KryptovalutaInvesteringKryptovaluta BørserOnline banking

Lunar Block vs. Revolut – Hvem er bedst at købe kryptovaluta hos?

Vi sammenligner Lunar Block vs. Revolut lige her, så du hurtigt kan danne dig overblikket over hvilken online bank er billigst og bedst at købe kryptovaluta hos lige nu.

Kryptovaluta og decentralisering er fortsat noget der bliver mere populært hos den almene dansker og derfor har Lunar Bank lanceret deres nye Lunar Block, som gør det muligt at handle de mest populære kryptovalutaer nemt og hurtigt. Revolut har tilbudt dette i en række år efterhånden og derfor vil vi undersøge hvem der reelt set er billigst og bedst at købe hos lige nu.

Lunar vs. Revolut

Lunar Block – Dansk Kryptovaluta Platform

Ofte kræver det en såkaldt ”wallet” at handle med kryptovaluta, som du selv skal oprette og sørge for at sikrer for potentielle farer. Allerede dette er en stor forhindring for mange at komme i gang med at investere i kryptovaluta, da det kan virke uoverskueligt når man ikke har erfaring indenfor dette felt forinden. Du kan med fordel derfor vælge at handle på en platform som Lunar Block, da du ikke behøves en wallet her og kan købe f.eks. bitcoin indenfor få minutter. Lunar Blocks platform er så simpel at alle kan være med, da deres app giver dig det overblik du måske har haft brug for andre steder.

Fordelen ved Lunar er udover den nemme og tilgængelige app at de er et dansk selskab og derfor kan du altid få dansk kundeservice og hjælp til de problemer du eventuelt skulle løbe ind i. Lunar Bank er derudover også reguleret af finanstilsynet, dog er Lunar Block oprettet som en separat enhed der ikke er reguleret herunder.

Du får altså dansk kvalitet og service når du vælger at bruge Lunar, som gør det nemt for dig at hurtigt komme i gang med at handle med kryptovaluta selv som nybegynder. Hvordan sammenligner det sig dog med Revolut?

Revolut – Britisk Kryptovaluta Platform

Revolut er som nævnt en online bank, som tilbyder forskellige ydelser, man også finder i andre banker. Derudover er der mulighed for at købe og sælge 5 forskellige kryptovalutaer inde på deres app. Disse er på nuværende tidspunkt: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash og Litecoin.

Hvad der er vigtigt at bemærke er, at når du køber kryptovaluta igennem deres app, så ejer du ikke det underliggende aktiv. Du spekulerer egentlig bare på krisen af kryptovalutaen. Dette minder meget som handel med CFD’er, som man kan finde på platforme som Plus500.

Som et resultat af at du ikke køber det underliggende aktiv, så kan du ikke hæve dine Bitcoins til din Bitcoin wallet. Revolut egner sig derfor mere til ting som daytrading, da gebyrerne er relativt lave.

Beslutter du dig for at handle med kryptovalutaer på Revolut, så er dette meget nemt. Pengene bliver også trukket direkte fra din konto, så det gør det endnu nemmere.

Lunar Block vs. Revolut – Gebyrer

Hvem er så billigst at handle kryptovaluta hos? Hvis vi starter med at kigge på gebyrerne hos Lunar Block.

Lunar Block: 2,5 % eller 1% med Lunar Pro

Revolut: 2,5% eller 1,5% med Revolut Metal

Det er altså samme pris at handle hos begge hvis du er standard bruger, som er gratis at være hos begge online banker, dog er Lunar Block billigst, hvis du vælger at opgradere til Lunar Pro, som betyder du kun skal betale 1% i gebyr for hver handel.

Vinderen: Lunar Block er altså billigst når det kommer til gebyrer for at handle med Kryptovaluta hos de to online banker.

Lunar Block vs. Revolut – Antal Kryptovalutaer

Hvor kan du handle flest forskellige kryptovaluta? Igen starter vi med at kigge på Lunar Block.
Lunar Block: 5 forskellige kryptovaluta: Bitcoin, Ethererum, Cardano, Polkadot og Dogecoin

Revolut: 51 forskellige kryptovaluta herunder alle de ovennænvte og mange flere

Leder du derfor efter det sted hvor du kan handle flest forskellige kryptovaluta er Revolut den klare vinder, dog har de også været på markedet længere tid en Lunar Block, så det kan være det når at indhente dem snart med flere produkter.

Vinderen: Revolut med over 50 produkter sammenlignet med blot 5 forskellige kryptovaluta er Revolut den klare vinder når det kommer til flest antal produkter.

Lunar vs. Revolut – Generelt

Hvis vi kigger mere overordnet på Lunar Bank vs. Revolut og deres andre services de tilbyder vil vi prøve at give dig et indblik i hvem du bør vælge som online bank til dine andre finansielle behov i hverdagen.

Lunar Bank

Revolut

Renteopsparing

Ja

Nej

Aktier

Ja

Ja

Budget

Ja

Ja

Virksomhedskonto

Ja

Ja

Lån

Ja

Nej

Rejseforsikring

Ja

Ja

Flere kort

Ja

Ja

Specielle tilbud i butikker

Ja

Nej

Betalingservice

Ja

Nej

Hævegebyr

Ja

Nej

Hævegebyr i udlandet

Ja

Nej

Vinderen: Det er svært at sige hvem der er vinderen her. Det afhænger af dine behov og hvad der er vigtigst for dig. Det er derfor bedst at du selv afgøre det forinden og heldigvis kan du oprette dig gratis hos begge udbydere og teste dem af inden du vælger hvem du går med i det lange løb.

Risici & andre ting du bør overveje inden du investerer i kryptovaluta

Der er selvfølgelig forbundet en risiko med alle investeringer og derfor bør du overveje dem nøje inden du investere i kryptovaluta hos nogen af de ovenstående banker. Vi gennemgår de vigtigste ting du bør overveje inden du handler med kryptovaluta her.

Pas på gebyrfælder

Når du handler på platforme som Lunar Block eller Revolut betaler du et handelsgebyr ved hver eneste handel. Dette kan hurtigt løbe op hvis du handler flere gange dagligt, da du principielt skal tjene mere end handelsbyerne i procent for at foretage en profitabel handel. Der er som sagt 2,5% gebyr hos begge banker igennem deres standard planer. Det betyder at hvis du køber for 1000 kr. bitcoin skal du tjene minimum 5 % før det er profitabelt da du betaler 2,5% ved køb OG salg af din bitcoin.

Overvej risikoen

Al handel med kryptovaluta indebærer en stor risiko. Værdien af din kryptovaluta kan både stige og falde, og du kan risikere at tabe hele det beløb, du har købt kryptovaluta for. Krypto-verdenen er stadig ikke reguleret eller kontrolleret af nogen myndigheder eller banker. Det betyder også, at du ikke har samme garantier som ved køb af andre regulerede finansielle aktiver som fx. værdipapirer eller aktier. Det er vigtigt at være bevidst om, hvis du vil være kryptoejer.

Lunar Block vs. Revolut – Konklusion

Så hvem er bedst? Lunar Block eller Revolut? Vil du gerne handle kryptovaluta billigst og har råd til at have en Lunar Pro plan er det klart billigst for dig at handle kryptovaluta hos Lunar Block i stedet for Revolut. Leder du derimod efter et sted med mange kryptovaluta produkter har Revolut klart flere muligheder at vælge imellem og her vil det være fordelagtigt at vælge dem.

Vi har brugt begge banker og kan kun varmt anbefale begge. Online banking er fremtiden og det giver mening for dig at minimum have én online bank i dag, da det giver dig flere muligheder og kontrol over dine finanser.

Leave a Reply