AktieanbefalingerUdbytte aktier

Køb Danske Bank Aktier 2021 [Købsguide] – Danske Bank Aktie Analyse

By 09/03/2021November 10th, 2022No Comments

Danske bank aktier er en fantastisk måde at få et solidt udbytte hvert kvartal på, men er det stadig en god investering i 2021? Læs vores danske bank aktie analyse her.

Danske Bank aktie, Danske Bank aktier

Skal man købe danske bank aktier?

Burde du købe danske bank aktier? Kort sagt, ja. Danske Bank faldt drastisk efter hvidvaskningssagen i 2018, men får snart en bødeafklaring i 2021, som forventes at være på 10-15 mia. kr. Dette kan virke som en stor sum penge, men usikkerheden omkring Danske Bank fjernes. En aktie analytiker fra Jyske bank har netop øget Kursmålet fra 115 kr. til 130 kr. og mener at bødeafklaringen er en positiv ting for Danske Bank.

  • Trin 1; Vi har testet alle de største handelsplatforme: eToro er stadig den bedste.
  • Trin 2: Opret en konto hos eToro – det tager 5 minutter.
  • Trin 3: Indsæt penge på din konto, du har flere muligheder for indbetaling (min. 500$)
  • Trin 4:  Søg efter Danske Bank aktier
  • Trin 5: Vælg et beløb og klik “køb” – Voilá du er nu ejer af Danske Bank aktier
Køb Danske Bank Aktier
Køb aktier til 0 kr. i kurtage på eToro
Opret en konto
Din kapital er i risiko. Andre gebyrer forekommer. For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Trin 1: Opret en konto

Med det samme når du har klikket Opret en konto vil du komme til en startside som ser ud som denne nedenfor. Du betaler ikke kurtage for handel med aktier hos eToro og det er grunden til at de er vokset til 124 lande og er en af de største globale investeringsplatforme. Det er derfor en perfekt måde at købe Danske Bank aktier billigt.

Så klikker du på Opret konto

Du riskierer din egen kapital. Andre gebyrer er gældende. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees.

eToro, eToro anmeldelse, eToro review, eToro Kurtage

Nu skal du ikke gøre andet en at udfylde dine informationer. Det smarte ved eToro er du nemt kan komme i gang da alt hvad ud skal bruge er e-mail, brugernavn og en adgangskode.Efter det er udfyldt får du direkte adgang til handelsplatformen. Du kan enten vælge at verificere din identitet med det samme eller vente til senere.

Trin 2: Indsæt penge på din konto

Nu vil du allerede være inde på eToros kontrolpanel. Det er her hvor du kan investere i aktier, ETF’er og kryptovalutaer. Det er en ekstremt brugervenlig platform især på mobilen og det er også derfor det er vores Bedste Aktie App 2020.

Nedenstående billede er et eksempel af min virtuelle handelskonto du kan se ende i venstre hjørne Indbetal penge. Det er også i venstre side på mobilen og det er endnu et eksempel på brugervenligheden og integrationen imellem desktop og mobil.

Nu skal du vælge hvilken måde du vil indbetale pengene på Paypal, betalingskort eller bankoverførsel. Vi anbefaler Paypal eller betalingskort. Du får pengene ind på din eToro konto med det samme og er klar til at handle.

Med betalingskort behøves du kun at indbetale 200$, hvor en bankoverførsel kræver at du indsætter minimum 500$.

Når du har udfyldt oplysningerne og er klar til at indbetale trykker du ”Send” og så er pengene på din eToro konto.

Du er nu klar til at lave den første handel på eToro.

Trin 3: Sådan køber du Danske Bank aktier

Der er væsentligt flere muligheder på eToro, end de fleste andre handelsplatforme. Du kan handle aktier og krypto som på samme måde som andre platforme, men derudover kan du også handle med CFD’er. CFD’er er når du shorter eller caller et aktiv, som du tror vil falde eller stige i pris. Du kan derudover også geare dine handler, men pas på med at overgear.

Det bedste ved eToro er deres brugervenlighed og lave gebyrer. Det er derfor ligegyldigt om du handler store eller små mængder. Det kan gøre en kæmpe forskel over lang tid nogle platforme tager helt op til 100 kr. per handel så hvis du investere 1000 kr. pr. måned når du får løn ender du med at betale 1200 kr. i gebyrer, altså en hel ekstra måned bare til gebyrer. Derfor er eToro specielt fantastisk for mindre investorer.

Når du vil købe en aktie skal du blot søge på eksempelvis vestas, hvis du gerne vil købe vestas aktier og derefter trykker du HANDL.

Danske Bank aktier, etoro danske bank

Trin 4: Vælg antal og køb

Det vil se ud på samme måde uanset hvilket aktiv eller aktier du vælger at investere i på eToro. For at kunne købe skal det gerne se ud ligesom på billedet. Alt du skal gøre er at indstille hvor mange penge du vil købe for og så skal den stå på X1. Det betyder at du ejer de Danske Bank aktier, som du køber.

Så klikker du på indstil ordre. Tilykke du er nu ejer af Danske Bank aktier.

Som du kan se har du også mulighed for at sælge i samme vindue du skal blot trykke på sælg frem for køb, men du skal selvfølgelig eje noget af aktien for at dette er muligt, ellers vil du blot shorte aktien direkte uden at eje den hvis du satser på at den falder.

Danske Bank aktie analyse

Hvis vi kigger udelukkende på Danske Bank som virksomhed og deres økonomiske tal ser det utroligt godt ud. Samtidig hæfter Jyske Bank sig ved, at konsensusestimaterne for Danske Banks toplinjevækst i 2021-2022 ligger på 1,3 pct. og 2,3 pct. og dermed er på linje med eller en smule højere end for rivalerne.

Deres forretningsgrundlag er altså fornuftigt og i vækst derfor siger Jyske Bankk “Vi har derfor svært ved at se signifikante negative effekter på bankens toplinje fra hvidvaskskandalen, særligt efter en endelig bødeafklaring,”.

Danske Bank aktier udbytte 2021

Danske Bank aktie udbytte i 2020 var på 2% pr. aktie og de har en målsætning for at udbetale 40-60% af årets resultat som udbytte til investorer. Dette er altså en fantastisk udbytteaktie, som løbende udbetaler dig for din investering. Dette kunne være en god tilføjelse til danske FIRE (Financial Independence Retire Early) mennesker der leder efter en aktie der kan give dem en ekstra indkomst.

Danske Bank aktier anbefalinger 2021

Vores aktie anbefalinger danske bank i 2021 er at købe. Danske Bank har været igennem nogle hårde år, men efter at få ryddet op i deres forretning er der positiv udsigt til at de kommer stærkt tilbage og måske kunne vende tilbage til deres gamle kursniveau på over 200 kr. pr. aktie. Vores Danske Bank aktie anbefaling er derfor at allokere en del af din danske aktie portefølje i Danske Bank som en af dine mere sikre og stabile investeringer.

Danske Bank aktier kursmål

Ud af 22 aktieanalytikere fra forskellige institutioner mener 14 at Danske Bank er et ”Køb” og 4 at det er et ”Hold” og de sidste 4 er ”bearish” på aktien. Det gennemsnitlige kursmål ligger på 183,95 kr. hvilket er en forventet stigning på 48,82%. Dette i kombination med flotte økonomiske tal og et fornuftigt udbytte kunne gøre Danske Bank til en meget god investering i 2021.

Læs mere om vores fulde anmeldelse af eToro her.

Disclaimer:

eToro er en multi-aktiv platform, der tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD’er.

Bemærk venligst, at CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at tabe penge på grund af gearing. 78 % af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutning.

Kopihandel er en porteføljestyringstjeneste leveret af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyperns Securities and Exchange Commission.

Investering i kryptoaktiver er meget ustabil og ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Skat af overskud kan forekomme.

eToro USA LLC tilbyder ikke CFD’er og giver ingen repræsentationer og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved at bruge offentligt tilgængelige ikke-entitetsspecifikke

Leave a Reply