Dette bliver den eneste side du har brug for at vide alt om eToro Copy Trading. Jeg vil gennemgå, hvad eToro CopyTrader er, hvad man skal holde øje med, og hvordan man bruger den til din fordel. Det bliver et langt indlæg, men det er det værd.


** hvis du ikke har en eToro -konto – kan du oprette en her ! **

78% af private investorer mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge. Copy Trading er ikke ensbetydende med investeringsrådgivning. Værdien af dine investeringer kan gå op eller ned. Du risikerer din egen kapital.


Hvis du tror, at to hoveder er bedre end ét, hvad så med 9 millioner hoveder, der tænker sammen?

Jeg vil bryde eToro copy trader ned i en række kategorier, så du kan følge med og se, hvad der virker for dig!

Indhold vis

Hvad er eToro Copy Trader?

eToro Copy Trader efterligner en anden trader og de investeringer, de foretager. Du tildeler en del af dine penge til at kopiere, hvad en anden trader foretager sig. Hvis traderen køber $GOOG aktier, så vil den relative del af din kopi penge købe $GOOG aktier. Du har tillid til, at den traders har nok til at kopiere deres handler automatisk.

Det er vigtigt at bemærke, at ingen af dine penge faktisk går til den handlende, men deres handler er replikeret inden for din eToro kopi trader penge.

De fungerer grundlæggende som en fondsadministrator – og i den virkelige verden, når de når et bestemt niveau, vil fondschefen få et tilbageslag fra eToro baseret på de aktiver, der er under ledelse (AUM) – via Popular Investor Program. Det koster dig heller ikke noget.

Der er mange muligheder for at kopiere en anden trader, som jeg vil forklare nærmere i denne post, men der er også nogle grundlæggende forbehold med kopihandler

Krav til eToro copy trader/kopieret

 • Det mindste beløb, der skal investeres i en trader, er 200 $ eller ca. 1.300 DKK
 • Det maksimale antal tradere, du kan kopiere samtidigt, er 100.
 • Det maksimale beløb, du kan investere i én trader, er USD 500.000.
 • Minimumbeløbet for en kopieret handel er $1, så handler, der er vurderet til under $1, vil ikke blive åbnet.

Hvis du lukker en kopieret handel manuelt, krediteres pengene fra denne position tilbage til din kopitalsaldo (det beløb, der er tildelt til at kopiere den person, der ikke er investeret i åbne positioner).

Hvem kan du kopiere?

Næsten alle! Det er det gode ved det.

Kun personer med en risikovurdering på 9 eller 10 kan ikke kopieres (eller hvis de har nået deres grænse inden for det populære investorprogram, men disse er meget sjældne!)

Du skal blot finde den trader, du vil kopiere, og vælge knappen kopi på vedkommendes profil! Du finder denne knap i højre side af deres profilside.

Copytrade

Men før du kopierer nogen, skal du sørge for at lave din egen research! En endnu bedre måde er at bruge din virtuelle konto, før du bruger dine rigtige penge.

Start Copy Trading
Handel billigt på eToro.
Opret en konto
78% af CFD kontier taber deres penge. Invester altid med egen risiko.

Vælg en person at kopiere

At vælge en trader afhænger af en række faktorer, og heldigvis har jeg slået op om mine egne personlige filtre, så det kan du find den perfekte trader.

Mine personlige filtre på eToro Copytrader

Dette er mine personlige filtre når jeg undersøger traders på eToro:

 • I løbet af = Seneste 12 måneder
 • Handlerstatus  = Bekræftet
 • Folk Fra = Hvor som helst
 • Navn + Billede = Profilbillede
 • Antal kopierende = >10
 • Afkast = > 10%
 • Profitable måneder = >50%
 • Risk Score = 1-6
 • Daglig tab = <5%
 • Ugentlig tab = <10%
 • Fordeling = Krypto <25%
 • Gennemsnitlig positionsstørrelse = <4%

Det er udelukkende op til dig hvem du vælger at kopiere – brug de oplysninger, du har til rådighed, til at foretage det bedste valg, du kan.

Hvilken slags eToro copy trader er du?

(kort/mellem/lang), og vil du kopiere en person, der er den samme? Du kan have en person, der er modsat din stil, så du kan finde balancen

Hvilket risikoniveau er acceptabelt for dig?

En handlende med en risiko på 5/6 har tendens til at tage mere risikable handler nu og da. Dette kan være et resultat af handel med flygtige aktier/cryptos osv. Valuta og indekser har normalt en lav volatilitet (hvis du handler med en lav gearing). De ændrer normalt kun 0,5% dag til dag. Jo højere volatiliteten er, jo højere er risikoen, men også potentialet for større belønninger og tab. Jo lavere risikoscoren er, jo mere stabil er tradernes portefølje – men normalt er afkastet meget lavere. Maks. nedtrækning er en anden faktor med volatilitet. Kort og godt er det det største tab, porteføljen har oplevet i perioden (dag/uge/år). Nedenfor er et eksempel fra en portefølje.

eToro risikovurdering

Traderens handelshistorik og statistik

Se nærmere på fanen statistik i handlernes profil da der er en række nøgleelementer, der skal findes.

Hvornår skal en person kopieres

Deres præstation i løbet af de sidste par måneder/år.

Hvordan har de præsteret? Er det en konsekvent positivt afkast, eller var de bare heldige i et par måneder, eller på den anden side havde de en frygtelig måned, som rykkede deres statistik. De kunne have 120 % i de sidste 12 måneder, men har kun handlet i de sidste 2 måneder.

Hvor længe har de handlet i?

De har måske kun handlet i en måned og får massive gevinster i deres portefølje. Hvis jeg så en trader, der konsekvent opnåede 4 % pr. måned over to år, ville de have min interesse over en trader, der kun har handlet i 3 måneder og opnået 70 %. Så en, der har været på platformen længere, kan have en bedre forståelse. Men bemærk, at dette ikke altid er tilfældet

Er deres resultater konstante eller svinger meget?

Se nærmere på, hvad deres statistik har været, siden de sluttede sig til eToro. Mange investorer var heldige under krypto-boomet og så store gevinster i 2017. Så mistede mange handlende en masse penge, da de smuldrede i begyndelsen af 2018. Så se, hvordan de har præsteret. Har resultaterne været konstante eller svingede? En god indikation er at sammenligne dem med væksten i S&P 500, da de helst gerne skulle have et højere afkast.

Portefølje % ydeevne i forhold til faktiske handelsresultater.

Vidste du, at de sidste 12 måneder i forhold til den historiske udvikling er anderledes end i forhold til den tidligere udvikling? Så 12-måneders-ydeevnen overvåger, hvordan porteføljen varierer i løbet af året. Disse %-stigninger viser kun, hvordan din portefølje har ændret sig, ikke hvordan din egenkapital har ændret sig. Vi tjener kun/mister penge, når vi lukker en handel. Vi kan have nogen med over 1000% stigning for 12 måneder. Men hvis de ikke har lukket nogen handler, har de ikke tjent nogen penge (endnu).

Nedenfor er et screenshot af en trader, der var næsten 300 % for året! Det er fantastisk, men når man ser på deres lukkede handel, er de kun 76 % for året – stadig et fantastisk handelsår! Hvis markedet kollapsede, og de mistede hele deres portefølje, ville du kun have været 76% oppe. Så vær på vagt over for tradere med massive gevinster – tjek deres historie for at se deres sande porteføljegevinster.

etoro actual return, etoro copy trading

Aktuelle markedsforhold

Hvordan klarer markedet sig i øjeblikket? Er det et ”bear market” eller er det ”bull market”? Afhængigt af din handelsstrategi ønsker du ikke at springe ind i en nedadgående tendens. Se på, hvordan traderens portefølje er markedsmæssig i forhold til markedet – følger de det samme mønster? Hvis deres portefølje er nede i måneden, er der så plads til, at den kan vokse den følgende måned? Timingen af, hvornår du skal kopiere, er altafgørende for at sikre, at du får de bedst mulige resultater! Kommer indtjeningsåret op? ”Earnings season” (Hvert kvartal) er flygtigt, og derfor kan det være katastrofalt, hvis det går den forkerte vej.

Okay, jeg har fundet nogen – hvor meget tildeler jeg?

Det absolutte minimum for at kopiere en person er $ 500. Det er op til dig, hvor meget du vil kopiere dem med. Jo mere du kopierer med, jo større udbytte (eller tab!) Dit tab kan minimeres med et stop tab.

For eksempel: Kopiering med $500 vs $2000 > hvis du gør det gennem året, og deres afkast er 45 % for året. Hvis du investerede $ 500, ville du få en fortjeneste på $ 225, så nu har du med $ 725! Hvis du investerede $ 2000, ville du få en gevinst på $ 900 – så har du $ 2900 at investere med.

Hvis du ikke er sikker på, hvor meget du skal allokere – minimum er $500, maksimum er $2.000.000, så hvor som helst mellem de to tal. Kopier med, hvor meget du er tryg ved at investere. De fleste populære investorer vil fortælle dig, hvor meget du skal investere for at dække alle handler.

En god tommelfingerregel er at du ikke allokere mere end 30% af din samlet investering pr. trader.

Hvordan fordeles midlerne på tværs af handlerne?

Det beløb, du kopierer den traders med, bliver fordelt  ind i deres handler og opdelt i overensstemmelse hermed. Så hvis den traders har 50 åbne handler af samme værdi, vil hver handel repræsentere 2 % (eller $ 4) af din kopi. Derfor kopieres alt under $1 ikke.

Hver position åbnes proportionalt. Hvis den kopierede trader f.eks. har en handel med 10 % af sin realiserede egenkapital, åbnes din handel med 10 % af dit kopibeløb.

Før du kopierer en trader, kan du på vedkommendes konto se, hvor mange penge han anbefaler at tildele for at kunne kopiere dem. Nogle gange er dette oppustet, så de ser ud til at håndtere mere AUM, end hvad der kræves.

Du kan beregne den minimale kopimængde ved hjælp af følgende teknik. Find ud af, hvad den mindste beløb er, og hvad værdien af den portefølje, den repræsenterer. Det svarer til den lille %, som $1 (min åbne handel) kan dække.

At forklare dette på en enkel måde

En trader der har 300 åbne positioner, og den mindste af disse repræsenterer 0,17 % af deres porteføljeværdi. Det betyder, at hvis du vil kopiere alle åbne handler, skal $ 1 repræsentere mindst 0,17% af porteføljen. Bemærk, at intet under $1 er åbent.

Så for at kunne kopiere alle de åbne handler skal du kopiere med $590.
0,17% af $590 er $1 – det minimum, der kræves for at åbne alle handler.

Så husk, at beslutningen om, hvor meget der skal tildeles, er din og din alene.

Kopier åbne handler eller ej?

eToro Copy Trader systemet giver folk som kopiere mulighed for at kopiere alle de åbne handler hos den kopierede trader eller kun kopiere nye handler. Folk som kopiere, der vælger denne metode, vil kopiere alle åbne handler til markedskursen. Hvis markedet er lukket, åbnes dine positioner til markedsværdien når det åbner igen.

Det kan være både gavnligt og skadeligt. Din kopi vil i bund og grund starte i det negative på grund af spread. Det er lige meget, hvad den traders har med hensyn til fortjeneste/tab for den pågældende beholdning. Du starter, da du lige har købt det. De kan være 500 % mere på $XRP, men du starter ved 0. Det omfatter ikke spredningen, så du vil faktisk være i et tab. Den eneste gang, du får den samme pris, er, når traderen åbner en ny handel.

Noget at bemærke på eToro Copy Trader

Alle handler vil være åbne på din konto på samme tid. Du vil se dem med et lille tab, som afspejler forskellen mellem købs- og salgskurserne, for at vise dig en real-time repræsentation af de midler, du vil modtage, hvis du lukker handlen. Nye handler vil åbne til samme satser, som den kopierede handler åbner dem, og bruge den realiserede egenkapital (balance + investerede midler), som grundlag for andelen af kopierede handler. For eksempel vil en handel med 10% af den kopierede Traders realiserede egenkapital åbne en handel på din kopikonto med 10% af den realiserede egenkapital i kopiforholdet.

Mange handlende vil fortælle dig at kopiere åbne handler, men det afhænger af deres handelsstil – hvis de handler flere gange om ugen, så ville jeg kun kopiere nye handler. Hvis de køber og holder, kopierer jeg åbne handler, så vil der være tid til, at aktien vokser, før den får overskud.

eToro CopyTrader Tips og Tricks

Vil du tilføje penge til din copy portefølje?

Men det afhænger af, hvor mange penge du tilføjer. Hvis du tilføjer et betydeligt beløb (f.eks. 60%+ af den aktuelle værdi), foreslår jeg, at du stopper kopieringen af den traders og derefter genkopierer dem med det nye samlede beløb. Hvis du blot tilføjer de nye midler til kopihandlen uden at stoppe, vil det blot føje dem til den realiserede aktiemarkering, så når de gør deres næste handel, Denne nye handel vil have en betydeligt højere %-allokering sammenlignet med resten – derfor foreslår jeg, at du stopper kopieringen og lægger det hele sammen (så du har en tilsvarende % af allokeringen til lagrene).

Bemærk: Proportionen kan ændres, når den kopierede trader ændrer deres tilgængelige saldo. Dette kan ske, når den kopierede trader foretager en indbetaling eller udbetaling eller lukker en gammel handel, der blev åbnet, før du begyndte at kopiere dem (hvis du vælger ikke at kopiere de allerede åbnede handler). Når nogen af disse begivenheder finder sted, kan du få handler, der har en anden proportion end før.

Genåbn manuelt lukkede handler

En relativt ukendt funktion ved kopiering af en person er, at du manuelt kan lukke handler i din kopi. Hvad der er endnu mere ukendt er, at hvis du tilføjer penge i fremtiden, kan du genkopiere alle åbne handler og de manuelt lukkede handler! Som eksempel

 1. Jeg kopierer med $ 1000, der dækker 10 positioner på $ 100 hver
 2. Efter en måned lukker jeg manuelt 2 stillinger (Aktie 1 og aktie 2)
 3. I næste måned besluttede jeg at tilføje yderligere $2000 til kopifonden

Næste trin

Nu kan du enten tilføje penge uden at kopiere åbne positioner ELLER kopier åbne positioner

Det betyder, at de $2000, du skal til at tilføje, vil blive fordelt på de 10 positioner, som den pågældende trader har åben, herunder de 2, du manuelt har lukket.

 1. Så de oprindelige $1.000 er på tværs af aktierbeholdninger 2-10
 2. De nye $2.000 er nu på tværs af aktierbeholdninger 1-10
 3. Så nu dækker din eToro copy trader alle folk som kopierer åbne handler!

Kopier kun bestemte handler

Ligesom ved genåbning af manuelt lukkede handler kan du vælge (i en vis grad), hvilke handler du vil kopiere.

Det vigtigste trick her er at kopiere handelen, når det pågældende marked (aktier, varer, forex osv.) er lukket. Alle markeder lukker på et eller andet tidspunkt i løbet af ugen, med undtagelse af cryptocurrencies. Så det kan gøre dine planer lidt bedre, hvis du planlægger at kopiere en person med en masse crypto. Det bedste er i weekenden, da de fleste markeder er lukket.

Eksempel på kopiering af bestemte handler

Sådan gør du det, og vi vil bruge min portefølje som eksempel – på eToro (følg eksemplet ovenfor).

 1. Find min portefølje på eToro (eller enhver copytrader, du vil kopiere).
 2. Se på deres nuværende investeringer, og find ud af, hvilke positioner du vil have, og hvad du ikke vil.
 3. Find et passende tidspunkt, hvor markedet er lukket, og kopier traderen. Igen er weekenden efter  min mening den bedste.
 4. Sørg for at vælge “kopier åbne handler”
 5. På det tidspunkt vil alle de handler, hvor markedet er åbent, blive udført på det tidspunkt, alle de andre handler vil have “afventende”
 6. Derfor sagde jeg, at timingen er vigtig, da du ikke ønsker at være “afventende”, da markedet ikke kan udføre handlen endnu.
 7. Gå nu til din portefølje og find kopien.
 8. Åbn kopien, og se en liste over alle handler. Nogle vil blive udført (crypto), men de fleste skal have ‘venter’ mod dem.
 9. Åbn hver af de “afventende” handler, du ikke ønsker, og annuller ordren manuelt.
 10. Gentag, indtil du er tilfreds.
 11. De midler, der tildeles de handler, du har annulleret, vil blive tilbageførte til egenkapitalen inden for dit handelsbeløb, mens du venter på det næste køb af Copy Trader.
 12. På et højt niveau betyder det, at hvis du kopierer en person med $ 500, og du annullerer $ 200 af ordrer, vil pengene blive allokeret til fremtidige handler og ikke bruges ved åbning

Brug af Copy Stop Loss i dine kopihandler

Copy Stop Loss (CSL) er en funktion, der giver dig mulighed for at styre dine handler effektivt ved at give risikostyring i hver “copy relationship” baseret på real-time profit/tab-værdier. Så det er i bund og grund et automatiseret risikostyringssystem, der giver dig mulighed for at indstille kontrolelementer for hele kopiforholdet til en dollar-værdi. CSL-beløbet repræsenterer den kopiegenkapital, der skal nås, for at hele kopien automatisk kan lukkes, IKKE det beløb, du er villig til at tabe.

Eksempel på Copy Stop Loss:

Trader B folk som kopiere Trader A med $ 100 og en CSL sat til $ 60 – hvilket betyder, at Trader B ikke ønsker, at kopiforholdet mister mere end $ 40 før CSL udløser. Trader A har 2 positioner: En, der har fået $ 10, en anden, der lige faldt til – $ 50. På det tidspunkt bliver CSL-udløsere og begge positioner – den tabende position og den stigende position lukket, og kopiforholdet til den pågældende trader afbrydes.

StandardCSL er sat til 60 % * af din kopieringskapital, så når du har mistet 40 % af din investering, lukkes kopien. Du vil kunne redigere din CSL, når du kopierer en trader, og når som helst derefter; Det er dog vigtigt at bemærke, at hver gang du redigerer din CSL, vil den nye værdi afspejle sig som en procentdel af din kopiegenkapital på tidspunktet for redigeringen og ikke det oprindelige allokerede beløb.

* StandardCSL i en CopyPortfolio er sat til 5 % af dit investerede beløb, så når værdien er faldet til under 95 % af din investering, lukkes CopyPortfolio.

Sæt kopiering på pause

Når du sætter en Copy Trader på pause, vil der ikke blive udført nye handler. De nuværende handler inden for din kopiportefølje vil stadig overholde TP og SL. Så i bund og grund har du sat en pause i alle nye handler og fortsætter med de oprindelige.

“Pause kopi” kan aktiveres fra porteføljesiden på eToro ved at klikke på indstillingsknap og “Pause kopi”.

eToro pause copy trading, copytrading

Når “Pause kopi” er aktiveret, vil der ikke være nogen nye handler åbnet under den pågældende kopi-relation. Men alle de aktuelt åbnede handler vil stadig kopiere SL/TP og lukke handlinger fra den kopierede trader.

eToro Copy Trader gebyrer

Det koster ikke penge at bruge eToro Copy Trader funktionen – selvom du højst sandsynligt vil betale. Så hvis den trader, du kopierer, bruger gearing til deres handler, vil de gebyrer, der er forbundet med denne handel, komme ud af den egenkapital, du har med dem, og påvirke dit overskud/tab. For eksempel har den trader, du kopierer, en fortjeneste på $ 100, men der er $ 7 i gebyrer, så din fortjeneste er kun $ 93. Disse er normalt forbundet med løftestangsgebyrer.

Hvis de kun bruger x1 løftestangseffekt, som jeg gør i min portefølje, så er der intet at bekymre sig om.

Der er ingen yderligere gebyrer for handel med Copy trading på eToro. eToro er en social handelsplatform, der giver dig mulighed for at kopiere andre handlende efter eget valg, så de handler, de åbner, automatisk vil åbne på din konto med en proportionel procentdel af dine tildelte midler.

Hvordan tjener eToro penge?

eToros provision kommer fra SALGS-/KØBS spreads af de handler, du handler med, og den gode nyhed er, at spreads forbliver de samme, uanset om du kopierer en eller handler manuelt.

Og endnu bedre, hvis du er en succesfuld trader og ønsker at få et loyalt følgertal, kan du tilmelde dig deres fantastiske populære Investor program og få betaling for at blive kopieret.

Ansvarlig handel – hvad betyder det?

Ansvarlig handel er på plads for at beskytte din portefølje og dem, der kopierer dig. Derfor administrerer du passivt andre menneskers midler, og eToro ønsker at sikre, at du ikke vil gå all-in på en stor løftestangshandel.

Alle eToro-brugere kan se din daglige, ugentlige og månedlige risikoscore. Din risikoscore er en indikator for, hvor meget deres portefølje er i fare ved at kopiere dig.

Risiko

Jo større risiko, jo mindre sandsynligt er det, at nogen vil kopiere dig. Så hvis du begynder at krybe over risikoniveau 8, kan du miste retten til at blive kopieret, indtil du har den under kontrol. Hvis du er en populær investor, skal du være under 6.

Du skal også holde øje med dine leverbare handler for at sikre, at du ikke overskrider den krævede grænse. Hvis du har åbne positioner på tidspunktet for en populær Investor-ansøgning, kan du blive afvist.

Hvordan vælger eToro de bedst rangerede tradere?

eToro sætter forskellige filtre til at finde ud af, hvem de bedst rangerede tradere er i en bestemt periode. De hopper mest ud fra den samlede gevinst eller det vindende forhold (dvs. 80 % i 12 måneder eller 95 % i vindende forhold).

Nogle af filtrene omfatter, men er ikke begrænset til, følgende og kan variere for de forskellige valgte perioder:

 • Mindste antal positioner, der er åbnet eller lukket over en bestemt periode
 • Det minimale vindende forhold i en bestemt periode
 • Antal dage/uger, hvor investoren var aktiv (havde mindst én åben position)
 • Minimal gennemsnitlig varighed af position 
 • Maksimal andel af højt udnyttede handler
 • Maksimalt løftestangsbeløb placeret i en enkelt handel
 • Minimal samlet investering i perioden

Min copytrader har investeret i kryptovaluta, hvilken type stilling har jeg?

Når du kopierer en person eller en kopiportefølje, hvis de har en kryptovaluta position, vil du have den samme position. Om det er en CFD eller et reelt aktiv, afhænger af, hvor du befinder dig.

Hvorfor bliver mine handler ikke kopieret?

Du kopierer kun nogen for at bemærke, at ikke alle deres handler er blevet kopieret. Hvad er der sket? Hvorfor kan jeg ikke kopiere alle traderens positioner? Der er et par ting, du skal huske

Du har muligvis ikke valgt “Copy Open Trades” (Kopier åbne handler), når du kopierer dem. Det betyder, at enhver handel, som de Copy Trader har i deres portefølje, vil blive udført på et åbent marked (hvis markedet er lukket).

 1. for at kopiere alle de aktuelle positioner for den traders. Dette er standardindstillingen. 

Hver position åbnes proportionalt. Som eksempel: Hvis den kopierede trader har en handel, der bruger 10 % af sin realiserede egenkapital, åbnes der en handel for dig med 10 % af det beløb, du har allokeret til kopiering af den pågældende trader.

 • Fravælg ‘Kopier åbne handler’

Det betyder, at du kun åbner nye handler fra det tidspunkt.

Husk, at det mindste proportionale beløb for en kopieret position, der skal åbnes, er $1. Handler under dette beløb vil ikke åbne for dig. 

Hvad er værdien af min kopi?

Når du kopierer en trader, får du vist den aktuelle værdi af kopien i din portefølje.

Dette tal viser det nøjagtige beløb, du ville få tilbage på din balancepost, hvis du holdt op med at kopiere den traders.

Den tager højde for det oprindelige investerede beløb, midler, der blev lagt til/fjernet fra kopien, overskud/tab og eventuelle gebyrer eller udbytter, der blev krediteret/debiteret på de kopierede positioner.

Værdien af din kopisaldo beregnes på følgende måde: FØRSTE + PENGE IND/UD + P/L – GEBYRER = VÆRDI

I eksemplet nedenfor: $1.000,00 oprindelige investering – $100.00 penge ud + $498.36 overskud – $46.48 gebyrer = $1.351.88 værdi

eToro copy trading, eToro copy trader

Hvad er Copy udbytte?

Hvis den trader du kopierer, trækker penge tilbage, fjernes det proportionale beløb fra din kopi allokering og sendes tilbage til din balancepost. Dette beløb kaldes Copy udbytte eller ”Copy dividends”.

Copy udbytte betyder, at du får udbytte af de handlende, du kopierer, mens du kopierer dem (ikke kun når kopiforholdet er slut). Men den er afhængig af, at den traders trækker penge ud af sin konto

Trader X har f.eks. $10.000 på sin konto. Du tildeler $ 1.000 til denne trader, og efter et par uger opnår han en fortjeneste på $ 2.000. Hvis Trader X beslutter at trække overskuddet tilbage, vil det proportionale beløb for dig – $ 200 – blive fjernet fra din kopitaltildeling og sendt tilbage til din balancepost, så du også kan nyde overskuddet uden at skulle vente på, at kopien lukkes.

Hvis den trader, du kopierer , tilføjer midler til sin konto, modtager du en meddelelse, så du kan beslutte, om du vil tilføje flere penge til kopiallokeringen.  

Kan jeg få mine traders’ oplysninger?

På grund af bestemmelserne om beskyttelse af personlige oplysninger tillader eToro ikke offentliggørelse af sådanne oplysninger. Du kan måske finde traderen på sociale medier, eller du kan bare spørge dem. Jeg er meget glad for at besvare eventuelle spørgsmål, som folk måtte have. Du kan finde mig på Twitter, Instagram eller skrive på min eToro-væg.

Hvorfor kan jeg ikke kopiere andre traders?

På grund af lovkrav vil Copy Trading Services blive leveret efter en vurdering af de oplysninger, du har angivet i spørgeskemaet “Fuldfør din profil”.

Det betyder, at hvis dine mål eller økonomiske situation ikke svarer til den risiko, du løber i Copy Trading Services, kan eToro vælge at forhindre din konto i at åbne nye Kopipositioner. Dette vil dog ikke påvirke åbne positioner.

Hvis dine mål eller økonomiske situation har ændret sig, opfordrer vi dig til at opdatere din profil.

Hvorfor er CopyTrader blokeret fra at blive kopieret?

Nu og da kan en trader være blokeret fra at blive kopieret. Det skyldes for det meste, at de har overtrådt en af reglerne om at være en populær investor. Den mest almindelige årsag er, at den traders har nået et risikoniveau på 7 (eller derover), eller at de har overtrådt en anden regel (f.eks. skalping). Den traders bør på sin side give en opdatering af, hvorfor de ikke længere kan kopieres. I baggrunden samarbejder eToro med traderen om at bringe dem tilbage til kopistatus igen.

Det er det nu – jeg vil fortsætte med at opdatere denne side, da jeg finpuds mine anmeldelser af copy tradere og tilføjer nogle tips og tricks, som jeg lærer undervejs.

Held og lykke i din handel, og hvis der er nogle tips, du gerne vil have mig til at se på, så lad mig det vide!

Disclaimer:

eToro er en multi-aktiv platform, der tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD’er. Investering i kryptoaktiver er meget ustabil og ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Skat af overskud kan forekomme.

Bemærk venligst, at CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at tabe penge på grund af gearing. 78 % af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutning.

Kopihandel er en porteføljestyringstjeneste leveret af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyperns Securities and Exchange Commission.

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Beskatning af fortjeneste kan forekomme. Din kapital er i egen risiko.

Andre gode investeringsressourcer

Leave a Reply