Growth aktierAktieanbefalingerAktier

Burde du købe Coinbase Aktier? Alt at vide om denne Bitcoin og Crypto Børs IPO

By 01/07/2021May 11th, 2022No Comments

Coinbase Aktien Oversigt

  • Coinbase Global, moderselskabet for den populære cryptocurrency børs Coinbase, blev offentliggjort via direkte registrering i April.
  • Skeptikere betragter Coinbase som et pragteksempel for 2020-2021 spekulativt vanvid.
  • Efter at have gravet ned i tallene, er jeg uenig. Coinbase er en rigtig virksomhed med reel fortjeneste og en stærk forretningsplan.
  • Hvordan Coinbase tjener penge, hvem der ejer det, værdifastsættelsen og min opadrettede prognose for aktien.
Coinbase aktier, coinbase aktie
Køb Coinbase aktier uden kurtage.
Spar tusindvis af kroner sammenlignet med andre platforme.
Opret en konto
Du risikerer din egen kapital. Andre gebyrer forekommer. For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Hvad er Coinbase, og hvordan tjener de penge?

Coinbase Global (COIN) er moderselskab for Coinbase, den populære cryptocurrency Exchange. Selskabet tjener mest muligt af sine penge fra at opkræve transaktionsgebyrer til kunder for at købe og sælge kryptocurrencies som Bitcoin (BTC-USD) og Ethereum (ETH-USD). Virksomheden er i kraftig vækst – virksomheden forventes at have haft 1,1 mia. USD i EBITDA/~ 750 mio. USD i nettoindkomst i 1. Kvartal 2021. Coinbase opkræver typisk ca. 1,5 procent provision på handler for deres detailplatform , men tilbyder lavere provisioner (< 0,5 procent) for større beløb via Coinbase Pro. Dette nettoindkomstnummer er bemærkelsesværdigt, fordi det er mere end virksomheden har tjent i hele 2020.

Kan man se, at det ikke er bæredygtigt, at konkurrencen hurtigt vil nedbryde Coinbases marginer, og at værdifastsættelsen er vanvittig. Efter at have hørt, at Coinbase var ved at blive offentlig, forventede jeg helt klart, at der ville blive tale om massive tab og en dum vurdering. Men efter at have set på tallene, skiftede jeg mening.

Coinbase er virkelig. Når det er sagt, vil jeg indrømme, at deres virksomhed er cyklisk. Hvis du ser på Coinbases omsætning og resultathistorik, kan du se, hvordan 2017-boomet og 2018-busten påvirkede deres forretning.

Coinbase Stock, Coinbase revenue

Burde du købe Coinbase Stock?

Jeg synes at coinbase stock exchange har en overbevisende fordel – her er årsagen.

For at bidrage til at lette cyklikaliteten i deres omsætning forventer jeg, at Coinbase tager en side ud af en anden cyklisk virksomheds spilbog, som er luftfartsindustrien. Typisk ville du ikke kopiere nogen forretningsstrategi fra flyselskaber, da de altid går i stykker, men flyselskaber fandt én ting fantastisk ud, hvilket er deres bonusprogrammer og medsponsorerede kreditkort. Foreksempel udgør American Airlines (AAL) mere end USD 5 milliarder i et typisk år af sit loyalitetsprogram og kreditkort, som i de seneste år dækkede de tab, de har haft af deres faktiske flyaktiviteter.

Sådan fungerer programmerne. Lad os sige, at jeg får et dejligt måltid og et par glas vin et eller andet sted i aften og løber op i en $100 fane, som jeg betaler med mit kreditkort. Bag kulisserne går 2-4 procent af dette beløb typisk til kreditkortselskaber. Visa/Mastercard tager lidt, kreditkortprocessoren tager lidt, men den udstedende bank tager det meste af det (70+ procent af gebyret). Hvis du f.eks. bruger et American Airlines-kort, deler den udstedende bank disse penge med flyselskabet.

Som følge heraf får flyselskabet øjeblikkelig kontanter og skal kun love at flyve en person i fremtiden som et tilsvarende erstatningsansvar. Dette resulterer især i en positiv likviditet, tilbagevendende indtægter og ingen faste omkostninger for flyselskabet. Det lyder ikke som en masse, men volumen er nøglen, og flyselskaber gør milliarder af dollars om året ud af disse programmer, fordi de er i stand til at splitte en $500 flybillet op i 200 forskellige kreditkorttransaktioner nogen gør alligevel og derefter give det til dem som en belønning.

Så Forestil dig dette – Coinbase arbejder på et bonuskort, der betaler i Bitcoin. Der er et veldefineret marked for crypto-entusiaster, som gerne ville lægge udgifter på deres kort for at tjene Bitcoin eller andre cryptocurrency. Dette gør Coinbase penge fra deres opdeling af interbankgebyrer, det hjælper med at stimulere volumen på deres udveksling, når folk køber og sælger crypto med deres belønning penge, og det hjælper med at størkne værdien af deres brand. Dette er en gevinst/gevinst/gevinst, og jeg forventer, at det bliver et hit.

Der er en venteliste til kortet lige nu, det er et betalingskort, jeg håber, at de også vil kunne lancere et kreditkort. I modsætning til flyselskaber starter Coinbase fra det punkt, hvor de har en meget rentabel virksomhed. Jeg tror ikke, at det er en strækning, hvor de kunne trække lignende indtægter til flyselskabets bonuskort i 2025, hvilket ville være $5 milliarder – plus i årlig fortjeneste. Deres crypto-bytte kan aldrig helt miste penge, da det er en tolbooth-forretning, Så alt Coinbase virkelig skal gøre for at vende en pæn fortjeneste, som en virksomhed er at udvikle belønningskortet som en indtægtskilde og holde en brugervenlig udveksling, som folk kan købe og sælge crypto fra. MØNTEN kunne være en værdi på 600 dollars alene på disse point.

Coinbase Stock Price

Den nuværende Coinbase Stock Price ligger på 253 USD eller 1.588 DKK. Coinbase havde den største IPO (Initial Public Offering) i verdenshistorien på 85 mia. USD til sammenlignet med den anden største IPO, som var Alibaba Group på 21.77 mia. USD har de slået alle tidligere rekorder. Coinbase er siden faldet fra 330 USD til 253 USD, men deres omsætning fortsætter med at være ekstremt høj og med en fortjeneste på 51% er dette en ekstremt profitabel forretning.

Ofte stillede spørgsmål om Coinbase Aktier:

Efter den populære efterspørgsel er her nogle af de oftest stillede spørgsmål om Coinbase, ifølge vores analyser.

Hvornår startede Coinbase handel, og hvad er det aktiesymbol, de handler under?

Coinbase blev offentliggjort via en direkte notering den 14. April 2021. Tickeren er som nævnt COIN. Direkte notering adskiller sig fra en traditionel IPO-proces, da aktierne kom direkte fra insidere. Jeg mener, at direkte notering er mere retfærdig over for virksomheder og nye aktionærer end IPO-processen, som jeg mener er manipuleret af Wall Street-bankerne til deres egen fordel. Den direkte notering førte til en masse misinformation cirkulerende på steder som Twitter, at insidere dumpede alle deres aktier. Rygterne er ikke rigtigt, Coinbase insidere forbliver stærkt investeret i aktien.

Hvor korreleret er Coinbase stock til Bitcoin?

Coinbases omsætning er klart korreleret med prisen på Bitcoin, der stammer fra historiske indtægtstal. Derfor tror jeg, at der også i fremtiden vil være en stærk positiv korrelation. Jeg er tyrefægtning på fremtiden for Bitcoin, så det er ikke en enorm bekymring for mig. Nogle personer argumenterer for, at Coinbase ikke er et godt køb, fordi Bitcoin er steget 200 procent om året eller hvad som helst siden 2010.

Jeg ignorerer disse argumenter, da min primære benchmark, jeg måler mig selv ved, er bedre end S&P 500, og min sekundære benchmark er kontanter (dvs. at vende et overskud). Bitcoin er allerede min største bedrift. Din allokering af aktiver bør ikke drives af FOMO, og det at gå all-in er ikke en investeringsstrategi, der fungerer i løbet af en hel forretningscyklus.

Hvem er Coinbases konkurrenter, og hvad skal langsigtede investorer vide om disse konkurrenter? Er der nogen listede peers?

Coinbase har masser af konkurrenter, hovedsagelig andre krypto børser som Kraken og Blockfi. PayPal (PYPL) og Binance der også kommet ind i krypto verdenen. Jeg kan godt lide deres brugerflade, da jeg testede det. Alle opkræver lignende gebyrer til detailkunder, men konkurrerer på prisen for større købere og sælgere. Coinbase er den eneste rene cryptobørs, der handles offentligt. Bekymringen for bjørne er, at et lignende kapløb til bunden vil ske for crypto børser, der skete med online børsmæglere.

Der er et par forskelle her, jeg vil bemærke. Jeg tror ikke, at den bedste proxy for Coinbase er aktiehandel. Jeg mener, at valutamarkedet er en bedre proxy, og valuta har højere transaktionsgebyrer for detailkunder end aktiemarkedet gør. Jeg mener, at de højere gebyrer for FX generelt skyldes manglen på en centraliseret børs til at handle med dem. Jeg forventer på længere sigt, at Coinbase bliver nødt til at opkræve mindre i gebyrer på grund af konkurrence. Jeg tror dog ikke, at det vil ske så hurtigt, som bjørnene forventer, og jeg tror, at kreditkortbelønningerne vil sprede deres indtægter. Jeg forventer også, at omsætningen af Bitcoin vokser over tid, hvilket betyder, at en lavere margin på et højere volumen kan være okay.

Læs vores Coinbase review her.

Giver Coinbasens indledende markedsvurdering og aktiekurs mening?

I modsætning til den populære mening mener jeg faktisk, at Coinbases IPO-vurdering giver mest mening for enhver IPO, jeg har set for nylig. Jeg har set en masse cockamie M&A og IPOS med dumme vurderinger, og jeg ser endda på vurderinger af populære Dow bestande og kan ikke skrive i blyanter på måder til at få 10 procent årlige afkast af dem. Coinbase, på den anden side, ser jeg en vej til aktien fordobles i de næste 12-18 måneder, efterhånden som markedet får mere farve på deres plan om at diversificere deres omsætning. Wall Street analytikere indtil videre forudser, at Coinbases indtjening vil falde i 2022 sammenlignet med 2021. Hvis du mener, at de tager fejl, er værdifastsættelsen rimelig.

Hvem ejer Coinbase?

Du kan finde en liste over de største ejere af Coinbase her. IPO gjorde administrerende direktør Brian Armstrong til en af verdens rigeste mænd på papir. Kevin Durant og NAS skulle også have opnået store overskud ved at investere i virksomheden. Coinbase er også kendt for sin dobbeltklasse-aktiestruktur, hvilket betyder, at insidere vil bevare fuld kontrol over virksomheden. Du er nødt til at stole på, at ledelsen ikke skal skrue dig mere med en opsætning som denne, men Google er et eksempel på en virksomhed, der fik den til at fungere godt for investorer.

Har Coinbase Dogecoin handel?

Coinbase tilbyder ikke Dogecoin-handel. Jeg tror, at der er problemer med dem, der tillader det, fordi udbuddet kontrolleres så meget af så få mennesker. Jeg er lige så forbløffet som nogen ved flytningen i Dogecoin, jeg handlede selv en del med GME, DOGE i Januar og så ikke det spekulative boom komme. Hvis du lavede penge i Doge, så overvej at sælge og gøre det til virkelighed.

Spekulative investeringer handler om:

1. Din hit-rate

2.hvor meget du laver, når du rammer.

Der er mange muligheder, jeg giver videre, og nogle af dem, jeg tager, virker ikke. Det, jeg kan sige, er, at i løbet af mit liv har ting, jeg har ramt på, fået meget store tab, jeg har påtaget mig taberne. Jeg hjælper generelt denne proces ved at lade vinderne løbe, hvilket øger point nummer 2. Alle er ramt sats er højere lige nu end normalt, fordi penge er så billige, som det nogensinde vil være.

Renter og afgifter har ingen steder at gå op, Det betyder, at folk, der er vant til at “miste penge” og deres investeringer kun går op, enten vil blive tvunget til at lære disciplin eller stille og roligt vil forsvinde ind i natten, som så mange spekulanter gjorde efter 1998-1999 boomet. En af lektionerne fra krypto-busten i 2018 er, at altomcoins generelt blev ramt meget hårdere end Bitcoin var. Jeg ville forvente, at det vil fortsætte i den rigtige retning.

Coinbase Aktie Konklusion

Jeg kan godt lide Coinbases forretning og tror, at værdifastsættelsen faktisk ikke er så vanvittig. Jeg er længe lager på grund af vækstmuligheder fra Bitcoin generelt samt deres belønningsprogram, som jeg tror kan være en stor vinder. Dette er et spekulativt lager, og som sådan har både mere ulempe og opadvendt end det typiske lager i min portefølje. Du er velkommen til at dele dine egne tanker om COIN-aktien i kommentarerne!

Læs mere om det bedste sted at købe bitcoin her.

Leave a Reply