KryptovalutaInvestering

De bedste steder at købe Bitcoin i 2022

By 30/10/2021August 16th, 2022No Comments
Køb bitcoin, kryptovaluta, køb krypto, køb ethereum, litecoin

Bitcoin tog verden med storm, da den fløg fra ingenting til næsten $20.000 i værdi pr. mønt i 2017.[1] Kryptocurrency markeder har faldet lidt siden den rekord høj, men mange Bitcoin evangelister hævder stadig Bitcoin som fremtidens valuta. Følg med for at lære mere om, hvordan Bitcoin fungerer, og de bedste steder at købe Bitcoin.

Note: Bitcoin er meget flygtig og ikke et sted at investere penge, du ikke kan tabe. Mens der er nogle historier om mennesker, der har skabt formuer på Bitcoin i 2017, mistede mange mennesker, da det faldt fra sin top. Nogle mennesker tror, at det vil være USD 1 million eller mere, mens andre kalder hele systemet et bedrageri klar til at falde.

For det første har du brug for nogle baggrundsoplysninger om, hvad Bitcoin er? Det er en digital valuta, der bruges mest til onlinekøb og som en investering, om end en meget risikabel. Den er ikke sponsoreret af nogen regering. I stedet fungerer det via et system, hvor folk i Bitcoin-fællesskabet kan tjene mønter fra “mining” eller bruge deres computer til at fuldføre beregninger. Du kan også købe dem med dollars eller næsten enhver anden valuta.

Er du stadig interesseret i at få et stykke af Bitcoin tærten? her er nogle tips: Når du køber Bitcoin, har du brug for et sted at opbevare dem. Dette kan være en online digital wallet , der er knyttet til den konto, hvor du køber og sælger, et program på din computer eller en fysisk enhed, som du tilslutter til din computer.

Du kan overføre Bitcoin og bruge dem til køb i nogle sjældne butikker online og offline, især nu hvor Paypal har integreret Krypto i deres betalingssystem. Men når du foretager transaktioner i Bitcoin, skal du være opmærksom på store overførselsgebyrer, når du går frem og tilbage mellem mønter og andre valutaer og endda overfører til andre digitale konti.

Så hvor kan du købe Bitcoin? Læs videre for at finde de bedste steder at hente Bitcoin i dag.

De bedste steder at købe Bitcoin i 2022

  • eToro: Kom nemt og hurtigt igang
  • Coinbase: Bedst for nybegyndere
  • Binance: Bedst til lave priser i andre valutaer
  • Okex: Mest alsidige platform
Køb Bitcoin på eToro.
Kom nemt i gang med kryptohandel.
Opret en konto
Investering i kryptoaktiver er meget ustabil og ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Skat af overskud kan forekomme.

eToro: Kom nemt igang med Bitcoin

ÅBN KONTO
78% af private CFD konti taber penge

Du har sikkert set reklamer for eToro og der er god grund til at de har taget verden med storm. eToro tilbyder handel af både Kryptovalua (Bitcoin, Ethereum, Litecoin mv.) og samtidigt kan du også lave handler her.

Det fantastiske ved eToro er at du nemt kan komme igang på under 5 minutter og samtidigt har du muligheden for copytrading, som er en utroligt nem måde for nybegyndere at kopiere eksperterne indenfor handel af kryptovaluta. Vi er kæmpe

fans af eToro og kan ikke andet end at anbefale dem som platform til at købe bitcoins.

eToro er altså perfect for alle der vil handle med Bitcoin, men samtidigt også vil investere i andre aktiver som aktier eller råvarer på et senere tidspunkt. Du har alle muligheder for at handle lige hvad du vil og endda kurtagefrit til 0 kr. på alle aktier.

Coinbase: Bedst for nybegyndere

Coinbase er den største og mest respekterede Bitcoin platform i USA. Det tilbyder både en markedsplads og en bitcoin wallet i én, hvilket gør det til et af de nemmeste steder at starte med Bitcoin. Coinbase understøtter også Bitcoin Cash, Etherum og Litecoin.

Når du har tilmeldt dig og tilsluttet din bankkonto, kan du nemt overføre penge ind og ud af din konto og konvertere dem til Bitcoin og tilbage til dollars efter behov. Coinbase opkræver et variabelt procentgebyr på 1,49 % for amerikanske transaktioner fra en bankkonto eller en Coinbase USD-konto. Køb med et kredit- eller debetkort tilføjer et fast gebyr på 3,99 %.[2]

Coinbase’ wallet er meget sikker, tilgængelig via webapp’en eller mobilappen, bruger to-faktor-godkendelse og holder redundante digitale sikkerhedskopier og sikkerhedskopiering af data “i sikre bokse og bokse over hele verden”. Desuden er kassebeholdninger forsikret op til $250.000 mod tyveri eller brud på onlinelagring. Desuden har Coinbase 98 % af kundens valutaer offline for at beskytte dem mod ondsindede hackere.[3] dette er yderligere bevis på, hvorfor Coinbase er førende inden for digitale valutaer i USA.

Binance: Bedst til lave priser i andre valutaer

ÅBN KONTO

Binance understøtter en bred vifte af digitale valutaer, herunder Bitcoin, Etherum og sin egen Binance Coin (BNB). Binance opkræver meget lave gebyrer på bare 0,10% for handler.[4] Hvis du gerne vil købe mere end de mest populære kryptoer, er Binance den bedste løsning.

Binance giver mulighed for at veksle mønter til flere valutaer og understøtter digitale valutaer, herunder EOS, Skycoin, TRON, ICON, Etherum Classic, Likoin, Ripple, Stellar Lumens, Bitcoin Cash, plus en masse kryptovalutaer, du sikkert aldrig har hørt om.

Selvom dette er platform, tilbyder et stort udvalg af valutaer til en lav pris, er der nogle fejl rapporteret med Android mobil app, og nogle brugere har rapporteret forsinkelser tilbagetrækning af visse valutaer. Binance er ikke forsikret, hvilket kan være en stor bekymring for nogle, især efter nogle uregelmæssige handler blev opdaget og vendt i marts 2018.[5]

Kraken: Mest sikre platform

  

  ÅBN KONTO

Grundet i 2011, Kraken er en Kryptovaluta handelsplatform der også tilybder future kontrakter og margin handel. Kraken har hovedsæde i USA og hører derfor under amerikanske regulativer, hvilket betyder de har et maksimal af tyve kryptopar som kan handles på platformen. Kraken bliver ofte set som den sikreste platform[6] at handle og opbevare sin Bitcoin og kan derfor være et fordelagtigt sted for investorer der gerne vil købe og holde Bitcoin i lang tid.

Okex: Mest alsidige platform

ÅBN KONTO

Okex er Krypto platform grundet i 2017 med hovedkvarter i Malta. Malta er blevet Silicon Valley for Blockchain start-ups[7] grundet deres gunstige politiske klima for Fintech. Okex har alle de største kryptovalutaer og andre digitale aktiver. Okex tilbyder en stor vifte af muligheder for handel med Krypto på deres platform og mange API integrationer med AI handel, Grid Bots og DCA bots. Okex har over 400 trading par og 200 andre digitale aktiver.

Hvis du er seriøs omkring trading og aktiv handel indenfor Krypto er Okex den foretrukkende platform der kan understøtte alle dine behov med lave omkostninger og bred vifte af muligheder for integrationer med andre platforme.  

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin er en digital valuta, eller cryptocurrency, der oprettes, distribueres og holdes gennem blockchain, et decentralt regnskabssystem, der har til formål at sænke omkostningerne ved at foretage betalinger. Bitcoin var den første kryptovaluta  nogensinde og har båret den største værdi af enhver digital valuta siden opfindelsen af blockchain. Mange butikker har accepteret Bitcoin som betaling på forskellige tidspunkter, herunder navne som AT&T, Overstock og nu Paypal.[8] [9] [10]

Hvordan fungerer det at købe Bitcoin?

Bitcoin-forhandlere sælger via platforme, der giver dig  en digital pengepung, så du kan købe og opbevare din Bitcoin. En sådan platform fungerer som en udveksling, der anonymt matcher købere og sælgere og gennemfører transaktioner. Din digitale tegnebog giver dig mulighed for at bruge andre traditionelle økonomiske ressourcer, f.eks. dit betalingskort eller din bankkonto, til at gennemføre købet af Bitcoin.

En anden mulighed er at bruge en peer-to-peer-ombytningsservice, der forbinder købere og sælgere til at foretage deres egne transaktioner via platformen, hvor begge parter kan se og tale med hinanden. Det giver en køber mulighed for at “handle rundt” for at få den rigtige aftale. Der er også in-person Bitcoin-pengeautomater i nogle byer, hvor du kan købe Bitcoin direkte.

Hvor meget koster det at investere i Bitcoin?

Værdien af Bitcoin varierer baseret på, hvad folk er villige til at betale for valutaen, ligesom mange andre investeringer eller aktiver. De første par år, Bitcoin eksisterede, var det meget lidt værd, men siden december 2017, har værdien svinger mellem $3.200 og mere end $19.000. Omkostningerne ved en transaktion varierer fra platform til platform. P2PB2B opkræver f.eks. et handelsgebyr på 0,20% plus yderligere gebyrer for indskud og hævninger.[11]

Er det sikkert at købe Bitcoin?

Køb af Bitcoin er sikkert, når du bruger en reguleret og respekteret platform. Det er vigtigt at undersøge enhver platform, hvor du overvejer at købe Bitcoin, før du beslutter dig for at tage springet. Når Bitcoin er en sikker investering, svinger værdien oftere end mange andre traditionelle investeringer. Hvis du ønsker at støtte en decentraliseret metode til at foretage betalinger, kan Bitcoin være værdifuld. Der er dog ingen garanti eller forsikring, der beskytter værdien af det, du køber.

Kan du købe mindre end 1 Bitcoin?

Det er muligt at købe så lidt som 0.00000001 af en Bitcoin, fordi hver enkelt er delt ned til den ottende decimal. De fleste Bitcoin udvekslinger giver dig mulighed for at købe den mønt, du ønsker, med en dollar tærskel så lav som $ 1. Når du køber Bitcoin via en Exchange-platform, kan du angive det beløb på USD, du ønsker at bruge på Bitcoin, eller du kan angive, hvor meget Bitcoin du vil eje, og udvekslingen beregner den anden halvdel af transaktionen. 

Sådan valgte vi de bedste steder at købe Bitcoin

Vi så på mere end et dusin af de bedste steder at købe og sælge Bitcoin online og slog os ned på de 6 bedste steder baseret på en række faktorer. Disse faktorer omfattede vekslens historie, kundeanmeldelser, gebyrer for hvert gebyr, funktionernes styrke for hver digital pengepung og den hastighed, hvormed du kan købe Bitcoin.


[1] https://www.coindesk.com/price/bitcoin

[2] https://help.coinbase.com/en/coinbase/trading-and-funding/pricing-and-fees/fees.html

[3] https://www.coinbase.com/security

[4] https://www.binance.com/en/fee/schedule

[5] https://www.binance.com/en/blog/286445971261435904/Binance-2018-Recap

[6] https://cryptonews.com/reviews/kraken/

[7] https://medium.com/@cassiopeiaservicesltd/malta-europes-new-innovation-hub-1668d7587e0d

[8] https://about.att.com/story/2019/att_bitpay.html

[9] https://help.overstock.com/help/s/article/Bitcoin

[10]https://newsroom.paypal-corp.com/2020-10-21-PayPal-Launches-New-Service-Enabling-Users-to-Buy-Hold-and-Sell-Cryptocurrency

[11] https://p2pb2b.io/fee-schedule

Leave a Reply