Growth aktierAktieanbefalinger

Varta Aktie AG (ETR:VAR1 Aktie) – Overblik og Analyse 2021

By 18/12/2020May 11th, 2022No Comments
Varta Aktie, Varta Logo, Varta AG Aktie, Varta Aktien

Varta Aktie AG (ETR:VAR1), fik stor opmærksomhed efter en betydelig prisstigning på XTRA i løbet af de seneste måneder. Da mange analytikere dækker aktien kan vi forvente, at eventuelle prisfølsomme meddelelser allerede er indregnet i aktiens aktiekurs. Men kunne aktien stadig handles til en relativt billig pris? Lad os se nærmere på Vartas vurdering og udsigter for at afgøre, om der stadig er en god købsmulighed ved nuværende prisniveauer.

Køb aktier uden kurtage.
Spar tusindvis af kroner sammenlignet med andre platforme.
Opret en konto
Din kapital er i risiko. Andre gebyrer forekommer. For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Varta aktie – Firmaprofil

Varta AG forsker, udvikler, producerer og sælger via sine datterselskaber mikrobatterier og energilagringsløsninger over hele verden. Den fungerer via to segmenter, mikrobatterier og strøm og energi. Microbatteris -segmentet tilbyder zink-luft-batterier til brug i høreapparater; litium-ion-batteriløsninger til trådløse hovedtelefoner og andre bærbare anvendelser samt til elektriske enheder, herunder Bluetooth-headset og medicinsk udstyr til måling af højt blodtryk, blodsukker og andre kropsfunktioner; og genopladelige batteriløsninger til brug i anvendelser, f.eks. servere, bilnøgler, alarmsystemer og intelligente målere, og andre til producenter af industrielt og originalt udstyr. Power & Energy-segmentet er involveret i udvikling, systemintegration og samling af genopladelige batteripakker til bærbar industri, kommunikation, elværktøj, bolig og have samt medicinske anvendelser og energilagringsenheder til private husholdninger og kommercielle anvendelser. Virksomheden blev grundlagt i 1887 og har hovedsæde i Ellwangen i Tyskland. Varta AG er et datterselskab af Montana Tech Components AG.

Varta Investor Relations

Hvad er muligheden i Varta Aktien?

Varta synes i øjeblikket at være prissat 43 % for højt på grundlag af min diskonterede likviditetsvurdering. Aktien er i øjeblikket prissat til € 111,35 på markedet sammenlignet med min indre værdi på € 77,41. Ikke de bedste nyheder for investorer, der ønsker at købe! Desuden virker det som om Vartas aktiekurs er ret stabil, hvilket kan betyde to ting: for det første kan det tage aktiekursen et stykke tid at falde tilbage til en attraktiv købspris, og for det andet kan der være færre chancer for at købe lav i fremtiden, når den når den værdi. Dette skyldes, at aktien er mindre volatil end det bredere marked på grund af sin lave beta-værdi.

Kilde: SimplyWallSt

Investorer, der søger vækst i deres portefølje, vil måske overveje et selskabs muligheder, før de køber deres aktier. Selv om værdiinvestorer vil hævde, at det er den indre værdi i forhold til den pris, der betyder mest, vil et mere overbevisende investeringsprojekt være et stort vækstpotentiale til en billig pris. Med et overskud, der forventes at blive mere end fordoblet i løbet af de næste par år, ser fremtiden lys ud for Varta. Det ser ud til, at der er et højere cash flow på kortene for aktien, som skal give en højere aktieværdiansættelse.

Varta Aktien – P/E Ratio

Varta’s nuværende PE ratio ligger på 87, hvilket er meget højt men taget i betragtning med den fortsat stigende omsætning og overskud kan denne høje PE ratio blive godkendt af mange investorer der er optimistiske for fremtiden af Vartas batterier.

Hvad det betyder for dig:

Er du aktionær i Varta aktien? VAR1’s optimistiske fremtidige vækst synes at være indregnet i den nuværende aktiekurs med aktier, der handler ud over dagsværdien. Men dette bringer endnu et spørgsmål frem – er det nu det rette tidspunkt at sælge? Hvis du mener, AT VAR1 bør handle under den nuværende pris, at sælge højt og købe det igen, når prisen falder til den reelle værdi, kan være rentabelt. Men før du træffer denne beslutning, skal du se på, om de grundlæggende forhold har ændret sig.

Er du en potentiel investor i Varta aktien? hvis du har holdt øje med VAR1 i et stykke tid, er det måske ikke det bedste tidspunkt at gå på lager nu. Prisen har oversteget sin sande værdi, hvilket betyder, at der ikke er nogen fordel ved forkert prissætning. Det positive syn er dog opmuntrende for VAR1, hvilket betyder, at det er værd at dykke dybere ned i andre faktorer for at drage fordel af det næste prisfald.

Ny indenfor aktier? Læs hvordan du køber din første aktie her.

Leave a Reply