Udbytte aktierAktieanbefalinger

Burde du investere I Lufthansa Aktie (FRA: LHA Aktie) i 2021?

By 01/02/2021May 12th, 2022No Comments

Deutsche Lufthansa AG er en virksomhed, der opererer med flyselskaber i USA. Deutsche Lufthansa aktier (LHA) er noteret på både SaxoInvestor og eToro (en markedsplads for køb og salg af “over the counter” aktier, der ikke er noteret på en formel børs), og alle priser er angivet i amerikanske dollars. Deutsche Lufthansa beskæftiger 129.356 medarbejdere og har en markedsværdi (samlet værdi af udestående aktier) på USD 7,4 mia.

Lufthansa Aktie, Lufthansa aktier, Lufthansa stock, LHA Atkie

Sådan køber du aktier i Deutsche Lufthansa

  1. Sammenlign handelsplatforme for aktier. Hvis du er nybegynder, skal du kigge efter en platform med lave provisioner, ekspertvurderinger og investeringsværktøjer til at spore din portefølje. Vi anbefaler enten SaxoInvestor eller eToro til dette.
  2. Åbn og sæt penge ind på din investeringskonto. Udfyld oprettelsen med dine personlige og økonomiske oplysninger, f.eks. dit id og dine bankoplysninger. Sæt penge ind på din konto med en bankoverførsel, kreditkort eller betalingskort.
  3. Søg efter Deutsche Lufthansa. Find Aktien efter navn eller ticker-symbolet: FRA LHA. Lufthansa har taget et stort dyk efter COVID-19 og med vacciner og en øget rejsetrang kunne dette godt være en interessant investering i 2021.
  4. Køb nu eller senere. Køb i dag med en market ordre, eller brug en limit ordre til at forsinke købet, indtil Deutsche Lufthansa når den ønskede pris. Hvis du vil sprede dit køb, skal du se på doller cost averaging, som udjævner dine køb med ensartede intervaller og beløb.
  5. Beslut dig for, hvor mange du skal købe. Du skal veje dit budget mod en diversificeret portefølje, der kan minimere risikoen ved markedets op- og nedture. Du kan muligvis købe en brøkdel af Deutsche Lufthansa, afhængigt af din mægler (eToro tilbyder denne løsning).
  6. Check op på din investering. Tillykke, du ejer en del af Deutsche Lufthansa. Optimer din portefølje ved at spore, hvordan din beholdning – og endda virksomheden – klarer sig på lang sigt. Du kan være berettiget til udbytte og aktionærstemmeret på direktører og ledelse, der kan påvirke din beholdning.
Køb Lufthansa Aktier
Kurtagefri aktiehandel på 0 kr. hos eToro
Opret en konto
Din kapital er i risiko. Andre gebyrer forekommer. For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Er det et godt tidspunkt at købe Deutsche Lufthansa Aktien?

Flere kortsigtede signaler og en generel god tendens er positive, og vi konkluderer, at det nuværende niveau kan have en købsmulighed, da Deutsche Lufthansa AG’s lager på kort sigt har en rimelig chance for at klare sig godt. Vi har opgraderet vores analyse konklusion for dette lager siden den sidste evaluering fra en hold/akkumulering til en køber kandidat . I øjeblikket i skrivende stund.

Hvordan har coronavirus påvirket Deutsche Lufthansas aktiekurs?

Siden aktiemarkedsstyrtet i marts som følge af coronavirus har Deutsche Lufthansas aktiekurs haft en betydelig negativ udvikling.

Dens seneste markedsværdi (d. 01/02/2021) var på  USD $12,99, hvilket er 19,02 % lavere end dens før-crash værdi på USD $16,04 og 6,22 % op på det laveste punkt nået under marts crash, da aktierne faldt så lavt som USD $8,68.

Hvis du havde købt Deutsche Lufthansa-aktier til en værdi af USD 1.000 i begyndelsen af februar 2020, ville disse aktier have været til en værdi af USD 599,21 i bunden af nedstyrtet i marts, og hvis du holdt fast ved dem, Så fra den sidste markedsafslutning ville de være USD $595,98 værd.

Deutsche Lufthansa finansielle tal

Bruttofortjeneste TTMUSD $8,2 milliarder
Afkast på aktiver TTM-2,32%
Forrentning af egenkapital TTM-30,68%
Avance-8,34%
Bogværdi $28.034
Markedsværdi  USD $7,4 mia.

Oversigt over Deutsche Lufthansa

Deutsche Lufthansa AG opererer som et luftfartsselskab i Tyskland og internationalt. Virksomhedens Network Airlines-segment tilbyder passagertransport via et rutenetværk på 273 destinationer i 86 lande. Eurowings  -segmentet leverer passagertransport gennem et rutenet på 192 destinationer i 60 lande. Virksomhedens segment Logistics Business leverer transportydelser til forskellige laster, herunder levende dyr, værdifuld last, post og farligt gods, og temperaturfølsomme varer, der betjener ca. 300 destinationer i 100 lande. Dets MRO-segment (Maintenance, Repair and Overhaul Services) omfatter vedligeholdelse, reparation og renovering af civile kommercielle fly, der betjener producenter af originalt udstyr og flyudlejningsfirmaer, operatører af VIP-fly og flyselskaber, samt udvikler og producerer både kabine- og digitale produkter. Selskabets Catering Business segment beskæftiger sig med salg og underholdning på fly, service udstyr på fly og de tilknyttede logistiktjenester samt konsulentydelser, og driver lufthavnslounger. December 2019 havde selskabet en flåde på 763 fly. Deutsche Lufthansa AG har hovedsæde i Køln, Tyskland.

Du kan læse mere om Lufthansa på deres investorrelationer.

Lufthansa Stock / Lufthansa Aktie – Konklusion

Coronakrisen har ramt flybranchen som ingen anden og har sendt deres aktiekurs i et styrt dyk, men med udsigt til flok immunitet i de fleste lande til sommer og en øget rejsetrang vil Lufthansa forhåbentligt kunne udnytte dette til at vende stærkt tilbage, de er globalt set den tredje største spiller i luftfarts branchen med en markedsandel på 5,1%. Jeg har selv tilføjet Lufthansa til min Portefølje i Oktober og netop nu øget min beholdning på min Aktiesparekonto hos Saxo Bank.

Du kan finde vores fulde anmeldelse af aktieplatforme her.

Leave a Reply