Online banking

Revolut Review (2021) – Fordele, Ulemper, Funktioner

By 01/12/2020January 7th, 2021No Comments

I denne Revolut anmeldelse / Revolut review vil du finde ud af, om denne digitale bank er et godt valg for dig. Online Banking er i rivende vækst og Revolut er forgængeren for det.

Spoiler alert: Det er det højst sandsynligt!

Hvad er Revolut?

Revolut er en genial digital bank, der tilbyder konti i DKK og EUR med en forudbetalt bankkort. Du kan konfigurere en bankkonto og betjene den på din smartphone uden behov for fysisk infrastruktur. Du kan oprette en Euro IBAN-konto og får også et fysisk betalingskort. Dette kort kan bruges i hæveautomater eller hvor som helst betalingskort modtages til betaling. I dette Revolut review finder du alt, hvad du behøver at vide om systemet. 

En stor fordel ved at bruge det er, at du nemt kan overføre penge til på op til 50.000 DKK/måned og spare på overførselsgebyrer. De tilbyder valutaomregning i 30 forskellige valutaer i realtid til interbankrenten i app’en. Du kan også foretage peer-to-peer-onlinebetalinger, købe cryptos, handelsvarer og endda også aktier. Alt sammen pakket ind i deres veldesignede, intuitive mobilapplikationer til Google Play og iOS.

Formålet med Revolut er en fleksibel bank, der gør det nemt for dig at bruge din daglige normale bank, modtage betalinger, uden problemer veksle valuta osv. hvis du rejser vil Revolut spare dig en masse penge på transaktionsgebyrer, når du får interbankrenten, og de opkræver ikke nogen gebyrer for udenlandske transaktioner. F.eks. på en typisk tur til f.eks. i en uge Rom vil du bruge dit kort måske 5 gange dagligt – det er i alt 35 gange hvor du undgår dyre vekselgebyrer, hævegebyrer og lignende det kan ofte løbe op i hundredvis af kroner bare på en uge i udlandet.

Oprindelse af Revolut

Revolut er brainchild af to østeuropæiske immigranter fra Danmark. De arbejdede begge i den finansielle sektor, før de blev samlet for at danne dette startup. Efter at have set bankernes sløvhed i forbindelse med at indføre teknologi besluttede de at gøre noget ved det. Derfor blev der skabt en virtuel bank for unge og internationale borgere. 

App’ens popularitet startede i 2015 og er eksploderet. I en 5 år gammel virksomhed har rækkevidden og brugen været fantastisk. Ifølge virksomheden har det været grundlaget for 350 millioner transaktioner, og penge til en værdi af over 40 milliarder pund er blevet overført siden stiftelsen. 

Er Revolut en rigtig bank?

På tidspunktet for at skrive denne Revolut anmeldelse, er det ret kompliceret at besvare det med et klart ja eller nej Det, vi kan sige, er imidlertid, at det kun er et spørgsmål om tid, før Revolut bliver en fuldgyldig bank. I det, der blev set som et vendepunkt for digitale banker, fik man i december 2018 en europæisk centralbanklicens.

Hvad er der ellers tilbage? Revolut skal gennemgå en overflod af tests og overvinde nogle forhindringer, som licenstageren har sat. 

Virksomhedens nuværende licens har låst den med nogle begrænsninger for bankaktiviteter. Når de har bestået testen og fået den fulde licens, kan de udvide deres funktioner for bedre at betjene offentligheden. Overtræk er en sådan funktion, der kan tilbydes, når det bliver en kommerciel bank. 

Men Brexit forsøger at spille et fordærv. Den nuværende licens vil ikke være gyldig, når Danmark forlader EU i udgangen af 2020. For at overvinde denne forhindring skal Revolut bank ansøge om en britisk banklicens. Det bliver ikke så nemt som den litauiske licens, de fik i december 2018. 

Revolut for private brugere

Du kan bruge appen og kortet som din daglige bank, til at tage din løn, administrere dine finanser, betale dine regninger, mens du rejser i udlandet, og til at sende grænseoverskridende betalinger, hvis det er nødvendigt. Det er et solidt valg til rejser, da de ikke opkræver gebyrer for udenlandske transaktioner, og den valutakurs, du får, er interbankrenten. 

Det har sit eget indbyggede valutaoverførselssystem, som giver dig mulighed for at overføre og sende lokal valuta i appen. Hvis du f.eks. rejser til Japan, kan du uden problemer veksle EUR -> JPY (til interbankrenten) og gemme JPY på dit Revolut-kort med et par tryk.

Revolut tilgængelighed

På tidspunktet for denne Revolut-revision støtter den i øjeblikket kun personer med lovligt ophold i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), Australien, Canada, Singapore, Schweiz og USA.

EØS omfatter:

Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og det Forenede Kongerige. 

Du kan få flere oplysninger om, hvilke lande der er tilgængelige, ved at besøge deres websted.

Revolut for Business

Revolut har lancerede virksomhedskonti for at konkurrerer med de ofte dyre alternativer de danske banker tilbyder for virksomhedskonti. De er især gode til virksomhedsejere der tjener udenlandsk valuta eller handler meget med udlandet.

Revolut business account features

 • Flere valutaer –  Du kan have op til 28 valuta på din konto i stedet for udelukkende DKK
 • Lokal konto – Oveni muligheden for at holde op til 28 valuta kan du samtidigt have en lokal DKK-konto.
 • Firma kort til medarbejdere – Dine medarbejdere kan få firmakort til at lave betalinger forbundet med jeres forretning
 • Virtuelle kort – For sikre online transaktioner
 • Mobil app – alle kortholdere har adgang til kontoen igennem en hurtig mobil app for at tracke deres udgifter nemt
 • 24/7 support – Support døgnet rundt til betalte virksomhedkonti
 • Udgift håndtering – Hold overblikket over udgifter et samlet sted nemt.

Hvordan fungerer Revolut?

Revolut er en fremragende digtal banking platform, som grundlæggende er en bank på din telefon med et forbundet forudbetalt betalingskort (MasterCard eller Visa). Det er den perfekte digital nomad banking løsning.

De giver dig mulighed for at oprette en DKK & EUR-bankkonto på få sekunder. Den danske bankkonto leveres med et korrekt kontonummer og en korrekt sorteringskode.  De giver dig også en Euro IBAN konto til at foretage og acceptere europæiske betalinger. Du kan bruge begge konti som din daglige bankkonto til at tage din løn og betale regninger.

For at indlæse penge på din konto er der flere metoder: Bankoverførsel, kredit-/debetkort, Anvend betaling og Google Pay.

Når du bliver medlem af Revolut, har du mulighed for at veksle 30 valutaer i realtid i appen og foretage betalinger og kontante udbetalinger i 130 lande. Hvis du bruger en højere plan (premium eller metal), får du lager- og cryptocurrency-tilbud.

Efter vores erfaring er det ikke kun velegnet som daglig bank, men udmærker sig, når du er på farten. De giver dig ikke blot mulighed for at bruge dit kort som en lokal (ingen transaktionsgebyrer), men de tilbyder rejseforsikring og problemfri valutaudveksling (30 valutaer) i realtid.

Du kan selvfølgelig gøre de sædvanlige ting, du ville gøre med en traditionel bank, f.eks. blokere dit kort, kontrollere saldi, gennemse transaktioner, alt sammen fra deres fremragende mobil-apps.

Hvis du vil have penge på din Revolut-konto, skal du fylde den op med dit kreditkort eller et andet betalingskort for den sags skyld. Hvis du har et kreditkort, vil der være et overførselsgebyr på blot 1 %. Desuden behandler mange kreditkort din Revolut-efterfyldning som et køb. Dette kan bruges til at optjene point på dit kreditkort. Nogle behandler det dog som et kontant forskud, som ikke giver dig point. Begge transaktioner ville imidlertid ikke medføre noget gebyr. 

Revolut er meget attraktiv hvis du er en hyppig rejsende, kan du nemt komme i gang med at flyve mil, hvis du bruger et kreditkort, der belønner det. Der er også tonsvis af andre belønninger med andre kreditkort, som vil hjælpe dig med at indløse den 1% servicegebyr, du betaler. 

Når du har overført penge til din konto, vil pengene være til stede der. Det er nu dit ønske om at bruge det. Du kan flytte den mellem forskellige valutaer, og da der ikke er noget gebyr for 30 forskellige typer valutaer, kan du gøre det, uanset hvor mange gange du ønsker det, uden at bekymre dig. 

Men hvad nu, hvis den valuta, du ønsker, ikke ligger inden for disse 30? Derefter sker pengeoverførslen via SWIFT. Hvis du bruger dette, kan du blive pålagt et internationalt gebyr for bankoverførsel. Den bank, du sender penge til, kan også opkræve deres egne gebyrer. Men når du er på farten i forskellige lande, behøver du ikke at betale nogen gebyrer, hvis du trækker penge ud af en pengeautomat ved hjælp af dit Revolut-kort. 

Revolut Features

Med en Revolut-bankkonto kan du:-

Få en DK- og EU-konto

Ligesom enhver anden bank får du en konto i Danmark og EU. Samtidig får du også en sorteringskode. Det fungerer præcis som alle andre bankkonti, hvor du kan bede om at få tilbagevendende betalinger, bruge ATM-kortet til at hæve penge, foretage kontaktfri betalinger og bruge andre moderne teknologi som Google Pay. 

Brug kontoen i udlandet uden noget gebyr

Fra Revoluts side behøver du ikke at betale noget gebyr for at foretage transaktioner globalt. Du kan dog blive opkrævet fra den anden banks side. Derfor opkræves alle transaktioner til interbankrenten. Helt ærligt, dette er den bedste pris, du kan forvente at få overalt. 

Internationale betalinger

Med Revolut er det meget let at foretage internationale betalinger. Med understøttelse af 16 forskellige valutaer kan du overføre dem til 29 lande. Der vil ikke blive opkrævet noget gebyr. Du vil kun blive opkrævet på basis af interbankrenten. Dette er obligatorisk, og du får ikke et bedre tilbud.

Brug forskellige valutaer samtidigt

Som vi allerede har sagt, kan du konvertere enhver valuta til en understøttet valuta i den app, du har, til den aktuelle valutakurs. Der er dog en grænse på 50.000 kronger pr. måned. Du kan ikke omregne mere valuta uden gebyr. 

Virtuelle og virtuelle engangskort (kun Premium-planer)

Muligheden for at oprette virtuelle eller virtuelle engangskort er et STORT plus for Revolut. Det giver dig mulighed for at oprette et kort, du kan beholde (virtuelt) eller bare bruge et (virtuelt til engangsbrug), når du har brug for det. I tilfælde af det virtuelle engangskort destrueres det fuldstændigt efter brug, hvilket betyder, at der ikke er nogen måde, hvorpå der kan opkræves et gebyr for dette kort. Hvis du spekulerer på, om der vil ske en tilbagebetaling til et nu destrueret virtuelt kort, er svaret ja, da Revolut gør det muligt, og du vil få refunderet intet problem.

Split regningen, og betal venner med lethed

Du kan foretage betalinger til dine venner i selve appen. Der er også en unik funktion kaldet delt regning, hvor du kan betale forskellige personer på samme tid. Dette er nyttigt, når du går ud med venner og andre lignende scenarier – minder meget om WeShare bare nemmere.

Meddelelser i realtid

Du får øjeblikkelige meddelelser efter alle dine transaktioner, udbetalinger og udgående overførsler. 

Analyser dine forbrugsvaner 

I Revolut giver appen dig automatiske forbrugsanalyser, som automatisk kategoriseres. Det giver dig mulighed for at holde styr på, hvor meget du bruger. Det vil give en dag til dag og måned til måned analyse af, hvordan og hvad du bruger. De kan fastsætte et budget og se, hvordan de holder Dem til det. 

Frys kort, og angiv forbrugsgrænser 

I tilfælde af en nødsituation, hvor du mister dit kort, eller hvor nogen stjæler det, kan du fryse det med det samme via appen. Kortet holder derefter op med at fungere. På den anden side, hvis du vil sætte en grænse for dine udgifter, kan du også gøre det på et øjeblik. 

Spar dine penge i The Vault

Denne funktion er nyttig, hvis du skal foretage månedlige eller andre planlagte betalinger. Hvis du desuden vil spare dig selv for at bruge penge, kan du afsætte det beløb, du vil spare i boksen. 

Forsikringer

Revolut tilbyder forsikring for både mobile enheder og rejseforsikring. Deres forsikring er meget omfattende, og du kan vælge varigheden, uanset om det er en uge om måneden eller et år. Med Metal-kortet får du gratis forsikring, som er en stor værdi for pengene.

Køb Kryptovaluta 

Ja, med Revolut-app’en kan du købe en lang række kryptovalutaer. Vi ved alle, hvordan kryptovaluta bliver mere og mere populære. Du kan deltage i tendensen og købe dem med de penge, du har på din Revolut konto. 

Du kan læse mere om hvor du kan købe bitcoins her

Aktier

Hvis du ønsker at købe og sælge aktier, så tilbyder Revolut også denne service. Det er ikke så omfattende som andre online mæglere, men giver dig mulighed for at gøre det nemt og for nul gebyrer.

Understøttet af Apple og Google Pay

Revolut understøtter også Apple og Google Pay, hvilket giver dig mulighed for at foretage betaling i butikker og online med dine smarte enheder, ret praktisk ikke?

Hvilken Revolut plan er for dig?

1.      Standardplan (GRATIS)

Dette er den mest grundlæggende plan og kommer gratis. Med dette får du en fuldt funktionsdygtig UK Euro IBAN-konto. Derudover får du mulighed for at konvertere dine kontanter til 150 forskellige valutaer og gøre det frit med op til 6000 EUR. En gratis plan omfatter også 200 EUR gratis hævninger af hæveautomater om måneden.

2.      Premium-abonnement (59,99 DKK/måned)

Premium-planen vil give dig 7.99EUR tilbage om måneden, men du får et helt sæt opgraderede funktioner, og min personlige favorit er engangskortene og de virtuelle kort. Denne plan giver dig alt, hvad du får i standardplanen, plus forsikring, shopping credits og adgang til 5 kryptovaluta. På pengesiden kan du hæve 400EUR månedligt på kortet, og der er ingen grænser for omregning af 30 valutaer

3.      Metalplan (109,99 DKK/måned)

Metal plan vil koste dig 13,99 euro pr. måned, men leveres med endnu bedre funktioner, de bedste funktioner er: Rejseforsikring, ET smart Revolut Metal-kort (ja, det er faktisk metal); 0,1% kontant tilbage i Europa og 1% i udlandet og en concierge service, som kan hjælpe dig med ting som fly, hotel, restaurant reservationer osv. med denne plan kan du trække 600 pund pr. måned på dit kort, og der er nul grænser for overførsler eller valuta udveksling. Alt i alt er dette et meget godt tilbud!

Hvem er Revolut for?

Revolut er perfekt til folk, der har brug for en god app til daglige bankforretninger og er velegnet til dem, der også rejser meget. Ved at bruge denne app kan du konvertere fra én valuta til en anden på et øjeblik uden at skulle betale et gebyr. Desuden er det også meget enkelt at åbne en bankkonto. Du behøver ikke noget bevis for adresse eller en god kreditscore. Derudover er det også godt for folk, der har brug for andre tjenester, som f.eks. at kunne betale eller købe forsikring, nemt dele regningen, handel aktier, cryptocurrencies osv.

Hvem er ikke Revolut for?

Der er stadig tid til, at Revolut bliver en fuldgyldig bank med normale operationer. Hvis du forventer normale banktjenester som kreditkort, opsparingskonto, overtræk osv., så er Revolut ikke noget for dig. Du vil heller ikke få nogen interesse i dine deponerede penge. Endelig, hvis du ønsker at have ansigt til ansigt-interaktioner med din bankør, vil det ikke være muligt. 

Hvordan åbnes en Revolut-bankkonto?

Tilmeldingsprocessen for Revolut er meget enkel og praktisk, og du skal bruge en smartphone og dit pas/officielle regerings-id, og alt foregår via appen. Tilmeldingsprocessen tager ca. 5 minutter, og kortet afsendes inden for et par dage og leveres også i temmelig lækker emballage!

Den minimumsalder, der kræves for at åbne en bankkonto med Revolut, er 18 år. Hvis du er over den alder, skal du blot downloade appen fra playstore eller App Store på Apple-enheder. En anden måde at gøre det på ville være at besøge deres websted og indtaste dine oplysninger der for at åbne en konto. Du skal dog stadig indtaste et telefonnummer. Derfor er processen meget mindre besværlig på en app.

Når du har indtastet dine grundlæggende oplysninger i appen, skal du bruge et betalingskort fra en anden bank for at indbetale nogle penge i dit nyoprettede login. Den mindste mængde, der kan tilføjes, er 10 pund. Bankkortet skal være fra enten Visa eller MasterCard for at være gyldigt. Derefter kan du købe Revolut-kortet via appen. Den største fordel ved Revolut bank er, at du ikke behøver noget bevis på adresse eller kreditscore check for at oprette en konto.

De 10 pund, der tilføjes, kan bruges til at købe kortet, når du har bekræftet din konto. Men hvis du ønsker en hurtigere levering af kortet, skal du betale 12 pund. Standardleveringstider er op til 9 dage i Danmark, USA og Canada. Hvis du derimod vælger ekspreslevering, kan du få et kort inden for 2 dage i disse lande. For andre nationer skal du vente i op til 3 dage.

Mellem processen med at oprette en konto og bestille et Revolut-kort på app’en, skal du bekræfte dine oplysninger. Bare rolig, denne proces vil ikke være så streng som at bekræfte og oprette din konto i en almindelig bank. Du skal blot indtaste alle dine oplysninger og bekræfte din identitet via et id-kort, der er leveret af myndighederne. Disse omfatter pas, kørekort eller et hvilket som helst andet id, der er oplyst af myndighederne. For at bekræfte skal du også tage en klar selfie på selve appen.

Revolut kundesupport

Vi har kun gode ting at sige om kundesupport, da de efter vores erfaring er yderst hjælpsomme og venlige. De har virtuel AI-understøttelse, som er anstændig, men du kan blot skrive “LIVE AGENT”, så får du en rigtig person om et par minutter. Alle vores anmodninger blev besvaret rettidigt og hurtigt, og supportmedarbejderne er venlige og glade for at hjælpe med at løse dine problemer.

Er revolut sikkert?

Revolut har et team af dygtige eksperter inden for banksikkerhed og cybersikkerhed, som til enhver tid holder deres systemer sikre og kører problemfrit.

Programmet er meget sikkert og giver også brugerne kontrol over deres sikkerhed. Du kan nemt fryse og frigøre dit Revolut-kort via programmet, hvis du mister det, eller det bliver stjålet. Du kan også bruge programmet til at slå kontaktfri betalinger, ATM-brug og online-betalinger fra og derefter nemt tænde dem igen, når du har lyst.

Med hensyn til dine penge opbevares kundens penge i ringadskilte klientkonti, der opbevares af Tier 1-bankkonti. Revolut er autoriseret af FCA, hvilket betyder, at det opfylder alle FCA-krav til sikring af midler. Revolut overholder også reglerne for betalingstjenester 2017 og Electronic Money Regulations 2011.

Du kan være sikker på, at dine penge vil være sikre med dem. 

Kundeanmeldelser

revolut review, revolut reviews, revolut andmeldelse

Trofaste TrustPilot anmeldelser kan virkelig afsløre en masse om ethvert produkt eller enhver tjeneste, så vi tog et godt kig, og vi er virkelig tilfredse med resultatet, generelt 80 % af de 48.052 anmeldelser var fremragende og 6 % dårlige. Vi kiggede på de negative anmeldelser, og de fleste skyldes, at folk ikke får rettidig support eller ved, at hvis de skriver “LIVE AGENT” i støtten, får de et reelt menneske. Nogle af de andre negative anmeldelser, der hævdede, at deres konti var låst i en periode, og de havde ikke adgang til deres penge. Vi har hørt denne klage over næsten alle digitale banker, da der er tidspunkter, hvor de skal kontrollere, at pengene kommer til at opfylde kravene til bekæmpelse af hvidvask. Men hvis 80 % af anmeldelserne er meget positive (herunder vores), kan du være sikker på, at det er et anstændigt tilbud og en god bank at gå med.

Konklusion

Fordele ved Revolut

 • Det er fantastisk, at vi har en virtuel bank nu, hvor du kan beholde op til 29 forskellige valutaer på samme konto
 • Det er meget nemt at oprette og starte en konto. Du har ikke engang brug for adressebevis for kreditværdighed. Det er   kun dit id-bevis, der er tilstrækkeligt
 • Gebyrfri hæveautomater  , selv i udlandet. Dette er en stor fordel for rejsende
 • Det understøtter også køb af cryptocurrencies, og det var den første virtuelle bank, der tillod det. 
 • Forsikringsbetalinger vil være meget nemme, og du kan endda købe rejse- og sygeforsikring

Ulemperne ved Revolut

 • Der opkræves et tillægsgebyr i weekender og på helligdage. Kurserne er 0,5% for store valutaer, men 1,0% for ikke så populære
 • Mængden af gratis omregning mellem valutaer er begrænset til 5000 pund pr. måned
 • Da det endnu ikke er en fuldgyldig bank, har du ikke mulighed for kreditkort, kassekredit eller en opsparingskonto. Du vil heller ikke få interesse i dine besparelser
 • Der er ikke mulighed for en ansigt-til-ansigt-interaktion med en medarbejder

Efter vores mening og omfattende erfaring med Revolut (3 år) giver vi det vores bedste anbefaling fra alle de digitale banker, vi har gennemgået. Ikke alene er Revolut fremragende til daglige bankforretninger, det er perfekt for både rejsende.

At starte med deres gratis konto er ikke en risiko forslag, når du får at prøve Revolut ud gratis. Selv om vi ville være tilbøjelige til at gå efter Premium- eller Metal-tilbuddene, da de er af højeste værdi, og vi er sikre på, at du vil få meget ud af dem. 

Vi håber, at du har fundet vores Revolut-anmeldelse nyttig og synes, at denne digitale bank er lige så god som vi syntes.

Leave a Reply