Udbytte aktierAktieanbefalinger

Daimler Aktie (XTRA: DAI Aktie) – Køb eller Sælg?

By 23/04/2021May 11th, 2022No Comments

Daimler aktie er en interessant aktie med de nyeste elektriske bilboom vi har set med Tesla og NIO, men kan Daimler følge med og fremtidssikre deres forretning og Daimler aktien?

Firma oplysninger

Daimler Logo, Daimler Investering
  • Navn: Daimler AG
  • Ticker: DAI
  • Exchange: XTRA
  • Grundlagt: 1886
  • Industri: Bilproducenter
  • Sektor: Biler
  • Markedskasket: 62,275b €
  • Udestående aktier: 1.07b
  • Websted: https://www.daimler.com

Daimler firmaprofil 

Daimler AG udvikler og producerer sammen sine datterselskaber personbiler, lastbiler, varevogne og busser i Tyskland og internationalt. Virksomheden opererer gennem Mercedes-Benz Cars, Daimler trucks, Mercedes-Benz Vans, Daimler busser og Daimler Mobility divisioner. Mercedes-Benz Cars-divisionen tilbyder førsteklasses køretøjer af Mercedes-Benz-mærket, herunder Mercedes-AMG- og Mercedes-Maybach-mærkerne, og små biler under Mercedes ME- og smart-mærkerne samt elektriske mobilitetsprodukter under EQ-mærket. Daimler trucks distribuerer sine lastbiler og specialkøretøjer under mærkerne Mercedes-Benz, Freightliner, Western Star, FUSO og BharatBenz samt busser under mærkerne Thomas Built og FUSO. Mercedes-Benz Vans-divisionen leverer varevogne og dertil knyttede tjenesteydelser under mærkerne MercedesBenz og Freightliner. Daimler busafdelingen sælger fuldstændigt opbyggede busser under mærkerne MercedesBenz og Setra samt producerer og sælger buschassis. Daimler Mobility-afdelingen tilbyder skræddersyede finansierings- og leasingpakker til slutbrugere og forhandlere samt bilforsikringsmæglervirksomhed, bank-, investerings- og kreditkort- og flådestyringstjenester samt mobilitetstjenester, der primært er under Athlon-mærkerne. Virksomheden sælger også bilrelaterede reservedele og tilbehør. Daimler AG blev grundlagt i 1886 og har hovedkvarter i Stuttgart, Tyskland.

Daimler aktie kurs

Daimler aktie, Daimler aktiekurs

Kilde: Google Finance

Det er en god start på en ny tid. 

Stabil aktiekurs: DAI er ikke væsentligt mere flygtig end resten af de tyske aktier i de sidste 3 måneder, typisk flytte +/- 5% om ugen.

Volatilitet over tid: DAI’s ugentlige volatilitet (5%) har været stabil i løbet af det seneste år.

Køb aktier uden kurtage.
Spar tusindvis af kroner sammenlignet med andre platforme.
Opret en konto
Du risikerer din egen kapital. Andre gebyrer forekommer. For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Daimler elektriske biler

Daimler -gruppen har lagt en strategi for 2022 på lancere op til 10 nye omdrejningskommen elektriske biler. Daimler -gruppen meddelte endvidere, at de vil investere 85 mia. USD i forskning og udvikling af elektriske køretøjer Sammenlignet med Teslas samlede forskning og udvikling på 1,3 mia. USD i 2019. Det bliver klart, at Daimler har været i bilindustrien i længere tid og hurtigt kan følge med i Teslas fremskridt inden for el-bilindustrien. 

Deres etablerede supply-chain samt know how indenfor bilbranchen giver dem en kant, som en ny konkurrent som Tesla ikke vil kunne opbygge på deres korte levetid til sammenligning med Daimler.

Daimler Aktien – Køb eller Sælg?

Daimler Benz AG har eksisteret i mere end 100 år og vil formentlig eksistere i lang tid endnu med fortsat øgede investeringer i fremtidssikrende teknologier så som elektriske biler med 80 gange så store investeringer som “markedslederen” Tesla vil der formentlig komme et skift i markedslederen af elektriske biler i de næste 5-10 år og her kunne Daimler Benz AG tage en stor bid af kagen, derfor er jeg stadig bullish på Daimler da det er en solid bluechip virksomhed med stor erfaring indenfor bilbranchen.

Køb Daimler Aktier hos eToro – Læs vores eToro Review her.

Daimler AG (DAI.F) (ETR:DAI) ofte stillede spørgsmål

HVORDAN ER DAIMLER AG’S AKTIE BLEVET PÅVIRKET AF CORONAVIRUS?

Daimler AG (DAI.F) havde en aktiehandel på € 30,93 den 11. Marts 2020, da coronavirus opnåede status som pandemi ifølge Verdenssundhedsorganisationen (WHO). Siden da er DAI-aktierne steget med 86,6% og handles nu til 57,70 euro.

ANBEFALER WALL STREET-ANALYTIKERE INVESTORER AT KØBE AKTIER I DAIMLER AG (DAI.F)?

18 Wall Street-analytikere har udstedt “buy”-, “hold”- og “sell”-vurderinger for Daimler AG (DAI.F) i det sidste år. Der er i øjeblikket 2 sell ratings, 6 hold ratings og 10 købe ratings for aktien, hvilket resulterer i en konsensusanbefaling af “Hold”.

HVORNÅR ER DAIMLER AG (DAI.F) NÆSTE INDTJENINGSDATO?

Daimler AG (DAI.F) vil offentliggøre sin næste kvartalsmeddelelse torsdag den 18. Februar 2021.

HVILKET PRISMÅL HAR ANALYTIKERE SAT FOR DAI?

18 mæglere har udstedt 12 måneders prismål for Daimler AG’s aktier (DAI.F). Deres prognoser spænder fra € 25,00 til € 70,00. I gennemsnit forventer de, at Daimler AG (DAI.F)’s aktiekurs vil nå op på 53,88 euro i de næste tolv måneder. Dette tyder på, at lagerbeholdningen har en mulig ulempe på 6,6%.

HVAD ER DAIMLER AG (DAI.F)’S AKTIESYMBOL?

Daimler AG (DAI.F) handler med ETR under ticker-symbolet “DAI.”

HVAD ER DAIMLER AG (DAI.F)’S AKTIEKURS I DAG?

En del af DAI-lageret kan i øjeblikket købes for ca. € 57,70.

HVOR STOR EN VIRKSOMHED ER DAIMLER AG (DAI.F)?

Daimler AG (DAI.F) har en markedsværdi på 61,73 mia. USD og genererer en omsætning på 154,82 mia. USD hvert år. Daimler AG (DAI.F) beskæftiger 291.770 medarbejdere over hele verden.

HVAD ER DAIMLER AG (DAI.F) OFFICIELLE HJEMMESIDE?

Det officielle websted for Daimler AG (DAI.F) er https://www.daimler.com/investors/ 

HVORDAN KAN JEG KONTAKTE DAIMLER AG (DAI.F)?

Daimler AG (DAI.F)’s postadresse er Mercedesstr. 137, STUTTGART, 70327, Tyskland. Virksomheden kan kontaktes via telefon på +49-711-170.

Leave a Reply