Anmeldelse af eToroeToro anmeldelse (2020)

eToro anmeldelse – eToro Review (2023)

By 17/11/2020November 13th, 2022No Comments

Hvis du skal i gang med at handle Aktier eller Krypto kan du nemt komme i gang med det på eToro. (Spreads tilføjet på CFD’er og gearet produkter) Læs vores eToro review her.

eToro Historie

eToro, der blev grundlagt i 2007 og har base i Israel, har millioner af kunder i over 140 lande. Fra midten af 2018 har danske kunder i registrerede lande adgang til en undergruppe af aktiver (ved regulering), som mæglervirksomheden muliggør, og som primært fokuserer på aktier. I starten var eToroen grafisk intensiv forex-platform, og den har tilpasset disse værktøjer til crypto-handel. Kunder uden for USA kan bytte yderligere aktivklasser, f.eks. kontrakter om differencer (CFD’er) og lagre på en række børser.

Platformen er skræddersyet til dem, der har en grundlæggende forståelse for aktie- og cryptocurrency handel. Platformen er billig at handle på og lav kurtage på eksempelvis aktier, hvilket gør den især attraktiv for mindre investorer der handler med små summer (under 90.000 kr. pr. handel).

eToro overblik

Oprettelse

0 kr.

Kurtage (aktier)

1 % (Kryptovaluta) og lav kurtage på aktier

Depotgebyr

0 kr.

Produkttyper

Aktier, ETF’er, indeks, råvarer

Demokonto

Ja

Udvalg

Største udvalg af anmeldte platforme

Finanstilsyn

Under opsyn af Financial Conduct Authority(FCA)

Automatisk indberetning til skat

Nej

68% af private investorer mister penge ved handel med CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Hvorfor skal du vælge eToro?

 1. Vi har testet alle de største handelsplatforme: eToro er stadig den bedste.
 2. Lav kurtage for alle aktier og ETF’er
 3. Brugervenlig, grafisk brugergrænseflade 
 4. Brugere kan følge og kopiere de rentable profesionelle investorer gratis igennem copytrading 
 5. Stort socialt netværk på platformen – spørg til råd og find inspirationer til investeringer
Køb aktier uden kurtage.
Spar tusindvis af kroner sammenlignet med andre platforme.
Opret en konto
Din kapital er i risiko. Andre gebyrer forekommer. For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Trin-for-trin guide: Kom i gang på eToro

Du har sikkert set en masse eToro reklamer hvor de stolt fortæller om deres lave kurtagepå deres platform. Det er også helt korrekt det betyder altså at du kan handle ekstremt billigt på eToro sammenlignet med alternativerne. Det gør eToro til en meget attraktiv handelsplatform, da de danske konkurrenter SaxoTrader og Nordnet begge tager kurtage og ofte har en minimums kurtage.

Du kan komme i gang på eToro på under 10 minutter med guiden her. Vi kan varmt anbefale eToro. Du ender med at spare tusindvis af kroner årligt når du handler hos dem. For at starte med at oprette en konto på eToro skal du blot klikke på ”opret konto” herunder.
Følg herefter trinene nedenfor.

Trin 1: Opret en profil

Med det samme når du har klikket Opret en konto vil du komme til en startside som ser ud som denne nedenfor. Du betaler lav kurtage for handel med aktier hos eToro og det er grunden til at de er vokset til 124 lande og er en af de største globale investeringsplatforme.

Så klikker du på Opret konto

Disclaimer: 79% af private investorer mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

eToro, eToro anmeldelse, eToro review, eToro Kurtage

Nu skal du ikke gøre andet en at udfylde dine informationer. Det smarte ved eToro er du nemt kan komme i gang da alt hvad ud skal bruge er e-mail, brugernavn og en adgangskode.Efter det er udfyldt får du direkte adgang til handelsplatformen. Du kan enten vælge at verificere din identitet med det samme eller vente til senere.

Trin 2: Indsæt penge på din eToro konto

Nu vil du allerede være inde på eToros kontrolpanel. Det er her hvor du kan investere i aktier, ETF’er og kryptovalutaer. Det er en meget brugervenlig platform især på mobilen og det er også derfor det er vores Bedste Aktie App 2020.

Nedenstående billede er et eksempel af min virtuelle handelskonto du kan se ende i venstre hjørne Indbetal penge. Det er også i venstre side på mobilen og det er endnu et eksempel på brugervenligheden og integrationen imellem desktop og mobil.

Nu skal du vælge hvilken måde du vil indbetale pengene på Paypal, betalingskort eller bankoverførsel. Vi anbefaler Paypal eller betalingskort. Du får pengene ind på din eToro konto med det samme og er klar til at handle.

Med betalingskort behøves du kun at indbetale 50$ (325 DKK), hvor en bankoverførsel kræver at du indsætter minimum 500$.

Når du har udfyldt oplysningerne og er klar til at indbetale trykker du ”Send” og så er pengene på din eToro konto.

Et gebyr på 1% lægges til spreadet ved køb eller salg af kryptoaktiver på eToro. Gebyret er inkluderet i den viste pris, når brugere åbner eller lukker en position.

Du er nu klar til at lave den første handel på eToro.

Trin 3: Sådan handler du hos eToro

Der er væsentligt flere muligheder på eToro, end de fleste andre handelsplatforme. Du kan handle aktier og krypto som på samme måde som andre platforme, men derudover kan du også handle med CFD’er. CFD’er er når du shorter eller caller et aktiv, som du tror vil falde eller stige i pris. Du kan derudover også geare dine handler, men pas på med at overgear.

Når du vil købe en aktie skal du blot søge på eksempelvis vestas, hvis du gerne vil købe vestas aktier og derefter trykker du HANDL.

Trin 4: Vælg antal og køb

Det vil se ud på samme måde uanset hvilket aktiv eller aktier du vælger at investere i på eToro. For at kunne købe skal det gerne se ud ligesom på billedet. Alt du skal gøre er at indstille hvor mange penge du vil købe for og så skal den stå på X1. Det betyder at du ejer de Vestas aktier, som du køber.

Så klikker du på indstil ordre. Tilykke du er nu ejer af Vestas aktier.

Som du kan se har du også mulighed for at sælge i samme vindue du skal blot trykke på sælg frem for køb, men du skal selvfølgelig eje noget af aktien for at dette er muligt, ellers vil du blot shorte aktien direkte uden at eje den hvis du satser på at den falder.

Hvem eToro er for

eToro har en grafisk intensiv platform, der betjener cryptocurrency og aktier investorer i 124 lande, hvilket gør det til en af de største globale platforme. Kunder kan handle aktier og future kontrakter om forskel. Den vigtigste funktion i denne unikke proprietærer platform er den lethed, hvormed en individuel kunde er i stand til at implementere kopihandel (copytrading). eToro-platformen indeholder professionelle investorer der kan blive kopieret, og som følger risikokontrolreglerne. Denne tilgængelighed gør det derefter muligt for kontohaverne at efterligne de mest succesrige kunders handels- og handelsstrategier, automatisk og i realtid. Det skal bemærkes, at der ikke er nogen garanti for hverken gevinster eller tab ved handel med kopier i og af sig selv.

Virksomheden har oplyst, at den vil udrulle aktiehandel for danske kunder senere på året. Når det sker, opdaterer vi vores anmeldelse

eToro fordele og ulemper

Fordele

 • 16 kryptovaluta, der kan handles døgnet rundt
 • Brugervenligt websted og mobilapp
 • Fantastisk fællesskab for aktie og krypto investorer

Ulemper

 • Spreads til handel cryptocurrencies er relativt brede
 • minimum $ 25 for at købe enhver kryptocurrency
 • Der kræves relativt høje minimumskrav til de fleste kopieringshandler

Fordele forklaret

 • Kunder i Danmark har adgang til 16 kryptovalutaer, herunder store navne som Bitcoin, Ripple og Etherum, men også eos, IOTA, Tron og Tezos. 
 • Webstedet og mobilappen er næsten identiske, smukt udlagte og nemme at navigere i.  
 • Investorer kan se, hvad andre på platformen gør, og følge anbefalingerne fra visse medlemmer, der giver dig mulighed for at kopiere deres handler. 

Ulemper forklaret 

 • Der opkræves ikke eksplicitte provisioner, men handler udføres med specifikke spreads, der varierer fra mønt til mønt. Nogle af disse spreads er ret brede. Den tætteste er Bitcoin på 1%, mens den bredeste er Tezos på 5%. 
 • Minimumskøb for enhver kryptocurrency er $25, hvilket gør det vanskeligt for mindre konti at sprede deres saldi over mere end et lille antal mønter. 
 • Selvom du kan følge nogle førende handlendes transaktioner, skal du have en højere saldo for at kopiere deres handler. De fleste kræver mindst $200 for hver kopieret handel.

Brugervenlighed

Det er nemt at åbne en ny konto, og det kan gøres online. Når du har indsendt alle de nødvendige oplysninger og venter der 1-3 dage, mens din identitet er bekræftet, og din konto åbnes. Indbyggere i Danmark kan åbne en konto helt gratis.  eToro bruger Plaid til at knytte en bank til din handelskonto. I Danmark kan du indsætte penge på en konto med et kreditkort samt PayPal, Skrill, Neteller, Rapid Transfer, Ideal og Sofort. 

Investerings oplevelse

Det er nemt at handle – du skal blot klikke på knappen “handel”, mens du ser den pågældende aktie eller krypto. Der er en fremtrædende “Buy”-knap på din liste over porteføljer. Hvis du vil sælge et bestemt aktiv du holder, skal du klikke eller trykke på rullepilen og vælge “Sælg” på den liste. Du kan lukke en hel position eller blot en del af den, hvis du har købt den i flere partier, men du kan ikke sælge en del af et individuelt parti. Hvis du f.eks. køber en Bitcoin for 1000 kr. og derefter sælger den, skal du lukke hele transaktionen positionen frem for en andel. 

Du kan nu klikke på “Markets” (markeder) for at se de øvrige aktivklasser, som omfatter ca. 1.700 aktier, 47 valutapar og ca. 20 kontrakter om differencer (CFD’er), og du kan også bruge løftestangseffekt. Watchlister kan tilpasses og deles med mobilapps.

Mobil brugeroplevelse

At handle på en mobil enhed minder meget om oplevelsen ved indtastning af internetbestilling. Der er færre analytiske funktioner på mobilapps, men ellers er oplevelsen ens. eToro har efter vores mening den bedste investerings app

Udvalg af investeringer

eToro tilbyder Ca. 2.000 aktier og 900 børshandlede fonde (ETF’er) fra 16 lande, 90 kryptovalutaer og 30+ CFD’er. De har altså alle tænkelige investeringsmuligheder til lav kurtage, hvilket ingen dansk investeringsplatform tilbyder på nuværende tidspunkt.

Ordretyper

Ordretyper for danske kunder er begrænset til markedsordrer. Der er ingen betingede ordrer tilgængelige. Nogle stop-limit-ordrer kan afgives, når der åbnes en efterfølgende handel. Når en stilling er åben, kan du indstille et stop-loss fra din porteføljeregistrering, men det kan du ikke gøre under ordreregistreringen. Kunder kan herefter angive en købspris, stoppe tab og tage overskud, når de åbner positionen.

Handelsteknologi

eToros handelsalgoritmer er ikke beskrevet.

Du kan bruge den virtuelle handelsplatform til at få styr på de tilgængelige vareklasser, og hvordan platformen fungerer i din position ved at vælge mellem “Real” og Virtual”, der er placeret lige under dit brugernavn, efter du har logget på.

Omkostninger

eToros gebyrer afhænger af din position og de vareklasser, der handles. 

 • Kunder i Europa der handler aktier, betaler ingen provision for at åbne eller lukke en lang position. Der er tale om en provision på 0,18 % af handelens værdi, hvis du shorter en aktie.
 • Kunder i Europa der køber aktiver i en anden valuta end deres egen, f.eks. kunder i Storbritannien, der køber et amerikanse aktier, betaler et gebyr for valutaomregning. 
 • Inaktivitets gebyr er USD 10 pr. år for konti uden aktivitet i 12 måneder. 
 • I Europa udbetalingsgebyret $ 5. 
 • Overførsel af en cryptocurrency fra eToro og til din egen wallet koster et gebyr, og der er minimum for hver mønt. Se her for at få flere oplysninger.

Analyseværktøjer

Der er bred række af analyseværktøjer på eToro-platformen. Du kan dykke ned i specifikke egenskaber for hver tilgængelig cryptocurrency, herunder diagrammer og en teknisk analyse, på webstedet. Nyheder består af opslag fra andre eToro-brugere. Hvis du klikker på Hjælp og derefter på Nyheder og Analyse, åbnes en ny fane med en række noget uorganiserede blogindlæg. Der er ingen skrigere eller handlende idégeneratorer. Derudover har de et fantastisk social forum, hvor folk deler deres tanker om markederne og deres analyser.

Porteføljeanalyse

Der er ikke meget porteføljeanalyse på platformen. Hvis du klikker på Portfolio, vises de aktuelle beholdninger og værdiændringen, siden du åbnede positionen. Du kan omrangere de tilgængelige kolonner i oversigtslisten eller erstatte en af dem med “Net invested” eller “gebyrer”, hvis du ønsker det, men tilpasningen er meget begrænset. Hvis du klikker på dit eget eller et andet brugernavn, vil du se nogle statistikker om handelsrentabiliteten.

Uddannelse

Uddannelsesværktøjerne er på den lette side for danske kunder. Hvis du klikker på “Hjælp” i venstre margen, finder du en side med seks felter, der organiserer emnerne. Der er en række artikler med titlen “den komplette Fintech Guide”, som åbnes på en separat fane. Det er værd at gennemgå kapitlet, der beskriver, hvordan e Toros kopiporteføljer fungerer, hvis du er interesseret i at følge andre forhandlere.   

Hvis du klikker på et link på siden “Hjælp”, oprettes der en ny browserfane, hvis du er på webplatformen. Øverst på hver ny side er der fem links til flere sider. Ved at klikke på “Uddannelse” kommer man frem til det, der i bund og grund er en e Toro-sponsoreret blog, med en række artikler, der primært fokuserer på markedsudsving for Bitcoin. 

For kunder i Europa tilbydes der ugentlige webinarer , der går over det grundlæggende i handelsaktier, valutaer og cryptocurrencies. Dette webinar-link findes ikke i den danske version af webstedet, men du kan tilmelde dig for at se en af optagelserne, når du har brug for det. Kunder i Europa kan også få adgang til e Toros mediecenter  under fanen om på de forskellige Hjælp-sider, som indeholder vejledninger, podcasts, videoguider og en blog. 

eToro Bronze, Silver, Gold Account

eToro belønner herudover aktive kunder, så hvis du har planlagt at handle store mængder kan du nyde godt at deres kunde-tier system hvor du vil kunne mærke fordele som en dedikeret kundesuccesagent for forbedret klubmedlemsoplevelse og adgang til eksklusive databaserede CopyPortfolios. Du vil også være berettiget til at modtage et eToro-betalingskort (kommer snart). Perfekt for folk som vil prøve at være daytrader eToro – Læs mere her

eToro fees

eToro fees er de laveste på hele markedet og netop derfor hvorfor flere og flere danske investorer vælger at handle med aktier og kryptovaluta på eToro.

eToro Fees

Som vi kan se i eksemplet ovenfor vil det altså ikke koste dig en krone at investere f.eks. 1000 USD i 4 Apple aktier. Der er dog nogle gebyrer på eToro når du handler med kryptovaluta og vælger f.eks. at købe bitcoin.

KryptovalutaFees
Bitcoin1%
Ethereum1%
Ripple1%
Bitcoin Cash1%
Dash1%
Litecoin1%
Ethereum Classic1%
Cardano1%
IOTA1%
XLM1%
eToro Fees Kryptovaluta – Find alle eToro fees her

eToro wallet

Når du gerne vil investere eller opbevare crypto eller kryptovaluta har eToro heldigvis en fantastisk løsning igennem deres eToro wallet. Du kan opbevare mere end 120+ forskellige kryptovaluta og simpelt og nemt købe og sælge dem igennem deres platform. De har over 500 forskellige krypto par direkte i din eToro Wallet. Flere fordele igennem deres kryptovaluta wallet er:

 • Du kan ikke miste din private key og derved aldrig miste adgang til din kryptovaluta, så du ender ikke på en losseplads og leder efter dit gamle USB stik.
 • Din wallet er direkte på blockchainen og derfor vil den være sikret og bekræftet igennem den stærke teknologi.
 • Simpel og brugervenlig, som gør det til den perfekte løsning især for nye investorer indenfor kryptovaluta.
 • Gratis og hurtig at downloade på enten App Store eller Google Play.

eToro altcoins

Hvilke altcoins har eToro? Du kan finde en komplet liste over alle de understøttede altcoins på eToro her. De understøtter over 120 forskellige altcoins på nuværende tidspunkt, hvilket gør dem til en perfekt krypto børs til dig der gerne vil handle de mest populære altcoins lige nu.

Tegnebog og udvekslingstjenester leveret af eToro X Limited (‘eToro X’), et selskab med begrænset ansvar stiftet i Gibraltar med firmanummer 116348 og med registreret kontor på 57/63 Line Wall Road, Gibraltar. eToro X er en reguleret DLT-udbyder licenseret af Gibraltar Financial Services Commission i henhold til Investments and Financial Fiduciary Services Act med licensnummer FSC1333B.

eToro Danmark

eToro har hovedkontor i London, England. Det betyder at de er reguleret af det britiske finansministerium, som gør at der er en ekstrem høj grad af sikkerhed forbundet med at handle på eToro, da en af de største børser i verden ligger i London. Du vil dog være skattepligtig i Danmark når du handler aktier på eToro, selvom de har hovedkontor i London.

eToro Skat

Hvordan fungerer eToro skat? eToro har hovedkvaret i Limassol, Cypern. Det ligger i den sydlige del som betyder at de er en del af SKAT’s EU- og EØS Lande. Du står stadig selv for indberetningen af dine handler. eToro sender typisk SKAT en årlig opdatering på din indehavende, men efter vores erfaring er det bedst selv at stå for det hele så du er sikker på du ikke betaler for meget, hvis du eventuelt har tabt noget er dette jo fradragsberettiget.

eToro vs Nordnet

eToro vs Nordnet hvem er bedst? Det afhænger meget af hvad du gerne vil have ud af din handelsplatform. Vil du gerne kunne handle både med aktier, futures, gearet produkter og kryptovaluta er eToro den bedste handelsplatform. Foretager du dig mange handler på en dag eller uge? Så vil du spare markant flere penge på eToro da det ekstremt billligt at handle med aktier kontra 29 DKK i kurtage hos Nordnet – hvis vi følger eksemplet med 2 handler om dagen vil det koste dig knap 1800 DKK i kurtage hos Nordnet månedligt! Det er altså en vigtig overvejelse hvor mange handler du vil foretage dig. Nordnet giver dig dog muligheden for en månedsopsparing og pensionskonti og sørger sammentidigt at indberette din fortjeneste eller eventuelle tab til skat automatisk. Der er altså fordele og ulemper når man sammenligner eToro vs Nordnet.

Kundeservice

Konti under $5.000 kan få adgang til hjælp online ved at oprette en ticket ved etoros kundeservice. Du kan chatte med en live-agent, når du har fundet det lyseblå link til chattjenesten. Medlemmer på forskellige niveauer af eToros klub, som træder i kraft, når du har en saldo på $5.000 eller højere, tildeles en dedikeret account manager. Konti med $25.000 eller mere, på Platinum Club-niveau og højere, får fordele, der omfatter prioriteret kundesupport. Da det kan tage syv dage eller mere at løse et problem med den regelmæssige kundesupport, er service af høj prioritet værdsat.

 • Telefonsupport ikke tilgængelig
 • Onlinechat er tilgængelig fra siden Kundeservice
 • Ingen live broker-support 

Sikkerhed

 • Biometrisk post aktiveret for mobilapps 
 • Ingen ekstra SIPC-forsikring
 • Registreret i Cypern

eToro demo

eToro demo kontoen også kendt som din virtuelle portefølje er en fantastisk måde for nye investorer at prøve kræfter med at handle med aktier. Du starter med 100.000 virtuelle dollars , som du frit kan investere og de vil følge aktiemarkedet eller den kryptovaluta du har investeret i. Du kan derfor helt gratis teste om du er god til at investere og følge dine resultater og afkast på dine forskellige virtuelle investeringer.

Vi har skrevet meget mere om eToro demo kontoen her.

Vores anmeldelse 5/5

eToro tilbyder exceptionel service og pris for nybegyndere til aktier og kryptovalutaer, der handler med en attraktiv platform, der er utrolig nem at bruge – indtil du har brug for hjælp. Udbuddet af analyser er let og det er et fantastisk fællesskab for brugerne på eToro.  

eToro er det foretrukkende valg for nye investorer der gerne vil investere mindre beløb i aktier, ETF’er og Krypto, da det kan gøres nemt og billigt og derved perfekt for nye investorer.

78% af private investorer mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Disclaimer:

eToro er en multi asset platform, som tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD’er.

Bemærk venligst, at CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at tabe penge på grund af gearing. 78 % af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutning.

Copy trading er en porteføljestyringstjeneste leveret af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyperns Securities and Exchange Commission.

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare.

eToro USA LLC tilbyder ikke CFD’er og giver ingen repræsentationer og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved at bruge offentligt tilgængelige ikke-entitetsspecifikke oplysninger om eToro.

Leave a Reply