Kryptovaluta BørserKryptovaluta

Coinbase Review 2021 – Den sikreste kryptovaluta platform?

By 08/01/2021January 13th, 2021No Comments
Coinbase Review, Coinbase anmeldelse

Hej, velkommen til min Coinbase anmeldelse!

Med over 13,3 M aktive brugere er der få krypto børser, der er lige så pålidelige og pålidelige som Coinbase.

Hvis du ønsker at købe kryptovaluta med dine fiat penge (USD, EUR, osv.), kan Coinbase være stedet for dig.

I denne Coinbase anmeldelse vil jeg dække de grundlæggende i Coinbase, herunder hvad det erhvordan det fungererdets fordele og ulemper , og om det er rigtigt for dig.

Når du er færdig med at læse denne Coinbase-anmeldelse, vil du have en god forståelse af Coinbase, og hvad den tilbyder. Endnu vigtigere er det, at du kan afgøre, om Coinbase er den rigtige bytte for dig!

Så lad os komme i gang!

Pros
 • Fiat valuta – accepteret
 • Simpel at bruge
 • Accepterer kun de mest troværdige kryptovaluta
 • Ekstrem sikker
Cons
 • Mindre udvalg af kryptovaluta
 • Højere gebyrer end konkurrenter

En hurtig oversigt over Coinbase

Coinbase er en digital valuta mægler udveksling, hvor du kan købe og handle Bitcoin og et par andre cryptos. Det adskiller sig fra traditionelle cryptocurrency-børser, fordi det giver dig mulighed for at købe crypto med Fiat valutaer.

Coinbase anses for at være en af de største crypto-broker børser i verden!

De har over 20 milliarder dollars i aktiver , og over 50 milliarder dollars i crypto er blevet handlet ved hjælp af sin platform, siden den blev grundlagt i San Francisco i Californien i 2012.

Coinbase har faktisk to kerneprodukter: En mæglerbørs og en professionel handelsplatform ved navn GDAX. De to kan dog bruges uafhængigt af hinanden.

Er Coinbase en Wallet?

Det er en handelsplatform, men den har en indbygget wallet, ja.

Så du kan beholde din krypto på Coinbase-platformen, hvis du ønsker det. Det anbefales dog ikke. Jeg vil helt sikkert råde dig til at flytte din krypto fra Coinbase, når du har købt den, da vekselkonti er de mindst sikre typer af tegnebøger.

Du bør overveje at få en hardwarepung i stedet – disse er den sikreste type krypto-konti!

Coinbase Wallet

Læs vores Trezor vs Ledger vejledning til at se en sammenligning mellem de to øverste hardwarewallets.

Er Coinbase legit?

Der er mange børser på markedet, som ikke er så troværdige, som de hævder at være, hvilket er en af grundene til, at jeg skriver denne Coinbase-anmeldelse – for at vise dig , hvor legitim Coinbase er, blandt andet.

Så is Coinbase legit? Sandheden er, at Coinbase er lige så legit, som man kan være.

Alene for at operere i 30 stater i USA har den over 40 forskellige licenser. Dette sikrer, at deres praksis er lovlig, og at de håndterer dine penge med integritet.

Hvis du læser denne Coinbase anmeldelse, er det første, du skal vide, om du kan bruge det i Danmark – Det kan du.

Coinbase kan bruges i mange lande til at udføre transaktioner som at sende, modtage eller gemme penge. Platformens købs- og salgsfunktioner er dog kun tilgængelige i 32 udviklede lande over hele verden.

Funktioner i Coinbase

Lad os hurtigt nedgøre nogle af de vigtigste træk ved den pågældende krypto-udvekslingsplatform.

Det tilbyder kun “godkendte” Kryptovaluta

Coinbase anvendes ofte som indgangspunkt på krypto markedet. Via den kan du købe BitcoinLitecoinEther og Bitcoin Cash. Disse fire digitale valutaer er de eneste, du kan købe fra Coinbase. Det er altså en perfekt løsning for nybegyndere indenfor Kryptovaluta.

Det skyldes, at Coinbase kun vil tilbyde mønter, der er garanterede valutaer eller råvarer, og det ikke åbner op for tokens, der kan være værdipapirer eller aktier. Det er meget sjældent, at de tilføjer nye mønter.

Dette er en anden grund til, at Coinbase betragtes som en pålidelig og sikker platform.

Brugervenligt interface

Coinbase har en meget brugervenlig grænseflade , der gør den til et fantastisk værktøj for dem, der lige begynder i crypto-industrien. Det rene design gør det nemt at navigere, og de værktøjer, du har brug for, er lige ved hånden.

Coinbase Dashboard

Den accepterer fiat penge

I modsætning til traditionelle kryptovaluta børser accepterer Coinbase en række fiat-produkter til gengæld for de fire digitale valutaer, som virksomheden tilbyder. De valutaer, den accepterer, er EURGBP og USD.

Derudover tilbyder Coinbase også en lang række betalingsmetoder , der kan hjælpe kunderne med at få deres fiat-penge ind på platformen for at købe crypto. Disse omfatter bankoverførseldebet-/kreditkortPayPal og endda SEPA -overførsler til europæiske borgere.

Instant Exchange

For dem, der gerne vil sende penge i Bitcoin , men gerne vil handle med fiat, har Coinbase en funktion kaldet “Instant Exchange“. I stedet for blot at bruge fiat til at købe Bitcoin og derefter sende den til din modtager, kan du bruge denne funktion til at gøre processen til en problemfri, øjeblikkelig handling.

Du betaler blot med fiat, og betalingen vil blive konverteret til Bitcoin.

Der er ingen ekstra gebyrer for denne tjeneste, og det er et andet positivt aspekt, som denne Coinbase-anmeldelse tager højde for!

Coinbase Debetkort

Hvis du ønsker at bruge Bitcoin i din Coinbase-wallet, kan du nemt gøre det med Shift Card. I betragtning af Coinbase-debetkorteter det faktisk et Visa-debetkort, der giver amerikanske brugere i udvalgte stater mulighed for at bruge Bitcoin fra deres Coinbase-konto.

Det fungerer lige så enkelt som alle andre Visa-kort. Når du foretager transaktioner med kortet, vil den tilsvarende værdi af Bitcoin blive debiteret fra din online konto. Desværre er kortet endnu ikke tilgængeligt i alle de lande, hvor Coinbase opererer i eller et andet land uden for USA

Opgrader til GDAX gratis

Hvis du ofte køber og sælger crypto og er interesseret i at handle, kan du nemt overføre til Coinbases søsterplatform GDAX (eller Coinbase Pro).

Coinbase Pro, Coinbase GDAX

Via GDAX kan du handle mellem cryptos. På GDAX kan du faktisk finde et større udvalg af cryptos, som du kan bytte mellem.

Men Coinbase-politikken for værdipapirer og aktier er stadig i dag. GDAX handler kun om mønter, der betragtes som virtuelle valutaer.

Dine penge er sikre

Selv om det aldrig er 100 % sikkert for dine penge på en online udveksling, er Coinbase en af de sikreste web punge, du kan bruge.

Coinbase opbevarer næsten 99 % af deres aktiver i et offline fryselager , der ikke kan tilgås – når de er i fryserum, kan de ikke hacking!

Kun 1 % af aktiverne på platformen er tilgængelige online i hot wallet-systemet, og disse aktiver er forsikret i tilfælde af eventuelle tab. På den måde ville du få pengene tilbage, hvis dine penge nogensinde skulle blive stjålet fra Coinbase.

Ret cool, ikke?

Coinbase Legal

Er Coinbase sikkert?

Coinbase er en af kun 4 centraler, der skal have en licens i ny under pilotprogrammet BitLicense  . Som sådan overholder den strenge KYC -regler (Know Your Customer) og overholder så vidt muligt regler og regler.

Som jeg nævnte tidligere, har den over 40 licenser til at operere alene i USA og er licenseret til lovligt at operere i de andre 31 lande, der laver sin liste.

Desuden holder Coinbase sine aktiver forsikret, så du ikke teknisk kan miste nogen af dine penge ved at hacke og stjæle!

En anden ting, der gør Coinbase så sikker at bruge, er, at den ikke kan bruges anonymt. På grund af KYC-reglerne skal brugerne indsende et id, der er udstedt af myndighederne, og i nogle tilfælde adresse-verifikation for at bruge platformene KØBE og SÆLGE funktioner. Som du sikkert kan se, ssikkerhed er endnu et positivt aspekt af denne Coinbase anmeldelse.

Coinbase Trustpilot

Det gør platformen meget legitim at bruge for ærlige brugere, og alle, der ønsker at gøre noget skyggefuldt eller uforskammt , vil ikke kunne slippe væk med det på denne udveksling.

Ulempen ved at bruge Coinbase / Coinbase Problems

Indtil videre har jeg i denne Coinbase-anmeldelse dækket en masse positive ting om Coinbase. Det er vigtigt, at du ved, at der også er et par negative ting for nogle mennesker.

Kontogrænser

Coinbase giver dig mulighed for at bytte fiat til cryptocurrency, men det begrænser, hvor meget du kan bruge, og hvor ofte du kan gøre det.

Ifølge deres websted supportforum er dette “for sikkerhed, overholdelse af regler og forebyggelse af svindel“. Grænserne er baseret på flere faktorer, der omfatter den betalingsmetode, du har brugthvor gammel din konto erdin købshistorik og meget mere. Disse grænser beregnes automatisk.

Heldigvis er der et par måder, hvorpå du kan øge dine kontogrænser, men nogle af disse trin er allerede obligatoriske for at bruge funktionerne køb og salg.

Du kan tilføje et telefonnummerangive flere personlige oplysningerindsende et foto-id og oprette en etableret købshistorik ved at købe og sælge (handle) ved hjælp af Coinbase-platformen.

Husk, at grænserne er forskellige for hver konto, som du linker til din Coinbase-wallet. Din købsgrænse for dit kreditkort vil f.eks. være forskellig fra købsgrænsen for din tilknyttede bankkonto.

Høje gebyrer / Fees on Coinbase

Coinbase transaktioner i mange forskellige valutaer og udfører en række betalingsmetoder. På grund af dette opkræver servicen relativt høje gebyrer sammenlignet med andre børser. Høje gebyrer er et af de største negative aspekter af denne Coinbase-anmeldelse.

Disse gebyrer opkræves pr. transaktion og beregnes på en af to måder. For transaktioner under $ 200 opkræves der et minimumsgebyr. For transaktioner over $ 200 opkræves der dog et gebyr i procent.

Hvis du f.eks. køber eller sælger med en amerikansk bankkonto, er den effektive omregningskurs 1,49 % for transaktioner over $ 200. Hvis din transaktion er under $ 200, gælder en basissats på 4 %. dette er basispris er specifik for USA, og den varierer afhængigt af dit land og område.

Coinbase Fees Danmark (Europa)

Standard Buy/Sell
Instant Buys (debit card only)
Bank Transfers (SEPA) – in/out*
Instant Card Withdrawal

1.49%3.99%Free/€0.15up to 2% of any transaction and a minimum fee of €0.55
Coinbase Fees for Danmark som er underlagt Europas gebyrer

Manglende anonymitet

Selv om det er en af de funktioner, der gør Coinbase sikker at bruge, for nogle, kan manglen på anonymitet være et problem. For det første er Coinbase forpligtet til at rapportere sine brugeres oplysninger til de styrende organer, der regulerer dem. Det betyder, at det, du har i krypto aktiver, officielt vil være registreret, og du forventes at betale det krypto skattetryk, som dit lands lovgivning kræver.

Dette går direkte imod formålet med cryptocurrency for nogle, da det var designet til at være en decentral og anonym måde at omhandle værdi på.

Det andet problem med dette er, at Coinbase også sporer og overvåger, hvordan brugerne bruger deres mønter.

De kan også fryse din Coinbase konto, hvis de opdager, at du foretager tvivlsomme transaktioner, f.eks. betaling eller modtagelse af betaling for voksentjenester, spil, salg af ulovlige varer eller noget andet, der virker skyggefuldt.

Hvis Coinbase var decentral, ville det ikke være tilfældet. De ville ikke kunne fryse din konto, da de ikke ville have kontrol over den.

Så her er en hurtig oversigt over fordele og ulemper i denne Coinbase-anmeldelse:

Pros
 • Simpel brugerflade
 • Tilbyder kun de bedste og sikreste kryptovaluta
 • Modtager fiat penge
 • Adskillige betalingsmetoder
 • Højt reguleret og sikker platform
 • Overholder alle love, som gør platformen transparent og ærlig
 • Mulighed for GDAX / Coinbase Pro til avanceret handel
 • Mulighed for debetkort til at købe ting med Kryptovaluta
Cons
 • Ikke tilgængelig i alle lande
 • Handelsgræsner
 • Høje transaktionsgebyrer
 • Strikse KYC politikker som fjerner anonymitet for regulering
 • Tax-compliant og deler derfor oplysninger med skatteministeriet

Hvem burde bruge Coinbase?

Begyndere

Coinbase er en fremragende platform for nybegyndere!

Den brugervenlige grænseflade vil hjælpe dig med at lære, hvordan du bruger online-udvekslinger. Via den kan du nemt overføre til GDAX for at bytte og foretage transaktioner med endnu flere valutaer, end hvad der tilbydes på Coinbase.

Alle, der ønsker at købe med Fiat

Coinbase er en mæglerbørs , der giver dig mulighed for at købe krypto med din fiat valuta, som nævnt i denne Coinbase-anmeldelse. Det gør det til et fremragende indgangspunkt i krypto-sektoren. Faktisk er en stor del af den kapital, der strømmer ind i krypto-industrien, kommet gennem Coinbase fra brugerne.

Mindre virksomheder og investorer

 For mindre virksomheder og investorer, der ønsker at investere deres penge i crypto, er Coinbase en fremragende løsning. Men for større virksomheder og investorer, der er interesseret i at investere større summer, kan Coinbases gebyrer være lidt for høje.

Denne type investor kan være bedre med en mulighed, der giver billigere gebyrer og bedre beskyttelse af kundernes personlige oplysninger.    

Coinbase Thailand

Coinbase er desværre ikke tilgængeligt i Thailand på nuværende tidspunkt, men for mange af danskere som er flyttet til Thailand eller bor der kan i stadig registrere jer som danske statsborgere og derved få tilgang til Coinbase. Vi holder os opdateret her og du kan læse mere om tilgængelige lande for Coinbase her.

Coinbase Earn / Coinbase Earn Coins

Endnu et argument for at bruge Coinbase er deres Coinbase Earn system, hvor du gratis kan lære om nye krypto projekter og samtidigt tjene op til 167$+ gratis og samtidigt blive markant klogere på hvordan blockchain og kryptovaluta fungerer.

0x Coinbase

Du kan b.la. tjene 0x på Coinbase Earn som er et fantastisk projekt lavet på Ethereum blockchainen, som gør det muligt at handle med ethereum baserede produkter på deres blockchain læs mere om 0x her.

Coinbase vs Binance

Coinbase vs Binance er som at sammenligne Apple med Microsoft, nogen er til mere simpel og overskuelige platforme som Coinbase, men har et begrænset kryptovaluta udvalg og andre er til mere kompliceret platforme med flere muligheder og konfigurationer som Binance. Vi kan varmt anbefale begge og har skrevet en anmeldelse af Binance her.

Vi har desuden angivet vores top 5 kryptovaluta børser her.

Konklusion

Hvis du har gjort det så langt ind i min Coinbase anmeldelse, tillykke – du ved nu, om Coinbase er egnet til dig! Du kender dens fordele, dens ulemper, og hvad den er bedst brugt til.

Sandheden er, at Coinbase er en af de bedste krytovaluta børser, der i øjeblikket er tilgængelige på nettet. Det er meget pålideligt, godt forsikret og virkelig nemt at lære og bruge i begyndelsen hjørne.

På trods af de få negative sider er det langt den enkleste måde at købe ind i crypto. Når det er sagt, bør du ikke være nødt til at efterlade din krypto på Coinbase-webstedet. I stedet skal du overføre den til en hardwarepung, hvis du holder den på lang sigt.

Hvad synes du så? Er Coinbase det rigtige for dig? Vil du bruge den til at købe, sælge, handle eller opbevare din krypto? lad mig høre!

Leave a Reply