Growth aktierAktieanbefalinger

Er GameStop (GME Stock) en god investering i 2021?

By 23/01/2021May 12th, 2022No Comments

GME Stock eksploderede de seneste par måneder fra 4 USD til 65 USD, handlen blev endda stoppet af SEC den 22 . Januar, da aktien steg 56% på en dag. Dette er stærkt opblæst af det populære investeringsforum på Reddit/r/wallstreetbets. Er det hele hype? Eller kunne GME aktien være en god investering i 2021? Lad os se nærmere på det.

GME Stock Oversigt

  • GME’s kapitalomsætning (årlig omsætning i forhold til egenkapitalen) er 15,54 — bedre end 98,09 % af de amerikanske aktier.
  • Med hensyn til volatiliteten i aktiekursen er GME mere volatil end 97,45 % af de aktier, specielt over de seneste måneder er denne volatilitet steget markant.
  • NTog SGRP.
  • GME’s SEC-filer kan ses her. Og besøg GameStop Corp’s officielle websted på www.gamestop.com.

GameStop Firma Profil

GameStop Corp. fungerer som multikanal-videospil, forbrugerelektronik og samleobjekter i USA, Canada, Australien og Europa. Virksomheden sælger nye og ejede videospilplatforme; tilbehør, herunder controllere, gaming-headset, Virtual reality-produkter og hukommelseskort; ny og forudejet software til videospil; og digital valuta i spillet, digitalt indhold til download og download af komplette spil samt netværkspoint og forudbetalte digitale og forudbetalte abonnementskort. Det sælger også samlerobjekter, der består af licenserede varer, primært relateret til videospil, tv og film samt popkultur temaer. Virksomheden driver sine butikker og e-handelssteder under mærkerne GameStop, EB Games og Micromania. Og samleobjekter, der er butikker under mærket Zing pop Culture og ThinkGeek, samt tilbud Game Informer, en trykt og digital spilpublikation med anmeldelser af nye titler, spiltips og nyheder om videospilbranchen. Fra 1. Februar 2020 havde virksomheden 5.509 butikker i 14 lande. Virksomheden blev tidligere kendt som GSC Holdings Corp. GameStop Corp. blev grundlagt i 1996 og har hovedkvarter i Grapevine, Texas.

GameStop (GME) er en videospil og forbruger elektronik detailhandler med et globalt netværk af butikker, der sælger nye og brugte videospil og relaterede produkter. Aktier i GameStop (GME) led under de tidlige stadier af pandemien i marts, men kom sig stærkt, da investorerne så potentialet fra Stay-at-home gamere og de nye PlayStation 5- og Xbox-udgivelser. GME lukkede året op til $18,84.

GME Aktiekurs

GME Stock, GME aktie, GME stock price

Kilde: Google Finance

Køb GameStop Aktier
Kurtagefri aktiehandel på 0 kr. hos eToro
Opret en konto
Din kapital er i risiko. Andre gebyrer forekommer. For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

GME Stock: 2021 til uendeligt og videre

GameStop (GME) i sidste uge annoncerede, at den frække medstifter Ryan Cohen og to andre tyggede ledere ville blive medlem af GME’s bestyrelse. Cohen skulle efter sigende have lyst til at skubbe GameStop (GME) for at vedtage en mere online strategi, og nu med tre pladser kan han målrette dette mål mere aggressivt.

Short Squeeze

GameStop var en meget shorted aktie med 68 millioner aktier shorted pr. 31. December 2020. Ifølge Wall Street Journal blev 138 % af aktierne solgt short. Denne form for massiv short-selling kan ske, da aktier kan udlånes af indehavere mere end én gang. Da lagerbeholdningen begyndte at stige, blev denne short squeeze føjet til panik køb, og lageret samlede 57 % på 13. Januar. Aktien var også populær blandt /wallstreetbets reddit-fællesskabet, som er næsten 2M brugere.

Et short squeeze vil sende prisen endnu mere i vejret da et short squeeze typisk indebærer at investorer som sælger akiten short er nødsaget til at købe aktien for ikke at tabe ydeligere millioner på deres short salg læs mere om short squeeze her.

Insidersalg stopper ikke momentum

Mens et kort pres kan give store træk, har de grundlæggende elementer i aktien ikke ændret sig. GameStop rapporterede mandag i sidste uge, at omsætningen for ni-ugers ferie shopping sæson var oppe 3,1% fra et år tidligere, men GameStop (GME) faldt 11% på fredag. SEC dokumenter viste tre direktører solgte aktier på i alt $ 2,7 mm, mens en direktør solgte aktier til en samlet værdi af $ 17 mm. GME stock derefter allieret på tirsdag handler over $40 tidligt i sessionen og trending kraftigt på / wallstreetbets reddit chat.

GameStop Investor Relations

Invester i GME?

Det kunne være en interessant investering, men det er kun for den vovede investorer der gerne vil ride det store momentum aktien har bag sig nu og hvis et short squeeze vil ske ville din investering hurtig stige markant. Jeg har selv investeret 1% af min portefølje som en “for sjov” bet på et short squeeze med mulighed for stor vækst.

Læs mere om de bedste investeringsplatforme her.

Leave a Reply