Udbytte aktierAktieanbefalinger

Commerzbank Aktie (XTRA: CBK Aktie) – en dybdegående aktieanalyse

By 15/01/2021May 12th, 2022No Comments

Lad os tale om den populære Commerzbank Aktie AG (fra: CBK). Selskabets aktier oplevede en betydelig kursvolatilitet i de seneste par måneder på DB, der steg til de højeste 13 euro i 2018 og faldt til de laveste 3,31 euro i marts 2020. Denne høje volatilitet giver investorerne mulighed for at gå ind på aktien og købe til en gunstig lav pris. Et spørgsmål, der skal besvares, er, om Commerzbanks aktuelle handelspris på € 5,82 afspejler den reele værdi af den store bank? Eller er det i øjeblikket undervurderet, hvilket giver os mulighed for at købe? Lad os se nærmere på Commerzbanks forventninger, værdisætning og de seneste økonomiske data for at se, om der er katalysatorer for en prisændring opad i 2021.

Commerzbank Stock-profil

Commerzbank AG leverer bank- og kapitalmarkedstjenester til private og mindre erhvervskunder, erhvervskunder, multinationale selskaber, finansielle serviceudbydere og institutionelle kunder over hele verden. Virksomheden opererer gennem to segmenter, private og mindre virksomheder og Corporate Clients segmenter. Selskabet tilbyder regnskaber, kommercielle betalinger, checks, betalingsformidling, clearing- og depottjenester og andre tjenesteydelser; handelstjenester, herunder indsamling af dokumenter, kreditbreve, garanti, lettelse af handelen, finansiering af forsyningskæden, køberens kredit og forvaring af tjenesteydelser Og bilaterale lån, klubaftaler, schuldschein, syndikerede lån, obligationer, private placeringer, andre gældsinstrumenter og islamiske finansieringstjenester. Det leverer også pengemarked, råvarer og ædelmetalprodukter samt renter, valuta og likviditetsstyringstjenester og formueforvaltningstjenester. Virksomheden driver ca. 1.000 filialer. Commerzbank AG blev grundlagt i 1870 og har hovedkvarter i Frankfurt am Main, Tyskland.

Commerzbank aktiekurs

Commerzbank aktie

Commerzbank brød for nylig ud af modstanden efter COVID-19’s børsulykke. Dette kan ses som et tyrefægtersignal, og den nuværende konsensus blandt 18 polerede investeringsanalytikere er at holde aktier i Commerzbank AG. Denne rating har været stabil siden november, hvor den var uændret i forhold til en holdrating.

Samlet set er udsigterne for Commerzbank aktiekursen positiv og bullish.

Køb Commerzbank Aktier
Kurtagefri aktiehandel på 0 kr. hos eToro
Opret en konto
Din kapital er i risiko. Andre gebyrer forekommer. For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Er Commerzbank stadig billig?

Ifølge min vurderingsmodel synes Commerzbank at være billigt prissat til omkring 47,12% under den faktiske værdi, hvilket betyder, at hvis du køber Commerzbank i dag, ville du betale en relativt billig pris for den. Samtidigt hvis du mener, at aktien virkelig er €5,5 værd, er der kun en  marginal downside, hvis prisen falder til den reelle værdi. Så er der en anden chance for at købe lavere i fremtiden? I betragtning af at Commerzbank’s aktie har været ret volatil (dvs. at dens prisbevægelser er forstørrede i forhold til resten af markedet), kan dette betyde, at prisen kan synke lavere, hvilket giver os mulighed for at købe senere. Dette er baseret på den høje beta værdi, hvilket er en god indikator for aktiekursens volatilitet.

Hvilken form for vækst vil Commerzbank opleve i fremtiden?

Investorer, der søger vækst i deres portefølje, vil måske overveje et selskabs muligheder, før de køber deres aktier. Det er altid en god investering at købe en fantastisk virksomhed med en solid fremtidsudsigt til en billig pris, så lad os også se på virksomhedens fremtidige forventninger. Med en forventet vækst på 64,60% over de næste par år, ser fremtiden ud til at være lys for Commerzbank. Det ser ud til, at der er et højere cash flow på kortene for aktien, som skal give en højere aktieværdiansættelse.

Commerzbank Aktie konklusion

Er du aktionær? CBK’s optimistiske fremtidige vækst synes at være indregnet i den nuværende aktiekurs, hvor aktier handler omkring dagsværdien. Men der er også andre vigtige faktorer, som vi ikke har overvejet i dag, f.eks. ledelsens resultater. Har disse faktorer ændret sig siden sidste gang, du kiggede på lageret? Vil du have tilstrækkelig overbevisning til at købe, hvis prisen svinger under den sande værdi?

Er du en potentiel investor? hvis du har holdt øje med CBK, er det måske ikke det mest fordelagtige tidspunkt at købe, da det handler omkring sin dagsværdi. Det optimistiske perspektiv er dog opmuntrende for virksomheden, hvilket betyder, at det er værd at undersøge andre faktorer, f.eks. styrken af dens balance, for at drage fordel af det næste prisfald.

Interesseret i andre bank aktier? Læs vores andre analyser her:

Commerzbank AG (CBK.F) (ETR: CBK) ofte stillede spørgsmål

HVORDAN ER COMMERZBANK AG’S LAGER BLEVET PÅVIRKET AF CORONAVIRUS?

Commerzbank AG (CBK.F) havde en aktiehandel på € 3,96 den 11. Marts 2020, da coronavirus opnåede status som pandemi ifølge Verdenssundhedsorganisationen. Siden da er CBK-aktien steget med 35,3% og er nu på markedet til 5,82 €.

HVORNÅR ER COMMERZBANK AG (CBK.F) NÆSTE INDTJENINGSDATO?

Commerzbank AG (CBK.F) er planlagt til at offentliggøre sin næste kvartalsmeddelelse torsdag den 11. Februar 2021.

HVILKET PRISMÅL HAR ANALYTIKERE SAT FOR CBK?

16 Wall Street-analytikere har udsendt 12 måneders prismål for Commerzbank AG’s beholdning (CBK.F). Deres prognoser spænder fra € 3,40 til € 7,30. I gennemsnit forventer de, at Commerzbank AG (CBK.F)’s aktiekurs vil nå € 4,96 i det næste år. Dette tyder på, at aktien har en mulig downside på 7,5%.

HVEM ER COMMERZBANK AG (CBK.F)’S VIGTIGSTE LEDERE?

Commerzbank AG (CBK.F)’s ledelsesteam omfatter følgende personer:

  • Hr. Martin Zielke, bestyrelsesformand, administrerende direktør og leder af Juridisk afdeling (alder 57, betal $ 3,55 M)
  • Dr. Bettina Orlopp, økonomidirektør, Skattechef, IR, finansministerium og medlem af bestyrelsen (Alder 50, Betal $2,02M)
  • Hr. Ralph Michael Mandel, medlem af bestyrelsen (alder 54, Betal $2.23M)
  • Dr. Marcus Chromik, Chief Risk Officer og medlem af bestyrelsen (Alder 48, Pay $2,39 mio.)
  • Hr. JÃ ¶ rg Hessenmíller, COO & medlem af bestyrelsen (Alder 50, Betal $1,72M)
  • Hr. Roland B. Boekhout, leder af Corp. Clients Bus. Og medlem af bestyrelsen (alder 57)
  • MS Sabine Schmitroth, HR-chef, Group Compliance & medlem af bestyrelsen (alder 55)
  • Hr. Christoph Wortig, chef for Investor Relations
  • Hr. Toufic Yafoui, chef for salg af fast indkomst – Mellemøsten
  • Hr. Peter Born, chefrepræsentant 

HVAD ER COMMERZBANK AG (CBK.F)’S AKTIESYMBOL?

Commerzbank AG (CBK.F) handler med ETR under tickeren-symbolet “CBK.”

HVAD ER COMMERZBANK AG (CBK.F)’S AKTIEKURS I DAG?

En del af CBK-beholdningen kan i øjeblikket købes for ca. € 5,82.

HVOR STOR EN VIRKSOMHED ER COMMERZBANK AG (CBK.F)?

Commerzbank AG (CBK.F) har en markedsværdi på USD 6,70 mia. og genererer en omsætning på USD 7,15 mia. hvert år. Commerzbank AG (CBK.F) beskæftiger 48.512 medarbejdere over hele verden.

HVAD ER COMMERZBANK AG (CBK.F) OFFICIELLE HJEMMESIDE?

Den officielle hjemmeside for Commerzbank AG (CBK.F) er www.commerzbank.com.

HVORDAN KAN JEG KONTAKTE COMMERZBANK AG (CBK.F)?

Udbyderen af finansielle tjenesteydelser kan kontaktes via telefon 49 69 136 20.

Leave a Reply