Growth aktierAktieanbefalingerAktier

Plug Power Aktie (PLUG Aktie) – Stadig en god investering i 2021?

By 02/07/2021May 11th, 2022No Comments

Vi gennemgår Plug Power aktien nedenfor i vores korte analyse og overblik over denne innovative virksomhed der fortsætter med at vækste eksplosivt.

Oversigt

  • Plug Power gennemgår en periode med en hidtil uset vækst.
  • Efterhånden som brinten over hele verden er på vej, er Plug Power unikt positioneret til at drage fordel af dette og skabe yderligere aktionærværdi undervejs.
  • Jeg er fortsat af den opfattelse, at Plug Power er en af de mest attraktive offentlige brintvirksomheder på markedet lige nu, og at fortsætter med at holde min position på markedet.
Plug power aktie
Køb PLUG aktier uden kurtage.
Spar tusindvis af kroner sammenlignet med andre platforme.
Opret en konto
Du risikerer din egen kapital. Andre gebyrer forekommer. For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Plug Power Aktie Analyse

Plug Power Aktiens (PLUG) stærke toppræstation i Q1 signalerer, at virksomheden befinder sig på et vendepunkt med en hidtil uset vækst. Efterhånden som brinten over hele verden er på vej, er Plug Power unikt positioneret til at drage fordel af dette og skabe yderligere aktionærværdi undervejs. Selv om vi er rigt værdsatte, ser vi flere katalysatorer, der vil hjælpe dets lager til at holde dets fremdrift og drive væksten. Derfor fortsætter vi med at tro, at Plug Power er en af de mest attraktive offentlige brintvirksomheder på markedet lige nu, og at vi har en lang position i det.

Indførelsen af brint er på vej

Plug Power blev grundlagt i 1997 og er en energivirksomhed, der har specialiseret sig i at levere løsninger til brintbrændselsceller til virksomheder over hele verden. Dets mest populære tilbud er GenDrive, som er et hydrogenbrændselscellesystem, der genererer effekt til materialehåndtering af elektriske køretøjer og GenFuel, et hydrogenleveringssystem og opbevaringssystem. Tidligere i år offentliggjorde vi  , at vi er længe om at drive virksomheden, og selvom plug power aktien er faldet med ~30 % i forhold til vores indkøbspris, begyndte den for nylig at komme sig efter de lave priser, har klaret sig markant bedre end S&P 500, og har alle de chancer for at sætte pris på i de følgende kvartaler.

Tidligere på ugen offentliggjorde Plug Power et solidt resultat for indtjeningen i 1. Kvartal. I indtjeningsperioden lykkedes det virksomheden at øge sine samlede indtægter med 76,4 % Y/Y til 71,96 mio. USD, hvilket var over skønnene med 5,34 mio. USD. Virksomheden formåede også at levere 1.308 GenDrive -enheder mod 825 for et år siden, hvilket hjalp virksomheden med at øge sine indtægter fra salget af sine brintbrændselscellesystemer og andre produkter med 128 % til 46,7 mio. $.

Ud over stigningen i leverancerne lykkedes det også for Plug Power at øge sin bruttoavance på varer til 38 % og stige fra 32 % for et år siden, mens dens bruttotollinger også steg til 73,7 millioner dollars fra 43 millioner dollars for et år siden. På trods af forbedringen af produktforretningen klarede andre indtægtskilder sig imidlertid ikke så godt, og som følge heraf registrerede Plug Power et nettotab på USD 60,75 mio. i 1. Kvartal mod et nettotab på USD 37,45 mio. for et år siden.

På trods af tabet viser stigningen i produktindtægterne, at der er behov for Plug Power aktien’s hydrogenbrændselscellesystemer, som kun vil vokse. Derfor fortsætter vi med at tro, at Plug Power er en af de mest attraktive offentlige brintvirksomheder på markedet lige nu. Fremover er der også al mulig grund til at tro, at brugen af hydrogen-løsninger vil blive mere almindelig i de følgende år, efterhånden som verden bliver CO2-neutral.

Lad os ikke glemme, at brugen af hydrogen er en af de mest effektive måder at bekæmpe den aktuelle klimakrise på, da den kan bruges til effektivt at afkoks hele brancher som transport, kemikalier, elproduktion og andre. Tyskland og andre EU-lande investerer allerede  i snesevis af store hydrogenprojekter, og investeringerne på området vil kun stige. I sidste ende vil dette også gavne Plug Power aktien.

I øjeblikket er materialehåndtering Plug Power’s kerneforretning, da den leverer sine GenDrive – og GenFuel -løsninger til kunder som Amazon (AMZN) og General Motors (GM), men der er også andre områder for vækst. Plug Power’s løsninger til brintbrændselsceller er allerede en af de største datacentre i verden, og virksomheden er også på udkig efter måder, hvorpå den kan udvide sin tilstedeværelse på markedet for erhvervskøretøjer via globale partnerskaber.

I de seneste måneder blev det meddelt , at Plug Power vil danne et joint venture mellem 50 % og 50 % med den franske bilproducent Renault (OTC: RNSDF) (OTCPK: RNLSY), da selskabet har til hensigt at erobre en andel på 30 % af brint LCV-markedet i Europa inden udgangen af dette årti. Desuden har Plug Power planer om at færdiggøre yderligere 50-50% af joint venture-selskabet med spanske ACCIONA senere på året, hvilket skulle hjælpe selskabet med at erobre en andel på 20% af den grønne hydrogenvirksomhed på den Iberiske Halvø inden udgangen af dette årti.

Derudover må vi ikke glemme, at et af de største asiatiske energikonglomerater SK Group tidligere i år investerede USD 1,6 milliarder i Plug Power og vil hjælpe den med at bringe sine løsninger til de blomstrende asiatiske energimarkeder. I øjeblikket ønsker Sydkorea at have over 6 millioner hydrogenbrændselscellebiler og en stationær hydrogenbrændselscellekapacitet på 15.000 MW i 2040. Takket være partnerskabet med SK Group kunne Plug Power aktien hjælpe den sydkoreanske regering med at nå dette mål ved at tilbyde sine løsninger i regionen, hvilket vil hjælpe den med at skabe yderligere aktionærværdi på lang sigt.

Den eneste ulempe ved Plug Power er, at den allerede er rigt værdsat. Med en markedsværdi på ~17 mia. USD handler Plug Power med et pris-til-salg-forhold på ~40x, og det vil tage flere år for virksomheden at nå denne vurdering med den nuværende vækstrate. Det skyldes, at brintbrændselscellevirksomheden stadig er i sin vorden, og det vil tage mange investeringer og store tilskud, for at den bliver mere almindelig og begynde at generere overskud.

Der er dog flere ting, som vi mener bør hjælpe Plug Power med at holde momentum og øge aktiekursen. For det første er Plug Power en vækstvirksomhed med en stærk finansiel position, da den har USD 4,35 milliarder i kontanter, mens dens langfristede gæld kun udgør USD 467 millioner. I betragtning af dette er det sikkert at sige, at virksomheden har mere end nok ressourcer til yderligere ekspansion, og at den nemt kan servicere sin gæld på samme tid.

Desuden forventes det globale marked for hydrogenproduktion  at vokse med en CAGR på 9,2 % og en værdi af $201 mia. i 2025. Med et så stort samlet adresserbart marked er det sikkert at antage, at Plug Power har mere end nok plads til vækst. Hertil kommer, at Plug Power aktien for nylig afsluttede indsendelsen af sine finansielle poster og dermed holdt den stærke støtte fra institutionelle investorer, der ejer størstedelen af deres aktier. En anden positiv ting er, at Plug Power forventes at generere rekordindtægter i de kommende år, og med en samstemmighed pris på $47,52 pr. aktie, er der stadig masser af fordele for lageret.

Kilde: Seeking Alpha

Plug Power Inc Aktie – Konklusion

Med alt dette i tankerne mener vi, at Plug Power aktien er ved et vendepunkt for en hidtil uset vækst, og at det kan betragtes som en dårlig investering for ”value investorer”, den fortsatte fremdrift og væksten i omsætningen i de kommende år vil kunne tiltrække flere ”growth investorer” og presse aktiekursen højere. Derfor fortsætter vi med at fastholde vores lange position i Plug Power aktien og tror på, at med den videre indførelse af hydrogen brændselscelle-løsninger vil det være i stand til at erobre en betydelig markedsandel og skabe yderligere aktionærværdi undervejs.

Du kan Købe Plug Power aktier på eToro eller læse mere om Quantafuel aktier her.

Leave a Reply