Udbytte aktierAktieanbefalinger

Deutsche Bank Aktie (DB Aktie) – en dybdegående analyse.

By 06/01/2021May 11th, 2022No Comments

Burde du investere i Deutsche Bank aktien? Vi går gennem alt information om Deutsche Bank i det nuværde landskamp her til at danne dig et overblik Deutsche Bank aktie.

Deutsche Bank aktien er allerede faldet 90% siden 2007 hele tiden høj i lombering med centrale bankernes ekstrem aggressiv ekspansive pengepolitik. Begynder Deutsche Bank på væsten en interessant investering igen…

Deutsche Bank Aktie Overblik

Deutsche Bank Aktiengesellschaft leverer investeringer, finansielle og dermed forbundne produkter og tjenester til private, virksomheder og institutionelle kunder over hele verden.

Koncernens Corporate Bank-segment leverer cash management, forretningsfinansiering og udlån, tillid og agentur samt værdipapirservices. Selskabets Investment Bank segment tilbyder fusion og opkøb samt egenkapitalrådgivning.

Dette segment fokuserer også på finansiering, rådgivning, faste indtægter og valutaer. Private Bank-segmentet tilbyder betalings- og kontotjenester, kredit- og indlånsprodukter samt investeringsrådgivning og udvalgte digitale tjenester.

Dette segment leverer også formueforvaltning og post- og pakkeservice. Virksomhedens segmentet for aktivstyring leverer investeringsløsninger, som f.eks. alternative investeringer, som omfatter fast ejendom, infrastruktur, privat egenkapital, likvide realaktiver og bæredygtige investeringer; passive investeringer; og forskellige serviceydelser, herunder forsikrings- og pensionsløsninger, porteføljeforvaltning, rådgivning om fordeling af aktiver, strukturering og overlejring af institutioner, regeringer, selskaber og fonde samt individuelle investorer.

Den havde pr. 31. December 2019 1.931 filialer i Tyskland og internationalt. Deutsche Bank Aktiengesellschaft har et samarbejde med Google om fælles udvikling af cloud-tjenester.

Virksomheden blev grundlagt i 1870 og har hovedsæde i Frankfurt am Main, Tyskland.

Køb aktier uden kurtage.
Spar tusindvis af kroner sammenlignet med andre platforme.
Opret en konto
Din kapital er i risiko. Andre gebyrer forekommer. For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Deutsche Bank’ Økonomi

Kilde: Deutsche Bank Investor Relations

Deutsche Bank har oplevet nogle dårlige år efter finanskrisen, men hvis vi kigger på deres nøgletal kan vi se at de oplever markant forbedring i 2020 sammenlignet med 2019 stort set med den samme forretning har de næsten det dobbelte i overskud. Dette er ekstremt positivt for Deutsche Bank investorer der kan forvente et fortsat stigende udbytte med lavere udbetalingsprocent. Deres stigende overskud ligger dog bag et massivt bullmarket som vi har oplevet i 2020 og samtidig med deres høje eksponering overfor derivater som ofte er associeret med høj-risiko.

Deutsche Bank aktiekurs

Deutsche Bank Aktie, DB Aktie, Deutsche Bank Aktier

Deutsche Bank var helst nede og rame 4,47 EUR da coronakresteg ramen verden, men er tilbage på 9,57 EUR i rivende stund. Sammenlignet med den højeste pris steg på mere end 90 EUR er Deutsche Bank aktien altså faldet drastisk. Dette er hovedretten grundet alle de dårlige sager de har fået tilbundet med den finanskoppede, som udbytte, svindel og uansvarlig brug af deres midler. 

Så hvordan ser fremspillet ud for Deutsche Bank’ Aktie? 

Deutsche Bank Aktie Fremtid

Kilde: https://www.db.com/ir/en/download/2020_Executing_on_our_strategic_transformation_Nov.pdf 

Deutsche Bank har stor fokus på at blive en mere stabil or sikrer bank så de har forhåbentligt lært af deres tidligere fejl og fokuserer på mindre risikable forretninger og shady under bordet operationer. Deres mål er at sænke deres eksponering overfor høje risiko aktiver som derivativer og samtidigt sænke deres omkostninger for at øge overskuddet. De er allerede godt på vej til dette kan vi se i 2020 og hvis de fortsætter vil 2021 og 2022 blive gode regnskabsår for Deutsche Bank.

Deutsche Bank Aktie Konklusion

Deutsche Bank har været i gang med at rydde op efter en række skandaler associeret med deres bank siden finanskrisen. For første gang i 2020 ligner det på deres nøgletal at dette er begyndt at lykkedes og deres fremtidsudsigter er meget positive.

Dette er en risikofyldt investering, men med stort potentiale da aktiekursen stadig ligger ekstremt historisk lavt. Dette kan være en udmærket investering indenfor den europæiske banksektor i kombination med nogle aktier i danske banker.

Hvad er dine tanker om Deutsche bank? Har de endeligt fået ryddet op i deres forretning eller er der stadig potentiale for et yderligere fald i kursen?

Klar til at købe Deutsche Bank aktier? Køb aktier her

Leave a Reply