
 • Gemmer dine Bitcoins offline, så hackere ikke kan komme ind i det.
 • Skal sørge for, at du opbevarer den fysiske enhed eller papir sikker

Og det er det hele, folkens! Så du bør nu have en bedre forståelse af, hvilken tegnebog der passer bedst til dine behov. Uanset om det er Coinbase eller Ledger, ønsker jeg dig held og lykke med at udvide din krypto portefølje!

Brand

Type

Harware Wallet Kompatibel

Sikkerhed

Score

Bedste Køb 

Ledger Nano Logo

Harware

JA

Ektrem høj

Hardware

JA

Ektrem høj

Ledger Nano X

Hardware

JA

Ektrem høj

Hardware

JA

Ektrem høj

Software

Ledger, Trezor

Høj

Software

Ledger

Høj

Leave a Reply