Growth aktierAktieanbefalinger

NIO Aktie (NYSE: NIO) – en dybdegående aktieanalyse

By 07/12/2020May 12th, 2022No Comments

Introduktion

NIO Aktie Inc. designer, fremstiller og sælger elektriske køretøjer i Folkerepublikken Kina. Virksomheden er også involveret i fremstilling af e-motor, batteripakker og komponenter samt administration af racerløb, teknologiudvikling samt salgs- og eftersalgsaktiviteter. Desuden tilbyder den strømløsninger til batteriopladningsbehov og andre værdiskabende tjenester. Virksomheden blev tidligere kendt som NextEV Inc. og skiftede navn til NIO Inc. i juli 2017. NIO Inc. blev grundlagt i 2014 og har hovedkvarter i Shanghai, Folkerepublikken Kina.

Køb NIO Aktier
Kurtagefri aktiehandel på 0 kr. hos eToro
Opret en konto
Din kapital er i risiko. Andre gebyrer forekommer. For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Analytikerens udtalelse

  • Konsensus-bedømmelse

NIO har fået en konsensusklassificering af Hold. Virksomhedens gennemsnitlige score er 2,33 og er baseret på 6 ratings, 4 ratings og 2 sell rating af professionelle aktieanalytikere.

  • Prismål på hovedet/på bagsiden

Ifølge analytikernes konsensusmål på USD 24,98 har NIO en forventet negativ side på 43,3 % fra den nuværende pris på USD 45,35.

  • Mængde af analytikedækning 

NIO har været undersøgt af 7 forskningsrapporter de seneste 90 dage, hvilket viser stærk analytikerinteresse for denne aktie, derfor er analytikernes estimater også mere præcise end mindre analyserede aktier.

NIO Nøgletal

NIO Aktie, NIO Stock, NIO Kurs

Kilde: NIO Inc. Reports Third Quarter 2020 Financial Results.

Dette i kombination med et højere dækningsbidrag på 14,5% betyder at deres endelige resultat i 2020, burde opleve stor fremgang hvilket er positivt for investorer i NIO-aktien.

Handelsvolumen på NIO aktien er også eksploderet i 2020 og gået fra 50 millioner aktier til 579 millioner aktier på nogle af de største handelsdage, altså en stigning på 1100%, som er sammenlignligt med aktiestigningen fra marts til nu på 1383%.

Kilde: MarketChameleon

NIO aktie konklusion

NIO er en meget hot aktie og en del af electric vehicle boomet, som vi har oplevet det seneste års tid. NIO er ofte omtalt som den kinesiske Tesla og investorer i NIO tror måske at NIO vil opleve sammenligning vækst som Tesla har oplevet. Det er derfor en ekstremt volatil aktie og bestemt ikke for den risiko averse investor. Vækstpotentialet er stort, men samtidigt er der også en ekstrem stor risiko forbundet med denne investering. NIO udgør en lille andel af min nuværende portefølje, som jeg allokerer til disse ekstreme growth aktier ligesom Palantir (PLTR).

NIO FAQ (NYSE:NIO) NIO ofte stillede spørgsmål

HVORDAN ER NIO’S AKTIEKURS BLEVET PÅVIRKET AF VALGET I USA?

NIO’s aktier handlede til 33,32 dollar den 3. November 2020, da valget i USA fandt sted, og Joe Biden blev valgt til præsident. Siden da er NIO-aktien steget med 47,8% og er nu på markedet til 45,35 dollars i skrivende stund.

HVORDAN ER NIO’S AKTIEKURS BLEVET PÅVIRKET AF CORONAVIRUS?

NIO’s aktier handlede til $ 3,32 den 11. Marts 2020, da coronavirus opnåede pandemisk status ifølge Verdenssundhedsorganisationen. Siden da er NIO-aktien steget med 1.383,4% og er nu på markedet til $45,35.

ANBEFALER WALL STREET-ANALYTIKERE INVESTORER AT KØBE AKTIER I NIO?

12 Wall Street-analytikere har udstedt “buy”-, “hold”- og “sælg”-vurderinger for NIO i det sidste år. Der er i øjeblikket 2 sell ratings, 4 hold ratings og 6 købe ratings for aktien, hvilket resulterer i en konsensusanbefaling af “Hold”.

HVILKE AKTIER SYNES MARKETBEAT BEDRE END NIO?

Wall Street-analytikere har givet NIO en “hold”-vurdering, men der kan være bedre muligheder på kort sigt på markedet. Nogle af MarketBeats vinderideer i år har resulteret i 5-15% ugentlige gevinster. MarketBeat har netop udgivet fem nye handelsideer, men NIO var ikke en af dem. MarketBeat mener, at disse fem aktier kan være endnu bedre køb.

HVORNÅR ER NIO’S NÆSTE INDTJENINGSDATO?

NIO forventes at offentliggøre sin næste kvartalsmeddelelse onsdag den 17. Marts 2021.

HVORDAN VAR NIO’S INDTJENING I SIDSTE KVARTAL?

NIO Inc – (NYSE: NIO) udgav sine indtjeningsresultater tirsdag d. 11. August. Virksomheden rapporterede ($1,08) indtjening pr. aktie (EPS) for kvartalet, hvilket manglede Thomson Reuters’ konsensusskøn på ($0,35) med $0,73. Virksomheden opnåede i kvartalet USD 3,49 milliarder sammenlignet med analytikernes forventninger på USD 3,51 milliarder. Selskabets kvartalsvise omsætning steg 146,5 % på årsbasis. I samme kvartal sidste år opslog virksomheden EPS ($3.11).

HVILKEN VEJLEDNING HAR NIO UDSENDT OM INDTJENINGEN I NÆSTE KVARTAL?

NIO opdaterede sit fjerde kvartal 2020 efter-timers indtjeningsvejledning tirsdag d. 17. november. Virksomheden har givet EPS-vejledning for perioden. Virksomheden udsendte en indtægtsvejledning på 921,8-947,9 millioner dollars, sammenlignet med Konsensus-omsætningsstigningen på 805,66 millioner dollars.

HVILKET PRISMÅL HAR ANALYTIKERE SAT FOR NIO?

12 Wall Street-analytikere har udstedt 12 måneders prismål for NIO’s aktier. Deres prognoser spænder fra $ 4,00 til $ 54,70. I gennemsnit forventer de, AT NIO’s aktiekurs vil nå op på 24,98 dollar i løbet af de næste 12 måneder. Dette tyder på, at aktieværdien har en mulig nedgang på 49,3%.

HVEM ER NIO’S VIGTIGSTE LEDERE?

NIO’s ledelsesteam omfatter følgende personer:

  • Hr. Bin Li, grundlægger, bestyrelsesformand og administrerende direktør (45 år)
  • Hr. Lihong Qin, pres og direktør (alder 46)
  • Hr. Hsien-sangen Cheng, medstifter & Exec. VP (alder 60)
  • Hr. Tung-Jung Hsieh, økonomidirektør (alder 55)
  • Jade Wei, senior Director of Investor Relations

HVORNÅR BLEV NIO IPO?

(NIO) oprejste 1,2 mia. dollars i et første offentligt udbud onsdag den 12. September 2018. Selskabet udstedte 160.000.000 aktier til en kurs på $6,25 – $8,25 pr. aktie. Morgan Stanley, Goldman Sachs (Asien) og J.P. Morgan optrådte som assurandører for IPO og BofA Merrill Lynch, Deutsche Bank Securities, Citigroup, Credit Suisse og UBS Investment Bank var co-managers.

HVAD ER NIOS AKTIESYMBOL?

NIO handler på New York Stock Exchange (NYSE) under ticker-symbolet “NIO.”

HVEM ER NIO’S STØRSTE AKTIONÆRER?

NIO’s aktier ejes af mange forskellige detail- og institutionelle investorer. Top institutionelle aktionærer omfatter Robecosam AG (0,47 %), UBS Asset Management Americas Inc. (0,39 %), Aspex Management HK Ltd (0,39 %), First Trust Advisors LP (0,00 %), California Public Employees pensionssystem (0,00 %) og Swiss National Bank (0,22 %).

HVORDAN KØBER JEG AKTIER I NIO?

NIO’s aktier kan købes via en hvilken som helst online-formidlingskonto. Populære online mæglere med adgang til det amerikanske aktiemarked omfatter Vanguard Brokerage Services, TD Ameritrade, E * HANDEL, Robinhood, Fidelity og Charles Schwab. Vi anbefaler eToro grundet grundet deres lave gebyrer.

Læs mere i vores billigste investeringsplatform review her.

HVAD ER NIO’S AKTIEKURS I DAG?

En NIO aktie kan i øjeblikket købes for ca. $45,35.

HVOR STOR EN VIRKSOMHED ER NIO?

NIO har en markedsværdi på USD 50,53 mia. og genererer en omsætning på USD 1,12 mia. hvert år. Virksomheden tjener $-1.621.200.000,00 i nettoindkomst (overskud) hvert år eller ($1.59) på en indtjening pr. aktie. NIO beskæftiger 7.442 medarbejdere over hele verden.

HVAD ER NIO’S OFFICIELLE WEBSTED?

NIO’ s officielle hjemmeside erhttp://www.nio.io/.

HVORDAN KAN JEG KONTAKTE NIO?

NIOS postadresse ER BYGNING 20 NO. 56 ANTUO ROAD ANTING TOWN JIADING DISTRICT, SHANGHAI F4, 201804. Virksomheden kan kontaktes via telefon på 86-21-6908-3306 eller via e-mail på ir@nio.com.

Leave a Reply